- 13 Kasım 2015
- 188
- 205
- 30
-
- Konu Sahibi Melisa1995
Unutma Umutsuzluk her zaman şeytandandır , vesvesedir. İnancı sağlam kişilere - bizlere umutsuzluk yakışmaz. Allah yüzünü tez zamanda güldürün inş. kardeşim.[/QUOTE canimm yaa insallah kardesim cümlemizinkini insallah
sabret canım sabret :)O zaman 5 gün kalıyor yarından itibaren...
İnş.sabredebilirsem sabah yaparım. Hayırlısı bakalım..
neden canım esin yanında mı olmuyor
Herzaman olmuyor canım ya ...grilady canım batmalar hamilelik belirtisi olabilir bunu yaşayan bir çok arkadaş var adet belirtisi olamaz çünkü adete var daha
Allah ol dedimi bizim o yumurtlama hesaplarımız falan boş , insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor...yok canımm yanimda yanimda olmuyoo asker esiyim benn pek bi animiz bi animizi tutmuyoo
Canim yaa benimde Esim hep okuldaydi bizde ayriydik yeni bitti şükür öyle çok zor bilirim hayirli tezkereler olsun inşallahyok canımm yanimda yanimda olmuyoo asker esiyim benn pek bi animiz bi animizi tutmuyoo
Canim yaa senin oğlusun mu var ALLAH bagislasinn maşallah ben ilk olacak saniyorummAllah ol dedimi bizim o yumurtlama hesaplarımız falan boş , insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor...
Bak ne anlatacağım ;
Biz iki senelik evliyken eşimle konuşmaya başladık acabe bir bebek zamanı geldimi vs diye ve ondan kısa süre sonra eşimin kasıkları şişti ve varikosel olduğu ortaya çıktı...
Doktor iki taraflı ameliyat gerek bu vaziyette yüzde 80 çocuğun olmaz demişti. Biz de buna güvenerek sadece bir kere korunmadan ilişkide bulunduk ve sonra zaten ameliyat vs o ay bitti gitti...
Sonuç ne biliyor musun ??
Ben o tek gecelik ve ne zaman olduğunu bile bilmediğim bir ilişkiden yüzde 20 ihtimalle hamile kaldım...
Şimdi oğlum 6 yaşında şükürler olsun. Biz inanamadık - hiç beklemiyorduk..
Sen gönlünü ferah tut demek istediğim. Rabbim bir yol açar elbet..
Evetttt genç anne oldum..Canim yaa senin oğlusun mu var ALLAH bagislasinn maşallah ben ilk olacak saniyorumm
Aynen canim ilk hamileliğin de belirtilerin nelerdi canimHerzaman olmuyor canım ya ...
Mesela çarşamba günü hafif hafif sızı hissettim sağ tarafta ama belli belirsiz... Dün yoktu hiçbirşey..
Bugün de bi bir saat öncesinde başladı sızı mı desem hafif yanma mı desem ama kesinlikle ciddi bir acı değil ...
Bilmiyorum bu şekildemi hamilelik belirtisi dedikleri kasık ağrısı
Masallah ne guzel eger olursa bende genc anne olacam Canim yaa kardeş istemiyor muEvetttt genç anne oldum..
Şimdi 25 yaşındayım ve oğlum her ne kadar istemese de bir kardeşi olsun çok istiyorumm
HiçbirşeyAynen canim ilk hamileliğin de belirtilerin nelerdi canim
İstemiyorMasallah ne guzel eger olursa bende genc anne olacam Canim yaa kardeş istemiyor mu
AA ne güzel yaa ama simdi sabredemiyoruzHiçbirşey
Hatta nasıl öğrendim biliyor musun hamile olduğumu ?
Liseden arkadaşım ve annesi bana geldiler - bu arada annesiyle ilk kez tanıştık ve annesi bana beni rüyasında gördüğünü söyledi...Acaba hamile misin çok güzel gördüm dedi ... Bunun üzerine test yaptım ve şok oldukkk
Tamam kuzum hadi bakalim yap canim için rahatlasin beklerim resimleriCanımm bu arada ben çıkıyorum şimdi , çünkü işten çıkacağım. Eve giderken test alayım da bakalım ne olacak sonuç...
Olmadı bu akşam bir tane bir de sabah yaparımSabırsızlık çok kötü birşeyyyy
İstemiyorBenim yüzümden ama ben de düne kadar çocuk istemiyordum aslında.. Ama çok büyük konuştum şimdi de bekliyoruz bakalım
AtarımTamam kuzum hadi bakalim yap canim için rahatlasin beklerim resimleri
evet ciktı canimm maalesef degilimmmmbemde esimde cok ümitliydik yaa hayırlısı rabbimde vermediysede vardır bi hayır nasib artık bi daha ki sefere
Allah ol dedimi bizim o yumurtlama hesaplarımız falan boş , insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor...
Bak ne anlatacağım ;
Biz iki senelik evliyken eşimle konuşmaya başladık acabe bir bebek zamanı geldimi vs diye ve ondan kısa süre sonra eşimin kasıkları şişti ve varikosel olduğu ortaya çıktı...
Doktor iki taraflı ameliyat gerek bu vaziyette yüzde 80 çocuğun olmaz demişti. Biz de buna güvenerek sadece bir kere korunmadan ilişkide bulunduk ve sonra zaten ameliyat vs o ay bitti gitti...
Sonuç ne biliyor musun ??
Ben o tek gecelik ve ne zaman olduğunu bile bilmediğim bir ilişkiden yüzde 20 ihtimalle hamile kaldım...
Şimdi oğlum 6 yaşında şükürler olsun. Biz inanamadık - hiç beklemiyorduk..
Sen gönlünü ferah tut demek istediğim. Rabbim bir yol açar elbet..