-
- Konu Sahibi Melisa1995
Günaydınnn :)Günaydın kizlar test yapan var mi veya bugün adet günü olan var mi ?
Hamilelik belirtisinede benziyor canim yarin bir test yapKızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar adet belirtisi olabilirmi
Ayy canim ne güzel yaa yarin yapinca haberini bekliyorum kuzumGünaydınnn :)
Benim bu gün itibari ile tam bir haftam kaldı ve yarın sabah kısmetse test yapacağım tekrar. İnşallah yarın doğum günümde çift çizgiyi silik te olsa görürüm de eşime süpriz yaparım.
İnşallahhhhAyy canim ne güzel yaa yarin yapinca haberini bekliyorum kuzumhayirli haberle gel inşallah
Canım ya sabah değil de sence akşam iş çıkışı yapsam testi birşey farkeder mi ?Ayy canim ne güzel yaa yarin yapinca haberini bekliyorum kuzumhayirli haberle gel inşallah
Kızlar bu arada imza kısmını denemek amaçlı yaptım böyle
Eğer varsa bundan sonra böyle kalacak
Ne güzel olmuş canim inşallah boyle kalirKızlar bu arada imza kısmını denemek amaçlı yaptım böyle
Eğer varsa bundan sonra böyle kalacak
Yap canim varsa da cikar zatenCanım ya sabah değil de sence akşam iş çıkışı yapsam testi birşey farkeder mi ?
Off bu sabırsızlık çok kötü
Canim daha çok erken belli olmuyor ama test yap istersenMerhaba benim adetime daha 5 gün var ama bende sık idrara çıkma halsizlik ve ağrılar acaba hamile olabilir miyim
Kuzum gelmedi hala sari leke devam ediyor agrimda yok adet günü yarinMelisacm adtn nldu geldimi bn sbh test yaptm barz negatfti
Oyle ypcm cnmYenigelin111 canim adet günü tekrar yap istersen ben yarini bekliyorum
Hiç pozitif çıkmışmiydiMelisacm adtn nldu geldimi bn sbh test yaptm barz negatfti
Teşekkür ederim :) biraz daha dayanıyım ben o zaman[/QUOTE
bir kaç gün sonra test yap istersen canim
Kuzum yaptin mi test merak ettimCanım ya sabah değil de sence akşam iş çıkışı yapsam testi birşey farkeder mi ?
Off bu sabırsızlık çok kötü
Merhaba canımm. Evet yaptım ama bilmiyorum yaKuzum yaptin mi test merak ettim