- 30 Kasım 2024
- 8
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi siyahhhhhkalp
Peki belirti vesaire varmıydıHayırlı olsun bebişin inşallah darısı başıma bende arada kaldım yapsam mı yapmasammi akıntı var hiç böyle olmamıştı inşallah enfeksiyon değildir
Merhabalar sonucunuz ne oldu? Bende de aynı akıntıdan varHayırlı olsun bebişin inşallah darısı başıma bende arada kaldım yapsam mı yapmasammi akıntı var hiç böyle olmamıştı inşallah enfeksiyon değildir
Akıntı tek başına sebep olmaz benimde bu ay fazla akıntım vardı ama adet oldumMerhabalar sonucunuz ne oldu? Bende de aynı akıntıdan var
Evet tabiki sebep olamaz ama merak ettim birebir tarif ettiği şekilde yaşadım. Enfeksiyon olmasından da korkuyorum.Akıntı tek başına sebep olmaz benimde bu ay fazla akıntım vardı ama adet oldum
Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı kasık ağrısı bel ağrısı akıntı artması olduEvet tabiki sebep olamaz ama merak ettim birebir tarif ettiği şekilde yaşadım. Enfeksiyon olmasından da korkuyorum.
Merhaba sonuç pozitifMerhabalar sonucunuz ne oldu? Bende de aynı akıntıdan var
Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallahMerhaba sonuç pozitif
Teşekkür ederim amin inşallah rabbim isteyenlere nasip etsinÇok sevindim gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallahbirkaç sorum olacak o zaman size. Akıntınızın miktarı çok muydu bir de adete yakın mı başladı?
Hayırlı olsun maşaallah Başka nasıl belirtileriniz vardı akıntı dışında benimde adet öncesi normalde çok akıntım olur bu sefer akıntım yok aksi gibi şaşırıyorum başka belirti varmıydıMerhaba sonuç pozitif
Çok teşekkür ederim canımTeşekkür ederim amin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinevet çoktu adete bir hafta kala başladı
Hayırlı olsun maşaallah Başka nasıl belirtileriniz vardı akıntı dışında benimde adet öncesi normalde çok akıntım olur bu sefer akıntım yok aksi gibi şaşırıyorum başka belirti