Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende suan aynu durumdayim ama benim 5 gun once iliskim oldu ve suanbadet olmam gerek ama olmadim bi gariplik varAdete 9 gün kala korunmayı bıraktım yumurtlama dönemimdi adetim iki gün geçti az önce test yaptım negatif 9 günlük gebelik testte cıkarmı
Benim 4 gün bı kanamam oldu emin değilim sağ kasığımda ağrı var göğüslerim de hassaslaştı regl günüme 2 gün kala kanamam oldu acaba gebe olabilirmiyimAdete 9 gün kala 9 günlük gebelik mi olur?
İlişkiye girer girmez hamilelik oluşmuyor ki.
Neredeyse 2 hafta sürüyor döllenme, bölünme, yerleşme.
İnternet çağındayız, youtubeda yüzlerce video vardır bununla ilgili.
Bu imkanlara rağmen bilmiyorum demek tembellik oluyor.
Dr. Banu Çiftçi'nin çok faydalı videoları var. Araştırın, izleyin.
2 gün erken gelen, 4 günlük bir kanama oldu doğru mu anladım? Bu normal regl değil mi? Yeterince net bilgi vermemişsiniz anlayamiyorum.Benim 4 gün bı kanamam oldu emin değilim sağ kasığımda ağrı var göğüslerim de hassaslaştı regl günüme 2 gün kala kanamam oldu acaba gebe olabilirmiyim
Evet ama benim reglim 4 gün sürmez birde göğüs hassasiyetim olmaz ilk defa bu ay böyle oldu2 gün erken gelen, 4 günlük bir kanama oldu doğru mu anladım? Bu normal regl değil mi? Yeterince net bilgi vermemişsiniz anlayamiyorum.
Kanama işini bilmem ana göğüs hassasiyeti bende de olmaz ve olduğu ay kimyasal oldum. Aslinda kan vermedim veremedim. Silik çizgi çıktı sonraki gün kanama oldu. Umut vermek istemem. Yarin bir kaset test alip yap istersen.Evet ama benim reglim 4 gün sürmez birde göğüs hassasiyetim olmaz ilk defa bu ay böyle oldu
Adetten 3 gün önce de hamile kalan oluyor hanımefendi internet çağındayız bence siz de bi araştırınAdete 9 gün kala 9 günlük gebelik mi olur?
İlişkiye girer girmez hamilelik oluşmuyor ki.
Neredeyse 2 hafta sürüyor döllenme, bölünme, yerleşme.
İnternet çağındayız, youtubeda yüzlerce video vardır bununla ilgili.
Bu imkanlara rağmen bilmiyorum demek tembellik oluyor.
Dr. Banu Çiftçi'nin çok faydalı videoları var. Araştırın, izleyin.
Okuduğunu anlamayanların bana araştırmamı önermesi çok komik. İlişkiye girilen gün hamile kalındığını sanıyor üye. Hem öyle saniyor hem de gebelik hesabını o güne göre yapıyor. Siz bambaşka bir şey anlatiyorsunuz.Adetten 3 gün önce de hamile kalan oluyor hanımefendi internet çağındayız bence siz de bi araştırın