adete yakın yapılan gebelik testleri :))

8 gün kala pek çıkmıo kuzum en sağlıklısı bat gecikmesi doktor lar 5ile 10 güb arasında ki gecikmelerde test yapın diyor geç döllenme olayı olduğu için

amin inşallah cnm okadr kötü bebeğinin düştğünü gözünle görmek o psikolojiyi anlatmam bianda içindrki umut akıp gidio rabbim seni ve bebeğini korusun cnm

amin Allah razı olsun canım gerçekten çok zor biliyorum yaşamayanda anlamaz gerçekten ben kalp atışını duydum 1 hafta sonra doktora gittik başka çok baktı ultrasonda kalp atışı vardı ama şimdi durdu dedi yıkıldım gözümün önünde gitti öldü diye ama başka bir doktorda 3 gün olduğunu bebeğin şiştiğini söyledi çok zor öyle yada böyle ama toparlanmalı ve yaşamaya devam etmeliyiz

öle kuzum bnmkid batın 5.günü çıkmıştı ben ikinci günü kanda sıfırı gördüğüm halde gidip tekrar yaptırmıştım

evet kuzum rabbim onları çok sevmiş ki cennetine almış... rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .

amin canım benim kesinlikle en azından hamile kalabiliyoruz o duyguyu yaşayabiliyoruz hiç sansı olmayan insanlarda var
bu yönden evet benmde eşiminde benek için sorunu olmadığını anladık bnm tek sorunum progesteron o düşüktü hamileyken artmamış yani artması gereken hormon.. iğnesi falan yapıldı ama olmadı gitti.rabbim herkese sağlıklı gebelik yaşatsın

inşllh bu ay pek umudum yok aralıkta inşallah

inşallah canım dualarım seninle :)

amin canım benim olacağı varsa ne yaparsak boş Allahın emri kuzum ol derse olur

Kzlar ben ogldn snra bi test daha yaptm boyle cktı ya t harfnin orasi 1 saat snra boyle oldu kuruyunca sbh ilk idrarla yaptgm test bozuk gbydi iknci czgnin bsı gozktu dwmi yktu ve o krmzlik ekrandaki daglmadi bozuk dye attm ogldn snrada bunu yaptm

Eklentiler

• IMG-20151111-WA0001.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 261
  • IMG-20151111-WA0000.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 266
  • IMG-20151111-WA0001.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 234
canım benimkine dönmüş seninki benimkide 1 saat sonra çıktı 1 saat sonra pek güvenilir değil sabah tekrar dene veya adet günü yap ben bekliyorum adet günü yapcam. senin ne kadar kaldı adete canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…