adete yakın yapılan gebelik testleri :))

3 aylık evliyim Polikistik over var dr tedavi öncesi hamile kalmam gerektiğini söyledi hiç korumadık daha önceden bi ilişkim yoktu yaşım 33 bitkisel bi yöntem yok mu

Bende 3 aylık evliyim bugün yaptım testi sizce sonuç

3 aylık evliyim Polikistik over var dr tedavi öncesi hamile kalmam gerektiğini söyledi hiç korumadık daha önceden bi ilişkim yoktu yaşım 33 bitkisel bi yöntem yok mu
canım testinde silik çizgi var 2 günde bir tekrarla inşallah koyulaşır
polikistik buna gelince soğan kürünü deneyebilirsin faydası çok Canım

Kızlar hepinizi okudum,insallah bi an önce muradimiza ereriz,ben çok uzun zamandır bu haberi almayı bekliyorum iki gün var adetime fakat sanki adet olcakmisim gibi geliyor. Belim agrirdi hep o fazla olmadı fakat karın agrim var hatta agzimi suyla dolduran cinsten. Ama göğüsleri m dede sancı batma gibi ağrılar da var ,sonuc olarak yine umutlar yine umutlar,kafa karışıklığı bir sürü,hayirlisi.........

Bende ayni durumdayim canim,5 eylül bat tarihim,ama adet sancilarim var fena halde inşallah olmam birçok kişi hamile olduğunda bile adet sancisi cekiyormus,inşallah bizimki de öyledir bu ağrıyı cekmeye hazırım

İnşallah öyledir artık bizde gulelim temennimiz bu"Melek777, post: 47935913, member: 748617"]Bende ayni durumdayim canim,5 eylül bat tarihim,ama adet sancilarim var fena halde inşallah olmam birçok kişi hamile olduğunda bile adet sancisi cekiyormus,inşallah bizimki de öyledir bu ağrıyı cekmeye hazırım[/QUOTE]
İnsalka

Adet günüm 5-10 arasında geçen ay 21 inde oldum
Canım bide adet gününde test yap bakalım koyulaşacak mı bakalım
Allah büyüktür Canım Amin hayırlısını iste bak bende hala uğraşıyorum ne kadar süredir istiyordun
inşallah vardır Canım bu güzel haberi bizle paylaşmayı nasip etsin inşallah Rabbim 2 günde tekrarla testini

İnsa

[QUO"adya88, post: 47939946, member: 645746"]İnsa[/QUOTE]
İki gün sonra bat gerçekleşmezse zaten oldu demek,cunku bende hiç gün şaşmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…