- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
aynen kuzum inşallah bakalım hakkımızda hayırlısıbitanem inş bebiş haberi gelecek sendende ..geç döllenme de olabilir adet gelmediği sürece umut var...
bakim kuzumCanım ya bende yapmıştım ikinciyi dün akşam ve daha 6 gün var adetime... Bi bakar mısın benim için de bir umut var mı ?
26. sayfada var akşamki testimin resmi
kuzum senin gölgeler var merak etrme :)Canım ya bende yapmıştım ikinciyi dün akşam ve daha 6 gün var adetime... Bi bakar mısın benim için de bir umut var mı ?
26. sayfada var akşamki testimin resmi
var gibi canımm iki gün sonra tekrarla (yani yarın ilk idrarınla)Merhaba canımm. Evet yaptım ama bilmiyorum yasanki yine gölge gibi birşey ana sadece bende görüyor olabilirim. Bak ekliyorum resmi de..
Küçük ola testi bu akşam yaptım...
Ama hemen belirmedi Melissacımm ondan korkuyorum.. Bi yarım saate böyle oldu ve dahada bir gelişme olmadıkuzum senin gölgeler var merak etrme :)
Vallaha mıvar gibi canımm iki gün sonra tekrarla (yani yarın ilk idrarınla)
yarın ilk idrarınla yap ama ilk birazını yap sonra pet bardağa yap cnmAma hemen belirmedi Melissacımm ondan korkuyorum.. Bi yarım saate böyle oldu ve dahada bir gelişme olmadı
hemen korkma daha adetine var kuzum allah inşallah bebişini vermiştirAma hemen belirmedi Melissacımm ondan korkuyorum.. Bi yarım saate böyle oldu ve dahada bir gelişme olmadı
Aminn inş. Hepimize versinhemen korkma daha adetine var kuzum allah inşallah bebişini vermiştir
Tamam canım ben hep akşamları 6-7 gibi yaptım. Sabah deneyeyim bir de ..yarın ilk idrarınla yap ama ilk birazını yap sonra pet bardağa yap cnm
canım öyle olupta hamile olanda çok bitanem bakcaz birdahaki yaptığındaAma hemen belirmedi Melissacımm ondan korkuyorum.. Bi yarım saate böyle oldu ve dahada bir gelişme olmadı
Saol Meliisam ya nasıl da moral oluyorsun.. Herşey Allah'ın takdiri.. İnş. vardır yoksa da Allah'tan gelene razıyım hayırlısı böyleymiş demek yakışır inancımızacanım öyle olupta hamile olanda çok bitanem bakcaz birdahaki yaptığında
aynen öyle bitanem herzaman yanındayım kuzum merak etme :-*:)Saol Meliisam ya nasıl da moral oluyorsun.. Herşey Allah'ın takdiri.. İnş. vardır yoksa da Allah'tan gelene razıyım hayırlısı böyleymiş demek yakışır inancımıza
heh ozmn lar pek çıkmıo sabah daha ii çıkmış olurTamam canım ben hep akşamları 6-7 gibi yaptım. Sabah deneyeyim bir de ..
bnde de hep silikti sonra hamile olduğjmu öğrenmiştim adetimşn 5.gününde ilk yaptığımda ışık tutrupda görüodum cnm herşeyde var bi hayır inş.. sen de görüceksin ikinci çizgiyi daha net...Saol Meliisam ya nasıl da moral oluyorsun.. Herşey Allah'ın takdiri.. İnş. vardır yoksa da Allah'tan gelene razıyım hayırlısı böyleymiş demek yakışır inancımıza
canım yaptığıma bende mi ışık tutsam acababnde de hep silikti sonra hamile olduğjmu öğrenmiştim adetimşn 5.gününde ilk yaptığımda ışık tutrupda görüodum cnm herşeyde var bi hayır inş.. sen de görüceksin ikinci çizgiyi daha net...
bilmem bi tut bakalım :) inş çıkarcanım yaptığıma bende mi ışık tutsam acaba
yok kız ışıkta hayretmedi yokki birşey :)bilmem bi tut bakalım :) inş çıkar
İnşallahh inşallah kızlar... İyiki varsınız :)bnde de hep silikti sonra hamile olduğjmu öğrenmiştim adetimşn 5.gününde ilk yaptığımda ışık tutrupda görüodum cnm herşeyde var bi hayır inş.. sen de görüceksin ikinci çizgiyi daha net...