• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete yakin koyulasan ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Merhaba. Ovulasyon testi kullaniyorum. 14.-15.gun cift cizgiyi gordum. Degerlendirdik. Bugun 25. Gun. 30-33 gunde bir adet goruyorum. Yani adete 5 yada 7 gun var. Elimde ovulasyon testi vardi yaptim. Ayni koyulukta degil ama yinede koyu cikmis. Normalde pik ten sonra cok ince cikiyordu hep. Hamilelikte de cift cizgi cikarmis sizce ihtimal var midir

Eklentiler

• 7B987C98-CAF8-4EA4-8949-E290FFF77109.jpeg
    7B987C98-CAF8-4EA4-8949-E290FFF77109.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 416
Ya gebelik Var yada tekrar yumurtlama test yapın

erken gebelik testi yapin bence

erken gebelkk testlerine cok guven olmuyor ya cok okudum negatif ciktigi halde hamile olani. Ona guvenemiyorum. Ovulasyonun bu sekilde olmask normal mi acaba. Cok ince silik cizgi cikardi normalde ama bilemedim

erken gebelkk testlerine cok guven olmuyor ya cok okudum negatif ciktigi halde hamile olani. Ona guvenemiyorum. Ovulasyonun bu sekilde olmask normal mi acaba. Cok ince silik cizgi cikardi normalde ama bilemedim

bunlarda yaniltici olabiliyor ama en iyisi ya kan vermek yada adet tarihini beklemek ne kadar var?

Degisiyo adet tarihim 5-8 gun var. Zaten beklemek en mantiklisi ama insan sabirsizlaniyo. 🙈
Elinizde ovülasyon varsa yapmaya devam edin koyulaşma olacak mı bakarsınız. Benimde yumurtlamaya göre 5 gün filan var adete ovülasyon günden güne koyulaşıyor. T çizgisi c yi geçecek mi bakalım beklemedeyim

Merhaba. Ovulasyon testi kullaniyorum. 14.-15.gun cift cizgiyi gordum. Degerlendirdik. Bugun 25. Gun. 30-33 gunde bir adet goruyorum. Yani adete 5 yada 7 gun var. Elimde ovulasyon testi vardi yaptim. Ayni koyulukta degil ama yinede koyu cikmis. Normalde pik ten sonra cok ince cikiyordu hep. Hamilelikte de cift cizgi cikarmis sizce ihtimal var midir
Benimde aynen böyle ya 9 gün var adetime bugün yaptım koyu

Eklentiler

• 20200302_133137.jpg
    20200302_133137.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 273
20200302_150320.jpg

kizlar benim bugun adetimin 7. gunu. Normalde 6. gun bitiyodu. Ama bugun 7 gun olmasina ragmen hala devam ediyo ve bu ay cok kanamam oldu suanda kan yerine kahverengi akinti geliyo ama surekli geliyo az az degil. Bugun saat 3 de yumurtlama testi yaptim. adetliyken bu sekilde cikmasi normalmi.

Back