- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
Canim golgen var merak etme koyulasacak günün yaklastukcaMerhaba canımm. Evet yaptım ama bilmiyorum yasanki yine gölge gibi birşey ana sadece bende görüyor olabilirim. Bak ekliyorum resmi de..
Küçük ola testi bu akşam yaptım...
Melisa hamileyimmm :)))Canim golgen var merak etme koyulasacak günün yaklastukca
Canim yaa hayirli uğurlu olsun nasil sevlndimMelisa hamileyimmm :)))
Evet 77 çıktı haftaya ultrason bakcak :)Canim yaa hayirli uğurlu olsun nasil sevlndimbak ben sana demiştim kan testimi yaptirdin bitanem
Canm yaa ne güzel bir haberEvet 77 çıktı haftaya ultrason bakcak :)
İnşallah canım ya.. İnşallah öyle olurCanim golgen var merak etme koyulasacak günün yaklastukca
AMINNNNNNN bende 16sinda bekliyorum. Bugün test yaptım ama negatif... geçen ay adetim bittiği günden itibaren goguslerim ağrıyor o yüzden bu ay birazcık umudum varBu saat oldu hala uyuyamadim yarin kan testi vereceğim ve adetime 3gün var cok heyecanlıyım lutfen okuyan arkadaşlar dua edin cuma günü hürmetine hayirli haberler alayım
AMINNNNNNN bende 16sinda bekliyorum. Bugün test yaptım ama negatif... geçen ay adetim bittiği günden itibaren goguslerim ağrıyor o yüzden bu ay birazcık umudum var
Bu saat oldu hala uyuyamadim yarin kan testi vereceğim ve adetime 3gün var cok heyecanlıyım lutfen okuyan arkadaşlar dua edin cuma günü hürmetine hayirli haberler alayım
Amin canim amin insallah. Kac gün var daha senin adetine kesin sonuç muİnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyorumdarısı benim başıma yine test yaptım yine yok
Amin canim amin insallah. Kac gün var daha senin adetine kesin sonuç mu
İnşallah Allah hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü...Bu saat oldu hala uyuyamadim yarin kan testi vereceğim ve adetime 3gün var cok heyecanlıyım lutfen okuyan arkadaşlar dua edin cuma günü hürmetine hayirli haberler alayım
Melissaacımm bugün inş. adetin gelmez de senin de güzel haberlerini alırız ...Canm yaa ne güzel bir habertebrik ederim
Günaydın canım ,Sizce birsey var mıdır
Bir durum ya bende eskiden öyleydim sukurler olsun düzeldim Ama benim'de şöyle bir sıkıntım var ki yumurtalıklarm cok tembel doktor hiçbirşeyi yok sadece büyük ihtimal psikolojik dedi. Ama olsun canı veren de alan da Allah. O yuzden hic ümit kesme kardesim az once kan verdim ayrıca ogleden sonra öğreniyorum ihtimalinin verdiği heyecanı bile cok guzelBenim ki çok sıkıntılı pko var bende 70 günü buluyor bazen adet araligim ama bunada şükür 2 sene önce neredeyse hiç olmuyordum ama ona ragmen bi gebelik yaşadım o yüzden şuan daha umutluyum son 3 aya göre 23 kasımda adet olmam lazım
Ayrıca ms ve ülseratif kolit hastasıyım