-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.161
Öyle mi dersin kuzum ya nedir bu testlerden çektiğimiz :-(Canım aklına öyle şeyleri getirme sen rahat ol değildir Allahın izniyle
Yaa desene benle aynısın kuzum
Canım biraz geçsin öyle tekrarla başka bi markayla
Malesef bitanem yaa ;(Öyle mi dersin kuzum ya nedir bu testlerden çektiğimiz :-(
Orda bi golge var sankiBende 3 aylık evliyim bugün yaptım testi sizce sonuç
Bende 3 aylık evliyim bugün yaptım testi sizce sonuç
canım testinde silik çizgi var 2 günde bir tekrarla inşallah koyulaşır3 aylık evliyim Polikistik over var dr tedavi öncesi hamile kalmam gerektiğini söyledi hiç korumadık daha önceden bi ilişkim yoktu yaşım 33 bitkisel bi yöntem yok mu
ilk değilde 2. testinde silik var sanki ara ara tekrarla adetine ne kadar var ?
Bende ayni durumdayim canim,5 eylül bat tarihim,ama adet sancilarim var fena halde inşallah olmamKızlar hepinizi okudum,insallah bi an önce muradimiza ereriz,ben çok uzun zamandır bu haberi almayı bekliyorumiki gün var adetime fakat sanki adet olcakmisim gibi geliyor. Belim agrirdi hep o fazla olmadı fakat karın agrim var hatta agzimi suyla dolduran cinsten. Ama göğüsleri m dede sancı batma gibi ağrılar da var ,sonuc olarak yine umutlar yine umutlar,kafa karışıklığı bir sürü,hayirlisi.........
Canım bide adet gününde test yap bakalım koyulaşacak mı bakalımAdet günüm 5-10 arasında geçen ay 21 inde oldum
Allah büyüktür Canım Amin hayırlısını iste bak bende hala uğraşıyorum ne kadar süredir istiyordunKızlar hepinizi okudum,insallah bi an önce muradimiza ereriz,ben çok uzun zamandır bu haberi almayı bekliyorumiki gün var adetime fakat sanki adet olcakmisim gibi geliyor. Belim agrirdi hep o fazla olmadı fakat karın agrim var hatta agzimi suyla dolduran cinsten. Ama göğüsleri m dede sancı batma gibi ağrılar da var ,sonuc olarak yine umutlar yine umutlar,kafa karışıklığı bir sürü,hayirlisi.........
inşallah vardır Canım bu güzel haberi bizle paylaşmayı nasip etsin inşallah Rabbim 2 günde tekrarla testini4gün var daha
adyaİnşallah post: 47939172 .!.:İnşallah öyledir artık bizde gulelim temennimiz bu"Melek777, post: 47935913, member: 748617"]Bende ayni durumdayim canim,
Allah büyüktür Canım Amin hayırlısını iste bak bende hala uğraşıyorum ne kadar süredir istiyordun
10 yıl olcak evleneli,fakat beş senesini çık,iki senede kist tedavisi gordum,sekizinci demende hamile olduğumu öğrendim,hevesim kursağında kaldı sekiz haftalıkken kaybettim şimdi tekrar edemiyoruz,bu ay dikkat ettik ama adet belirtileri var
inşallah vardır Canım bu güzel haberi bizle paylaşmayı nasip etsin inşallah Rabbim 2 günde tekrarla testini
İki gün sonra bat gerçekleşmezse zaten oldu demek,cunku bende hiç gün şaşmaz :)[/QUOTE][QUO"adya88, post: 47939946, member: 645746"]İnsa
Canım resmen çıkmış maşallah çizgi silik bile değilBat 9 eylül bu sabahki testim...