- 7 Haziran 2024
- 350
- 405
- 18
- Konu Sahibi Lorelailai
-
Adet sonrası neredeyse beyaz çıktığı için şu an böyle çıkması normal mi diye düşündüm. Yani adet dönemine doğru mu pik yapıyor hamilelikte yoksa böyle 6-7 kala bile pik mi oluyor?Pik değil ki bu, silik çıkması normal
ben canım yumurtlamadan 13gun ovulasyonla ögrendim ilk koyudu dedim 3 .kez yumurtlama herhalde ertesi günü pikti oglen koştuıra koştura gebelik testi aldım yaptım pozitif akşmda kan verdim 26.7 ile ögrendim ama bundan koyudu benim testlerimKızlar adetime 6 gün var. Yumurtlamayı değerlendirmiştik. Erken gebelik testi için hem erken diye hem de negatif görme korkusundan ovulasyon testi yaptım. Sizce adete 6 gün kala böyle çıkması normal mi? Bu şekilde hamilelik öğrenenlerin olduğunu burada okuduğum için merak ettim. Adet tarihine yaklaştıkça mı koyulaştı birden mi pik oldu yoksa yumurtlamadan sonra pik olarak mı kaldı?
Çok teşekkür ederim. Benim ovulasyondan 7 gün oldu. Herhalde ovulasyon testinden çıkarım yapmak için bile henüz çok erkenben canım yumurtlamadan 13gun ovulasyonla ögrendim ilk koyudu dedim 3 .kez yumurtlama herhalde ertesi günü pikti oglen koştuıra koştura gebelik testi aldım yaptım pozitif akşmda kan verdim 26.7 ile ögrendim ama bundan koyudu benim testlerim
baya erken canım en az 12 gün geçmesi lazımÇok teşekkür ederim. Benim ovulasyondan 7 gün oldu. Herhalde ovulasyon testinden çıkarım yapmak için bile henüz çok erken
Regle yakın lh hormonu artabiliyor o yüzden bu sağlıksız bir çıkarım olur.Adet sonrası neredeyse beyaz çıktığı için şu an böyle çıkması normal mi diye düşündüm. Yani adet dönemine doğru mu pik yapıyor hamilelikte yoksa böyle 6-7 kala bile pik mi oluyor?
Merhaba sonucunuz ne oldu?Kızlar adetime 6 gün var. Yumurtlamayı değerlendirmiştik. Erken gebelik testi için hem erken diye hem de negatif görme korkusundan ovulasyon testi yaptım. Sizce adete 6 gün kala böyle çıkması normal mi? Bu şekilde hamilelik öğrenenlerin olduğunu burada okuduğum için merak ettim. Adet tarihine yaklaştıkça mı koyulaştı birden mi pik oldu yoksa yumurtlamadan sonra pik olarak mı kaldı?
Merhaba, hamilelik yokmuş, adet oldum benMerhaba sonucunuz ne oldu?
Normalde regle yakın daha önce ovulasyon testi yapmış mıydınızKızlar adetime 6 gün var. Yumurtlamayı değerlendirmiştik. Erken gebelik testi için hem erken diye hem de negatif görme korkusundan ovulasyon testi yaptım. Sizce adete 6 gün kala böyle çıkması normal mi? Bu şekilde hamilelik öğrenenlerin olduğunu burada okuduğum için merak ettim. Adet tarihine yaklaştıkça mı koyulaştı birden mi pik oldu yoksa yumurtlamadan sonra pik olarak mı
Merhaba canım size sorum olucak en sonki reglimden 9 gün sorna lekelenme yaşadım ilk defa uygulmaaya göre yumurtlama günüme denk geldi çok ağrılı bi şekilde ve bir gün sürdü sadece 2 gün sonrasında test denedim negatifti şuan yani 10 gün sorna denedim erken gebelik yine negatif adetime 8 gün var ama lekelenme üzerinden 10 günü geçti çıkarmıydı olsa Şuan gebelik düşünmüyorum ve 3 defa ilişkim oldu hepsindede pezervatif ile korunduk sizce varımdır birşeyMerhaba, hamilelik yokmuş, adet oldum ben
Canım bende başlık açtım bana da bi bakarmısınben canım yumurtlamadan 13gun ovulasyonla ögrendim ilk koyudu dedim 3 .kez yumurtlama herhalde ertesi günü pikti oglen koştuıra koştura gebelik testi aldım yaptım pozitif akşmda kan verdim 26.7 ile ögrendim ama bundan koyudu benim testlerim
Yumurtlama sanırım değerlenme yap canım teste devam et daha önce pik oldu muMerhaba arkadaşlar, reglime 8 gün var ve 3 gündür ovülasyon testim böyle çıkıyor. Bu gün daha da koyu çıktı sizce umut var mıdır? Ovülasyon testleriyle gelen gebelik testini denedim negatif çıktı ama test çıkması içinde daha erken diye düşünüyorum.
Oldu gibi ve değerlendirdim ama bu kadar koyu olmamıştı. Tamam teşekkür ederimYumurtlama sanırım değerlenme yap canım teste devam et daha önce pik oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?