- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
Bence adet gününe yap canim3 gun var kzlar
aynen kuzum ben zaten adet olcam diye kafama yer ettimMelisacm cnm bzmki buharlasma czgsi bence bend umutlu dglm
o zaman hamile olabilirsin cizgin belli, her gün yap bitane bakalim koyulascakmi3 gun var kzlar
Ben göremedim.canım belkide fotoda cikmamistrKızlar bana da bakın ne olurr. Adetim 7 gün var ve test böyle...
Gölge gibi bişey görüyor musunuz???
Canim hayalet çizgi var 1 gün sonra tekrarla benceKızlar bana da bakın ne olurr. Adetim 7 gün var ve test böyle...
Gölge gibi bişey görüyor musunuz???
Ayy Allah razı olsun akşam akşam bi umut doğdu içime sayendeCanim hayalet çizgi var 1 gün sonra tekrarla bence
Bitanem 7 Gün kala boyle cikmissa ne güzel :) 2 gün sonra tekrarla koyulaşır o ALLAH'in izniyleAyy Allah razı olsun akşam akşam bi umut doğdu içime sayende
Ben de gördüm sanki. Hayalet. Biraz sonraki halini de paylaş bence . Ay ins . VardırAyy Allah razı olsun akşam akşam bi umut doğdu içime sayende
Merhaba canim sen hamissinn demi takvimin var :)Ben de gördüm sanki. Hayalet. Biraz sonraki halini de paylaş bence . Ay ins . Vardır
EvetMerhaba canim sen hamissinn demi takvimin var :)
Maşallah canim yaa RABBİM saglikli hayirlica kucagina almaya nasip etsin kuzum bu cuma benim regl adet gününde net cikmiş ne güzel canimEvetçok şükür darısı başına . Sanırım senin bat a 7 var . Kız ben 5 gün kala yaptım tık yok . Bat günü hayalet gördum ben bak boyle
Cuma günü müjde alırsın inşallah. . Bu beklemiş hali . Bak bu ilk hali. İnanamamistim. Buralarda kızlar inandırdi beniMaşallah canim yaa RABBİM saglikli hayirlica kucagina almaya nasip etsin kuzum bu cuma benim regl adet gününde net cikmiş ne güzel canim
Aminnn İnşallah kardeşim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inş.Bitanem 7 Gün kala boyle cikmissa ne güzel :) 2 gün sonra tekrarla koyulaşır o ALLAH'in izniyle
İnşallahhhh , canı gönülden inşallahBen de gördüm sanki. Hayalet. Biraz sonraki halini de paylaş bence . Ay ins . Vardır
İnşallah canim ne güzel bizde görürüz inşallah bu çizgileriCuma günü müjde alırsın inşallah. . Bu beklemiş hali . Bak bu ilk hali. İnanamamistim. Buralarda kızlar inandırdi beni
İnşallah canimmAminnn İnşallah kardeşim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inş.