adete yakın hamilelik belirtileriniz

elif156

"canım kızım"
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
71
52
31
Selam kızlar benim merak ettiğim adete yakın hamilelerin belirtileri herkes kendi hikayesini yazabilirmi acaba bize de bir tecrübe olur yani tüm bebek isteyenlere şimdiden teşekkürler

Ben hic bir belirti yasamayanlardanim :KK66: uc cocugum var ikisinde adetim 15 20 gun gecmesine ragmen idrar testlerinde bile cikmadi doktorda ultrasonda ogrendim hamile oldugumu ucuncude 10 gun gecmisti idrar testinde silik cizgi gordum

Burda hep belirtileri okurdum ama bende hicbiri yoktu hamile oldugumu ogrendigim an bulantilar halsizlik baslardi

Benim hikayem bu bende var bisey demekki :)

Ben hic bir belirti yasamayanlardanim :KK66: uc cocugum var ikisinde adetim 15 20 gun gecmesine ragmen idrar testlerinde bile cikmadi doktorda ultrasonda ogrendim hamile oldugumu ucuncude 10 gun gecmisti idrar testinde silik cizgi gordum

Burda hep belirtileri okurdum ama bende hicbiri yoktu hamile oldugumu ogrendigim an bulantilar halsizlik baslardi

Benim hikayem bu bende var bisey demekki :)

Canım hikayen çok ilginç miş ama olabiliyor öyle tabi benim kızımdada öyle oldu ne bulantı ne kusma baş dönmesi şimdi ikinciyi istiyoruz acaba gene aynı mı olur bilemedim

Canım hikayen çok ilginç miş ama olabiliyor öyle tabi benim kızımdada öyle oldu ne bulantı ne kusma baş dönmesi şimdi ikinciyi istiyoruz acaba gene aynı mı olur bilemedim

Bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederimHoppa

Bende adetime bir hafta kala aşırı uyuma Isteği, bel ağrısı, sol kasik ağrısı, fazla bir şekilde beyaz akıntı oldu. adetime bir gün kala evde idrar testi yaptım. Idrari koyar koymaz hamile oldugumu öğrendim. Daha sonra aynı gün kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

X