• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete yakin ovulasyon pozitifliği

history1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
3.010
2.826
133
39
Herkese selamlar bat 15 temmuz gebelik testi yaptim negatif cikti erken gebelik bu sabah yaptim o da negatif fakat ovulasyon testim buhun boyle cikti 30 haziran ve 1 temmuz pikti sonra catlama olmustu

Eklentiler

• IMG_20200711_140640.webp
    IMG_20200711_140640.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20200711_140619.webp
    IMG_20200711_140619.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 142
Canım fotoğrafı çok karanlık bir ortam da çekmişsin ben pek net göremedim tonunu ama lh hormonu çok sık yükselip alçalan Bi hormon gebelik testi için de henüz erken olabilir regl gününü beklemeni öneririm

Herkese selamlar bat 15 temmuz gebelik testi yaptim negatif cikti erken gebelik bu sabah yaptim o da negatif fakat ovulasyon testim buhun boyle cikti 30 haziran ve 1 temmuz pikti sonra catlama olmustu
Aynen benimde aynısı test yapıyorum negatif ve acayip bel ağrım var inş adet olmam biraz silik bi ikinci çizgi görsem koşa koşa kan tahliline gidicem ama yok maalesef

Ben de çatlatma iğnesi olmuştum bugün 18. Günüm normal adet tarihim de bugün ovülasyom testim de böyle

Eklentiler

• B327D565-2B3B-411C-8F39-F44789D25E1B.webp
    B327D565-2B3B-411C-8F39-F44789D25E1B.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 143

haahhhhhhhhhh iste bende bunu sorucaktim.... silikde olsa gebelik testinde cizgi gören birinin ovu testi yapmasini rica edicektim Allah gönlume göre verdi sagol canimm :))

canim az öncede yazmistim senin gebelik testlerin negtaif degil aslinda ama korkuyorumda umitlendirmek istemem seni.. ama bariz silik cizgi var yani.. simdi ovu testin bukadar koyu olunca iyice suphelendimm. kantahlili bir yaptirsan ya cano yaaa heycanlandim senin icin burda :))

haahhhhhhhhhh iste bende bunu sorucaktim.... silikde olsa gebelik testinde cizgi gören birinin ovu testi yapmasini rica edicektim Allah gönlume göre verdi sagol canimm :))

canim az öncede yazmistim senin gebelik testlerin negtaif degil aslinda ama korkuyorumda umitlendirmek istemem seni.. ama bariz silik cizgi var yani.. simdi ovu testin bukadar koyu olunca iyice suphelendimm. kantahlili bir yaptirsan ya cano yaaa heycanlandim senin icin burda :))
İcini acinca bi siliklik var evet ama disardan gorunmuyor canim negatif gibi duruyor 😢

Aynen benimde aynısı test yapıyorum negatif ve acayip bel ağrım var inş adet olmam biraz silik bi ikinci çizgi görsem koşa koşa kan tahliline gidicem ama yok maalesef
Sizin bat ne zaman benim de bugun bel agrim var testin icini acinca hayalet cizgi gordum ben ama kuruma cizgisi de olabilir benimki

merhaba.
ben regle 2 gün kala ovüasyon yaptım senin ki gibi çıktı. sonra erken gebelik testi yaptım çizgi dahi yoktu. dayanamaıdm aynı gün kaset test yaptım 2. çizgi cıktı. kan verdim ve gebe olduğu öğrendim. hassas testlere güvenme. bir kaç gün daha bekle öyle test yap. net sonucu alırsın

merhaba.
ben regle 2 gün kala ovüasyon yaptım senin ki gibi çıktı. sonra erken gebelik testi yaptım çizgi dahi yoktu. dayanamaıdm aynı gün kaset test yaptım 2. çizgi cıktı. kan verdim ve gebe olduğu öğrendim. hassas testlere güvenme. bir kaç gün daha bekle öyle test yap. net sonucu alırsın
Kan testini hemen mi yaptırdınız ve ilk kan değeriniz kaç çıktı

merhaba.
H history1985 diyorum test yap yada git kan ver hamişsin sen aşkımmm :KK200:

T teacher0909 canım gel topiğe buradan da paylaş yorumlayacak arkadaşlar vardır. senin gibi olan arkadaşım açtı konuyu zaten birlikte bakarız testlere :)

merhaba.
Aaa gercekten mi ben eger olsaydi erken gebelik gosterir diye dusundum hep. Benim de sizin gibi olur insallah 💟

Back