- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.141
Canım yaa hiç moralini bozma hep bebeğe takarsan kafayı sende mutsuz olursun başka şeylerle uğraş bak görceksin o zaman daha güzel olacak yaş kaçtı canımcanım bıraz daha beklıyeyım dıyorum ya cunku moralman cok duyuyorum evde huzur olmuyor hep kavga oluyor ben oyle olunca
Hayırlı akşamlar canım hayırlısı olsun diyelim tatlım ah bu bebişler stresten hormonlarımız alt üst oldu haberleri alıp doğduklarında totosuna totosuna vurcam onlarınIyi aksamlar bayanlar.adet oldum bugün malesef.halbuki daha 4 gun vardi adet tarihime.bi de hic bizaman kendiliginden adet olmazdim.hep adet sokturucuyle olurdum tarlusal icerdim.igneden 13-14 gun gecmisti
Insallahh tskr ederim.asilamaya geciyim artik diyorum artik.siz asilama hic yaptirdinizmiHayırlı akşamlar canım hayırlısı olsun diyelim tatlım ah bu bebişler stresten hormonlarımız alt üst oldu haberleri alıp doğduklarında totosuna totosuna vurcam onlarınhiç moralini bozma canım Rabbim tattırcak birgün inşallah bizlerede 1 buçuk yıl oldu bende bekliyorum hala mucizemi
Malesef canım hangi doktora gittiysem aksi çıktı olur erken diyolar gönderiyolar bu şehrin genelinde var galiba ilgilenmediler 1 buçuk senenin neresi erken anlamadımIn
Insallahh tskr ederim.asilamaya geciyim artik diyorum artik.siz asilama hic yaptirdinizmi
Canımsın sen benim canım kardeşim aminn binlerce kez aminMelisa1995 canimmm topigini yeni gordum ilk mesajını okudum şok oldum testin silik çift cizgiydi sonraki mesajında testte birşey çıkmadığını yazmissin kiyamam sana ya iki uç kere benim de öyle oldu. Yeter ki çift çıksın silik bile olsa raziyim diyodum hep onları görünce artık silik çıkmalarına güvenmiyorum sana çok dua ettim sen ordan amin dee. :))
❤❤❤
Canımsın sen benim canım kardeşim aminn binlerce kez aminmalesef kuzum yaa benide buldu böyle galiba bu topiği açtığımda 6 .7. Aydı galiba şimdi sene olarak devam ediyorum bitanem Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah içim gidiyor bebek gördükçe diyorum Rabbim bizlerde tattırcak mı bu güzel duyguyu diye
Ne güzelde konuştun bitanem aynen öyle inşşallahMelisa hiç merak etme bitanem Rabbim o hasretini kendi evladinla dindircek Allahın izniyle insallah bizim evlatlarimiz çok sanslilar çok değerli olacaklar bir ton emekle geldikleri için onlar da bizi çok sevcekler çok sanslilar :))) bizim gibi çıtır anne zor bulurlar :)))))) bir an önce gelsinler inşallah
Ne güzelde konuştun bitanem aynen öyle inşşallahbu kadar uğraşa hayırlı evlat olsunlar inşallah sende durumlar nasıl kuzum
Hamıleyımmm ınsallah canım test pozitif :) pazartesi doktora Gıdıcez ınsallahCanım yaa hiç moralini bozma hep bebeğe takarsan kafayı sende mutsuz olursun başka şeylerle uğraş bak görceksin o zaman daha güzel olacak yaş kaçtı canım
Kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun anlıyorum seni ben bitanemBen de durumlar aynı kuzum sen tabi bir kaç ay yoktun. Ben de o dönemde deoresyondaydim sirf bu konu yüzünden piskolojimi kaybettim. Neyse ki yaklaşık bir aydır normale döndüm ara ara böyle oluyolaparoskopi ameliyatı oldum iki aydır dinlenin dedi doktor bu ay da vitamin ilacı verdi bir dahaki aya tekrar aşılama için baslicaz
Canım çok mutlu oldumHamıleyımmm ınsallah canım test pozitif :) pazartesi doktora Gıdıcez ınsallah
Aynen canım değil ama ihmal etti malesef tekrar gitcem Ramazan çıksında 30 haziran regl günüm benimde inşallah günüm geçerde betaya giderimErken diil aslinda.benim 10 ay oldu doktorum asilama yapabiliriz istersen demisti.ben bu ay kalsin olmazsa bidahakine demistim.ki olmadida zaten.artik kismetse onumuzdeki ay asilama yaptircam.
Allah razı olsun canımm :)) valla tek korkum dıs veya kımyasal gebelik . Yıkılırım o zamanCanım çok mutlu oldumhadi inşalllah demiştim bak sana pazartesi o güzel haberi bekliyorum inşallah tatlım gözün aydın güzel anne
1 seneyi geçti tatlım yaMalesef canım ne kadar süredir düşünüyordun tatlım
Bişey sorcam Melisa,ya ikinci gün tekrar aynı çıktı test napcam bilmiyorum doktor da 15,20 güne kadar adet olmazsın dediYapma yaaa ;( üzüldüm valla nasılda umutluydum senden canım ;( benim gibi oldun desene ah bu testler arada böyle yapıyo işte
Canım aklına öyle şeyleri getirme sen rahat ol değildir Allahın izniyleAllah razı olsun canımm :)) valla tek korkum dıs veya kımyasal gebelik . Yıkılırım o zaman
Yaa desene benle aynısın kuzum1 seneyi geçti tatlım ya
Canım biraz geçsin öyle tekrarla başka bi markaylaBişey sorcam Melisa,ya ikinci gün tekrar aynı çıktı test napcam bilmiyorum doktor da 15,20 güne kadar adet olmazsın dedi