- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Melisa1995
8 gün kala pek çıkmıo kuzum en sağlıklısı bat gecikmesi doktor lar 5ile 10 güb arasında ki gecikmelerde test yapın diyor geç döllenme olayı olduğu içinİnşallah iyidir annesi , Rabbim yaşadığın sevinci bizlere de yaşatsın inş. Testler negatif çıktığında bata ne kadar süre vardı? Bende yaptım bugün , 8 günüm var ve negatif çıktı da...
amin inşallah cnm okadr kötü bebeğinin düştğünü gözünle görmek o psikolojiyi anlatmam bianda içindrki umut akıp gidio rabbim seni ve bebeğini korusun cnm
öle kuzum bnmkid batın 5.günü çıkmıştı ben ikinci günü kanda sıfırı gördüğüm halde gidip tekrar yaptırmıştımcanım benim çok sağol inşallah iyidir.. bende bata 9 kala yapmıştım negatif 5 gün kala negatif 3 gün kala 1 gün kala hep negatif gördüm bat 3 gün geçince pozitifti o gün kandada gördük şükür telaşlanma olacağı varsa olur zaten biliyorum böyle demesi kolay ama bata 10 gün kaldı o 10 gün nasıl işkence gibiydi anlatamam sadece kafanı dağıtmaya bak ben yok herhalde dedim ama bak hamileyim sonuca göre şükürler olsun birazcık sabır sadeece
evet kuzum rabbim onları çok sevmiş ki cennetine almış... rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .amin Allah razı olsun canım gerçekten çok zor biliyorum yaşamayanda anlamaz gerçekten ben kalp atışını duydum 1 hafta sonra doktora gittik başka çok baktı ultrasonda kalp atışı vardı ama şimdi durdu dedi yıkıldım gözümün önünde gitti öldü diye ama başka bir doktorda 3 gün olduğunu bebeğin şiştiğini söyledi çok zor öyle yada böyle ama toparlanmalı ve yaşamaya devam etmeliyiz
canım benim inşallah o günleri tekrar yaşayacaksın bebek düşünüyormusunuz tekrar sizöle kuzum bnmkid batın 5.günü çıkmıştı ben ikinci günü kanda sıfırı gördüğüm halde gidip tekrar yaptırmıştım
korunmuyorum zten cnm olursa olur hayırda şerde allahtancanım benim inşallah o günleri tekrar yaşayacaksın bebek düşünüyormusunuz tekrar siz
Ayy inşallah benim de öyledir.8 gün kala pek çıkmıo kuzum en sağlıklısı bat gecikmesi doktor lar 5ile 10 güb arasında ki gecikmelerde test yapın diyor geç döllenme olayı olduğu için
amin canım benim kesinlikle en azından hamile kalabiliyoruz o duyguyu yaşayabiliyoruz hiç sansı olmayan insanlarda varevet kuzum rabbim onları çok sevmiş ki cennetine almış... rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
bnm 5. gün çıkmıştı ordan anladm doktorların neden öyle dedğini stres yapma kuzum stres çok tehlikeliAyy inşallah benim de öyledir.
korunmuyorum zten cnm olursa olur hayırda şerde allahtan
bu yönden evet benmde eşiminde benek için sorunu olmadığını anladık bnm tek sorunum progesteron o düşüktü hamileyken artmamış yani artması gereken hormon.. iğnesi falan yapıldı ama olmadı gitti.rabbim herkese sağlıklı gebelik yaşatsınamin canım benim kesinlikle en azından hamile kalabiliyoruz o duyguyu yaşayabiliyoruz hiç sansı olmayan insanlarda var
inşllh bu ay pek umudum yok aralıkta inşallahinşallah hayırlı zamanda nasip olur canım
inşllh bu ay pek umudum yok aralıkta inşallah
bu yönden evet benmde eşiminde benek için sorunu olmadığını anladık bnm tek sorunum progesteron o düşüktü hamileyken artmamış yani artması gereken hormon.. iğnesi falan yapıldı ama olmadı gitti.rabbim herkese sağlıklı gebelik yaşatsın
öle kuzum valla saolasınnn.. elden bişi gelmioinşallah canım dualarım seninle :)
amin canım benim olacağı varsa ne yaparsak boş Allahın emri kuzum ol derse olur
canım korkma korksanda öğreneceksin mutlaka bugün olmazsa yarın bence yap bir tane
aynen öyle canım sabah deneDoğru diosn cnm ama sabretmeye caliscm inşallah.yarın 2 gün kalms olcak zaten
Adetn geçtimi seninKzlar ben ogldn snra bi test daha yaptm boyle cktı ya t harfnin orasi 1 saat snra boyle oldu kuruyunca sbh ilk idrarla yaptgm test bozuk gbydi iknci czgnin bsı gozktu dwmi yktu ve o krmzlik ekrandaki daglmadi bozuk dye attm ogldn snrada bunu yaptm
canım benimkine dönmüş seninki benimkide 1 saat sonra çıktı 1 saat sonra pek güvenilir değil sabah tekrar dene veya adet günü yap ben bekliyorum adet günü yapcam. senin ne kadar kaldı adete canım ?Kzlar ben ogldn snra bi test daha yaptm boyle cktı ya t harfnin orasi 1 saat snra boyle oldu kuruyunca sbh ilk idrarla yaptgm test bozuk gbydi iknci czgnin bsı gozktu dwmi yktu ve o krmzlik ekrandaki daglmadi bozuk dye attm ogldn snrada bunu yaptm