- 13 Kasım 2015
- 188
- 205
- 30
-
- Konu Sahibi Melisa1995
valla canım bizdee tayinciyiz son 1,5 yıl sonra insallah yerlesik duzen. gercekten zor rabbim kaldıramayacagı yuk vermez bunlardaa gecer insallahCanim yaa benimde Esim hep okuldaydi bizde ayriydik yeni bitti şükür öyle çok zor bilirim hayirli tezkereler olsun inşallah
yok beee ne pes etmesiÜzme kendini pes etmek yokinşallah çok yakında hepimiz hamilelik haberimizi vericez burdan
hadi bakalımm senden bekliyoruz hayırlı haberleriiiiiCanımm bu arada ben çıkıyorum şimdi , çünkü işten çıkacağım. Eve giderken test alayım da bakalım ne olacak sonuç...
Olmadı bu akşam bir tane bir de sabah yaparımSabırsızlık çok kötü birşeyyyy
yok beee ne pes etmesidaha önumuzde cok rövanş varr sadece insan ister istemez üzülüyooç ama ben inanıyorum bir gun hepimiz bebeklerimizin anlarını yazıcaz burdaa
inan bana bu heyecanlar bile cok güzel...gün gelecek bu konustuklarımızz güzel bir ani olarak kalacakEvet bilirim o duyguyuinşallah canım benim ağzından bal damlıyor
Canımm bu arada ben çıkıyorum şimdi , çünkü işten çıkacağım. Eve giderken test alayım da bakalım ne olacak sonuç...
Olmadı bu akşam bir tane bir de sabah yaparımSabırsızlık çok kötü birşeyyyy
Atarıminşallah güzel resimler.. Öpüyorum.
geçer kuzum geçer bizim hala yerleşik bir düzen yok canım RABBİM nasip ederse olacak yakındavalla canım bizdee tayinciyiz son 1,5 yıl sonra insallah yerlesik duzen. gercekten zor rabbim kaldıramayacagı yuk vermez bunlardaa gecer insallah
pes etmek bize yakışmaz canım :) tabiki üzülmemiz normal bizden ne kadar çok bekleyen var olmayan var dediğin gibi güzel anılar bunlar inşallah zamanı geldiğinde hamileyimmm diye yazcaz:)yok beee ne pes etmesidaha önumuzde cok rövanş varr sadece insan ister istemez üzülüyooç ama ben inanıyorum bir gun hepimiz bebeklerimizin anlarını yazıcaz burdaa
Malesef melisimgrilady iki çizgili test bekliyorum inşallah :)
kuzum hiç canını sıkma daha erken sabah yaparsın idrar seyrelmiştirMalesef melisim
Ayıptır söylemesi iş yerinden çıkarken lavaboya gitmiştim. Eve gelir gelmez yaptım test heralde iki saatlik idrarla ve sonuç aşağıdaki gibi
Negatif mikuzum hiç canını sıkma daha erken sabah yaparsın idrar seyrelmiştir
kız kaç tane yaptın ::) bitanem resimde tam anlaşılmıyor sen bakınca gölge görüyor musun ?Negatif mi
Onlar dünkülerle birlikte.. Elime aldığımda gölge var sanki... Sabahı bekleyeyim ben sabah ola hayrola... Üff netleşsin bari.. Sonuca razıyımkız kaç tane yaptın ::) bitanem resimde tam anlaşılmıyor sen bakınca gölge görüyor musun ?
haa onlar gölge canım zaten sen sabah dene canım belki sabah daha net çıkar netleşir canım benim sıkma o güzel canınıOnlar dünkülerle birlikte.. Elime aldığımda gölge var sanki... Sabahı bekleyeyim ben sabah ola hayrola... Üff netleşsin bari.. Sonuca razıyım
benim ağrılar kayboldu kasığımda batmalar var canım adet gelmedi hala ama test negatifOnlar dünkülerle birlikte.. Elime aldığımda gölge var sanki... Sabahı bekleyeyim ben sabah ola hayrola... Üff netleşsin bari.. Sonuca razıyım
Geç döllenmebenim ağrılar kayboldu kasığımda batmalar var canım adet gelmedi hala ama test negatif