adete yakın yapılan gebelik testleri :))

104 çıktı canım. iki gün sonra bir de bat günü tekrarlayacağım. inşallah ikiye katlar. henüz bata 4 gün var çünkü. inşallah değerim düşmeden devam eder.
Canim test markan ne acaba? Benimde bat 10 eylul yarindan itibaren 4gun kalacak adetime sence yapsam cikar mi ?

Melisa1995
sağol canım.. inşallah yükselir. aslında tam olarak korunmayı bırakalı 3 ay oldu. haziranda denedik ilk. temmuzda regl oldum. ağustosta kimyasal gebelik geçirdim. bu ayı bilmiyorum. bende pko var. inofolic kullandım bu ay.

Canim test markan ne acaba? Benimde bat 10 eylul yarindan itibaren 4gun kalacak adetime sence yapsam cikar mi ?
ben erken yumurtladım. son ilişkim reglin 12. günüydü. o yüzden erken çıktı bende. eğer geç yumurtladıysan çıkmayabilir. benim üçüncü hamileliğim hepsinde de regle 4 gün kala öğrendim.

Anladim canim hayirlisi olsun insallah saglikla alirsin kucağına. Ve darisi bana isteyen herkese insallahhh. Testinin markasini ogreneblir miyim? Ilk defa alicam ve o idrar kismina nasil danlaticaz acaba ? Yani kullanma klavuzunda vardir illaki ama kucucuk bi yer siringa yardimiyla flan mi damlatiyoruz?

Kızlar herkese iyi geceler. Bata 6 gün var, bu akşam 3 saatlik idrarla test yaptım. Sizce var mı bir şeyler?

Eklentiler

• 20160905_215819.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 102
laboquick markası. gittigidiyordan 50 tane almıştım ben. ucuza geliyor. eczaneye tanesi için 5 tl vermek istemedim. idrarı temiz bir kaba alıyorsun şırıngası ile çekip damlatıyorsun. çok damlatma. ben başka bir kap ile uğraşmıyorum. paketi açtıktan sonra kap olarak kullanıyorum hep. oradan şırınga ile çekip teste damlatıyorum.

cevabin icin cok tesekkur ediyorum canim hakkini helal et cok soru sordum biliyorum ama :/
Sitede ne kadar fiyati? Bide siringasi icinden mi cikiyor ? Ozel olarak mi aliyoruz

cevabin icin cok tesekkur ediyorum canim hakkini helal et cok soru sordum biliyorum ama :/
Sitede ne kadar fiyati? Bide siringasi icinden mi cikiyor ? Ozel olarak mi aliyoruz
Helal olsun ne demek... Gittigidiyor sitesine gir laboquick yaz çıkar. Icinden cikiyor siringasi. 50 tanesi 30 ya da 40 tlydi. Unuttum şimdi. Istersen 10 tane istersen 30 tane alabiliyorsun. Fiyatlar miktara gore değişiyor.

Helal olsun ne demek... Gittigidiyor sitesine gir laboquick yaz çıkar. Icinden cikiyor siringasi. 50 tanesi 30 ya da 40 tlydi. Unuttum şimdi. Istersen 10 tane istersen 30 tane alabiliyorsun. Fiyatlar miktara gore değişiyor.
Esime soyledim ama nette olan sey sahtedir pozitif gosterirse yok yere bosuna umutlanmayalim veya gebeysen negatif cikarir yine uzuluruz bozuk olur diyor. Ama ben almak istiyorum ya hem daha avantajli gorunuyor nette insallah bozuk cikmaz

Esime soyledim ama nette olan sey sahtedir pozitif gosterirse yok yere bosuna umutlanmayalim veya gebeysen negatif cikarir yine uzuluruz bozuk olur diyor. Ama ben almak istiyorum ya hem daha avantajli gorunuyor nette insallah bozuk cikmaz
nette satılması sahte pozitif göstereceği anlamına gelmez. üçüncü gebeliğim ve üçünü de bu testlerle öğrendim. bu testlerle ilgili başlıklar vardır. inceleyebilirsin. artık devir değişti. her şey internetten alınıyor. biz market alışverişini bile internetten yapıyoruz artık. en son ne zaman çıkıp kıyafet aldım onu bile bilmiyorum. hem uygun hem zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. sen bilirsin canım. test aynı test. eczaneye satan firmalar internet üzerinden bizlere de satıyor o kadar...

Bugun esim eczaneye gitti 2 adet bebe time markali gebelik testi almis. Aldiktan sonra nette bi arastirma yaptim hic guzel yorum yok hemen hemen cogu bayan yaniltigini yazmış o yuzden korkuyorum yapmaya bu marka hakkinda bilginiz var mi ? esim sormus nette satilan toplu testleri ve ucuz oldugundan bahsetmis eczaci bu isi biz yapıyoruz ama illa ki bisey vardir abi demiş o yuzden eczaneden 2 adet bu markayi aldi. Orasi oyle canim ama kiyafet vs.kendin gorerek aldigin gibi olmuyor yoksa bazi güzel yanlari var tabi. Ama herseyin netten alinmasi ne kdr dogru bilemiyorum acaba mi diyor insan.

olmazsa iade ediyorsun canım kıayfetleri. kimseyle yüz göz olmadan. çocuğun olduğu zaman çook alırsın. benim 28 aylık kızım var. öyle gezip deneme yapacak lüksüm yok. internet güvenli mi falan bunlar 5-6 ene öncesinin düşünceleri. alt tarafı gebelik testi alacaksın. niye bu kadar kafana taktın? ayrıca eşin neden bu kadar karışıyor anlamıyorum. benim eşimin evde test olduğundan haberi bile yoktu. kendi kendime takılıyordum ben. ilk hamileliğimi 2013 senesinde öğrendim. onu da sonraki iki hamileliğimi de netten aldıklarımla öğrendim. bhcg değerin 20 olduğunda gösterir bu testler. benim bhcg 13ken bile gösterdi. hiiç ama hiç yanıldığını görmedim.

eczacı tabi ki elindeki testi satmak için güvenilir değil diyecek. ama içine sinmiyorsa gidip her seferinde 5 tl verip alabilirsin. ben çok test yapıyordum. o kadar zengin olmadığım için ovulasyon testleri ile gebelik testlerini buradaki pek çok kadın gibi gittigidiyordan aldım. ama dediğim gibi içine sinmiyorsa almayabilirsin. sen bilirsin. biz ne yazarsak yazalım tatmin olmuyorsun. araba satın almıyorsun ki. hamilelik varsa her türlü çıkacak. o kadar takılma. hakkında hayırlısı olsun.

Cevabin icin tesekkur ediyorum canim biraz kuruntu yaptim sanırım haklısın alt tarafi bi test once elimdekileri kullanayim baktim bu ay olmazsa diger ay netten 50 paket siparis veririm gayet uygundu fiyati :))

Canım ben nerdeyse herşeyimi netten alıyorum giyecek kırtasiye testler bazen yiyecek hiç sorun yaşamadım gg basit bir site değil hem güvenilir bir site korkmadan alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…