• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete üç gün kala ve çatlatma iğnesinin 14. Günü gebelik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Optimussprime

👨‍👩‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2.672
5.857
158
Merhaba hanımlar. Benim adete 3 gün var ama çatlatma iğnesinin vurulduğu gün dahil 14. Günü test yaptım negatifti. Çok sonradan bi silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz bu durumda kesin hamile değilim dimi??:(

14. Gün varsa gebelik varsa iki çizgi çıkması gerekiyor diye zannediyorum. Bir yandan da diyorum daha adete 3 gün var milletin adet günü bile silik çizgi cıkıyor. Ondan biraz şüpheye düştüm

Üzmek istemem ama bende test yapmıştım negatifti bat'a 3 kala, çatlama günümüz belli olduğu için silikte olsa çıkması gerekir.. 😓

Üzmek istemem ama bende test yapmıştım negatifti bat'a 3 kala, çatlama günümüz belli olduğu için silikte olsa çıkması gerekir.. 😓
Ben de öyle düşünüyorum canım sonuçta 14 gün geçmiş varsa çıkardı. Bi de silik var ama dediğim gibi saatler sonra çıktığı için o da kuruma çizgisidir. Napalım bu ay da yokmuş nasibimizde :((

Ben de öyle düşünüyorum canım sonuçta 14 gün geçmiş varsa çıkardı. Bi de silik var ama dediğim gibi saatler sonra çıktığı için o da kuruma çizgisidir. Napalım bu ay da yokmuş nasibimizde :KK43:(

Hayırlısı canım benimde olmadı geçen ay ne yapalım bir dahaki ay'a umut bağlamaktan başka çare olmuyor.. Elbet bir gün ❤️

Allah dermansız dert vermesin. Her halimize şükür. Verdiklerine de vermediklerine de sonsuz şükürler olsun, şikayetim yok

Yaklaşık 1,5 sene oldu canım. Üzülmüyorum bile artık o kadar alıştım ki negatifi görmeye...
benımde bir sene olmuştu 10. ayda hamile kaldım ama boş gebelik sebebiyle 2 aylıkken kurtaj oldum.bakalım .bakalım ne zaman olucak daha başlamadık çalışmalara dokor 2 ay bekleyin dedi ama ben 1.aydan sonra sanırım başlayacagım.

benımde bir sene olmuştu 10. ayda hamile kaldım ama boş gebelik sebebiyle 2 aylıkken kurtaj oldum.bakalım .bakalım ne zaman olucak daha başlamadık çalışmalara dokor 2 ay bekleyin dedi ama ben 1.aydan sonra sanırım başlayacagım.
Sizin probleminiz ne canım baktırdınız mı ya da var mı? Ne güzel hamile kalabilmişsin ama tekrar kalırsın engel yok. Ben hiç kalamadım ne kimyasal ne boş..

Sizin probleminiz ne canım baktırdınız mı ya da var mı? Ne güzel hamile kalabilmişsin ama tekrar kalırsın engel yok. Ben hiç kalamadım ne kimyasal ne boş..
problem yok diyor eşime bir varikosel dediler ama gebeliğie engel değil dedi doktor 1 ay sonra hamile kalmıştım zaten yolk saç kesesi falan hep göründü ama bebek oluşmadı.

14. Gün varsa gebelik varsa iki çizgi çıkması gerekiyor diye zannediyorum. Bir yandan da diyorum daha adete 3 gün var milletin adet günü bile silik çizgi cıkıyor. Ondan biraz şüpheye düştüm
Evet bugün adet günüm ve baya silik cizgi gördüm mesela canım üç gün önce hiç bir sey yoktu umut hep olsun❤️

Eklentiler

• IMG_20200118_111545.jpg
    IMG_20200118_111545.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 191
Evet bugün adet günüm ve baya silik cizgi gördüm mesela canım üç gün önce hiç bir sey yoktu umut hep olsun❤
Aaaa ciddi misin canım ne kadar güzel çok sevindim senin adına 😍 hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik geçir inşallah. Klomen veya iğne kullanmış mıydın sende biraz detay verir misin?

Back