- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.201
Elimde eczaneden aldigim iki test var onu kullanayim insallah gerek kalmaz ama netten de almayi dusunuyorum sagol canim cevap icin :)Canım ben nerdeyse herşeyimi netten alıyorum giyecek kırtasiye testler bazen yiyecek hiç sorun yaşamadım gg basit bir site değil hem güvenilir bir site korkmadan alabilirsiniz
ne yaptın canımKızlar herkese iyi geceler. Bata 6 gün var, bu akşam 3 saatlik idrarla test yaptım. Sizce var mı bir şeyler?
Hayırlı güzel sonuçlar inşaAllah :)Elimde eczaneden aldigim iki test var onu kullanayim insallah gerek kalmaz ama netten de almayi dusunuyorum sagol canim cevap icin :)
Tesekkur ediyorum canim benim Allah razi olsun :))Hayırlı güzel sonuçlar inşaAllah :)
12 gün olduysa bebek varsa çıkar tatlım doktorunuz size test yapmanız gereken tarihi söylemedimiMerhaba hanimlar.12 gun once asilamam oldu.bugun yumurtalarimda sizi var.adet olcam gibi hissesiyorum ama bilmiyorum..bugun idrar testi yapsammi acaba.bu sızı adet sızısımi acaba
ne yaptın canım
Merhaba hanimlar.12 gun once asilamam oldu.bugun yumurtalarimda sizi var.adet olcam gibi hissesiyorum ama bilmiyorum..bugun idrar testi yapsammi acaba.bu sızı adet sızısımi acaba
Asilama yapildigi gun demisti.15 gun sonra testvyap diye.suan 12.gun iste.ama korkuyorum adet olcakmisim gibi sızı var malesef.12 gün olduysa bebek varsa çıkar tatlım doktorunuz size test yapmanız gereken tarihi söylemedimi
hımm genelde doktorlar 12. gün yap derler ama bilmiyorum ki canım bekle istersen biraz dahaAsilama yapildigi gun demisti.15 gun sonra testvyap diye.suan 12.gun iste.ama korkuyorum adet olcakmisim gibi sızı var malesef.
Gercektenmiii.ama korkuyorum inan test yapmaya.peki bisi daha sorcam.hani derlerya sabah ilk idrarla test yapin diye.dogrumu ohemen enyakın eczaneden test al
yap hadi sonucu bekliyoruz canım
Bana 15.gun demisti bilemiyorumki.idrar testine guvenilebilirmihımm genelde doktorlar 12. gün yap derler ama bilmiyorum ki canım bekle istersen biraz daha
erken gebelik testi alma bu aralar hep hatalı çıkıyor ucuz bir test al dene bence canım ama çıkmazsa üzülmek yokBana 15.gun demisti bilemiyorumki.idrar testine guvenilebilirmi
Kahverengi lekelenme oldu.artik test yapmayim dimierken gebelik testi alma bu aralar hep hatalı çıkıyor ucuz bir test al dene bence canım ama çıkmazsa üzülmek yok
15. gün tekrar denersin :)
Gercektenmiii.ama korkuyorum inan test yapmaya.peki bisi daha sorcam.hani derlerya sabah ilk idrarla test yapin diye.dogrumu o
Bekle o zaman canım yarına kadar kırmızıya dönmezse yerleşme kanaması olabilir yarın yaparsın testi ama inşaAllah bebiş vardırHem kahverengi lekelenme oldu az oncesu saatten sonra test yapmama hic gerek kalmadi sanirim....
Hem zaten yerleşme bitmeden test doğru sonuç vermez doktorun bi bildiği varmış demek ki bekle istersen canım 15 i ne kadar yine de sen bilirsinKahverengi lekelenme oldu.artik test yapmayim dimi
Insallahhh.cok tskr ederimmmmm.insallahh hepimiz kavusuruzBekle o zaman canım yarına kadar kırmızıya dönmezse yerleşme kanaması olabilir yarın yaparsın testi ama inşaAllah bebiş vardır
Amin canım hayırlısıyla inşaAllah :)Insallahhh.cok tskr ederimmmmm.insallahh hepimiz kavusuruz