- 13 Kasım 2015
- 188
- 205
- 30
-
- Konu Sahibi Melisa1995
Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağızİnşallah Allah hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü...
Bir adım daha yaklaşmışşınız anne olmaya , bizler için de dua edin
Bu mübarek gün güzel haberler alalım inşallahhh.
İnşallahhh , Rabbim dileklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin. Size de yüksek değerler görüp sevinmeyi nasip etsin inşallah...Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız
Zor
Bir durum ya bende eskiden öyleydim sukurler olsun düzeldim Ama benim'de şöyle bir sıkıntım var ki yumurtalıklarm cok tembel doktor hiçbirşeyi yok sadece büyük ihtimal psikolojik dedi. Ama olsun canı veren de alan da Allah. O yuzden hic ümit kesme kardesim az once kan verdim ayrıca ogleden sonra öğreniyorum ihtimalinin verdiği heyecanı bile cok guzel
Amin amin sizde dualarınızla beni yalniz bırakmayın lutfen cok heyecanlıyımİnşallahhh , Rabbim dileklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin. Size de yüksek değerler görüp sevinmeyi nasip etsin inşallah...
Sonuç ne olursa olsun Rabbim vermek istemediği şeyin duasını da ettirmez. Hadi inşallah güzel haberle dönün.
İnsallah İnsallah. Hiç belli'olmaz negatif çıktığına'bakma. Az once bende dayanamadım test yaptim sonuç yine negatif. Hemşire de sabah cok bulantin oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman kesin hamilesin dedi. Testte de negatif çıktı. Artik kan testinin sonucunu bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalimHala umudum var zaten onuda kaybedersem
Ayy inşallah hamilesindir ya beklemedeyim haber alır almaz yazbende şuan kasık ağrısı yüzünden kıvranıyorum resmen 3 haftadır kasık ağrım var 3 test yaptım hep negatif
canım benim yaa hiç moralini bozma kuzum bende test yaptım negatif bir daha ki ayı beklicez beraber ne yapalım kısmet hayırlısı buymuş yılmak yok pes etmek yok bir daha ki aya olur inşallahAdetim gecikeli dort gun oldu.kan testi yaptirdim negatif cikti maalesef. Ara ara gelen sancilarla adet oldum.Hic böyle olmazdi.adet olunca cok üzülüyorum ve psikolojik olarak etkileniyorum.gebelik testinde tek cizgi gormek de beni duygusal acidan yordu.düzensiz adet oldugumdan yumurtlama donemini yakalayamiyorum,Offf ne zor bir surec bu, valla icim şişti
İnsallah İnsallah. Hiç belli'olmaz negatif çıktığına'bakma. Az once bende dayanamadım test yaptim sonuç yine negatif. Hemşire de sabah cok bulantin oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman kesin hamilesin dedi. Testte de negatif çıktı. Artik kan testinin sonucunu bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalim[/QUOT
İnş.Hamilesinizdir.
şu mübarek gün hürmetine inşallah hamilesindir canım :) sonuç çıkar çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruzAmin amin sizde dualarınızla beni yalniz bırakmayın lutfen cok heyecanlıyım
gölge var canım :) 2 gün sonra tekrarlaSizce birsey var mıdır
inş hamilesindir ..... sonuç ne zmn çıkack cnmİnsallah İnsallah. Hiç belli'olmaz negatif çıktığına'bakma. Az once bende dayanamadım test yaptim sonuç yine negatif. Hemşire de sabah cok bulantin oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman kesin hamilesin dedi. Testte de negatif çıktı. Artik kan testinin sonucunu bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalim
test yaptım negatif kuzum adet daha gelmedi inşallah bakalım :)Melissaacımm bugün inş. adetin gelmez de senin de güzel haberlerini alırız ...
canım benim yaa hiç moralini bozma kuzum bende test yaptım negatif bir daha ki ayı beklicez beraber ne yapalım kısmet hayırlısı buymuş yılmak yok pes etmek yok bir daha ki aya olur inşallah
Bu arada adetine ne kadar var canım ? Ya da günün geçti mi ?Amin amin sizde dualarınızla beni yalniz bırakmayın lutfen cok heyecanlıyım
Canım benim adet gelmediği sürece umut vardır... Geç döllenmedir belki..Hem bu ay olmada bile önümüzdeki ay olur hiç sıkmayalım canımızı. Tevekkül etmemiz gerek..test yaptım negatif kuzum adet daha gelmedi inşallah bakalım :)
şu mübarek gün hürmetine inşallah hamilesindir canım :) sonuç çıkar çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz
gölge var canım :) 2 gün sonra tekrarla
var la yok arası bi çizgi var gibi tekrarla bakalım iki gün sonra ne çıkacakBenim de reglime beş gün var az önce yaptım Eki Görüntüle 1687204
yaa ne güzel işte bak git gide koyulaşacak :)Dün yapmıştım çok daha silikti bugün daha iyi inşallah hepimiz için bugünün hayrina hayırlısı olur kuzum
bitanem inş bebiş haberi gelecek sendende ..geç döllenme de olabilir adet gelmediği sürece umut var...test yaptım negatif kuzum adet daha gelmedi inşallah bakalım :)
tamam cnım iki gün sonra daha koyulaşır ondan dedim :)Elimde daha net gozukuyo cnm tekrarlarim atarım sonra yine
Canım ya bende yapmıştım ikinciyi dün akşam ve daha 6 gün var adetime... Bi bakar mısın benim için de bir umut var mı ?bitanem inş bebiş haberi gelecek sendende ..geç döllenme de olabilir adet gelmediği sürece umut var...