Adete üç gün kala pembe lekelenme

Nurgul5506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
155
40
28
27
Merhaba kızlar adetime üç gün kala iki -üç damla şeklinde pembe leke geldi o gün hemen gidip kan verdim negatif çıktı internete saktım leke geldikten 4-5 gün geçmesi lazım kanda çıkması için diyor böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu kan vermemin üstünden üç gün geçti adet olmadım sizce bebek ver mı

Sabah bide evde gebelik testi yap varsa silik çizgi çıkabilir yerleşme kanaması olabilir

Şöyle fotoğraf atacağınız zaman konu başlığına belirtirseniz bu görüntü ile karşılaşmak zorunda kalmayız.

Kan testinde çıkardı düşükte olsa. Demek ki hamile değilsiniz.

Şöyle fotoğraf atacağınız zaman konu başlığına belirtirseniz bu görüntü ile karşılaşmak zorunda kalmayız.

Ne kadar kalp kırıcı mesaj atmışsınız yazıklar olsun iğrenç bi şey atmadım ki bi damla pembe leke gerçekten bu uygulada daha kötülerini gördüm harkese mi üynı yanıtı veriyorsunuz gerçekten yazıklar olsun şurda insanlar ne yapacağını bilemiyor bebek istemi yüzünden herkes biribirine danışma gereği duyuyor verceğinizz cevap bu mu

Eski mesajlarınızı okudum bi de hamilesiniz sanırsam bu yollardan geçtiniz mi hemen mi kaldınız halden anlamaz bi tavrınız var gerçekten kınıyorum sizi

Maalesef kırıcı olduğumu düşünmüyorum. Aynı şeyler başından geçen biri olarak konuşuyorum. Konu başlığında yaşadığınız şeyi görünce bende zamanında başımdan geçti demek için girip yardımcı olmak istedim ama insanlar başkasının genital bölgesinden akan kanı görünce istemsizce midesi bulanıyor ve sinirleri bozuluyor. Daha kötü fotoğraf atanlara da tepkim aynı oldu.

Yine de yaşadığınız şey hakkında yorum yapacak olursam, ben regl günüm 1 gün geçtikten sonra önce kahverengi sonra pembe lekelenme yaşadım. 1gün kadar sürdü. Değerim o zaman 225 ti. Yani demek istediğim herkeste değişiyor bu yerleşme döllenmeye bağlı olan bir durum. En yakın arkadaşımda yakın zamanda hamile kaldı 4 gün kadar kanaması oldu

Bi hevesle bildirimlere bakıyorum karşıma çıkan cümleye bakın kırıcı oldunuz gerçekten iğrenç görünse atmazdım ama bildiğiniz pembe o da bir damla karşınızdaki insanı düşünerek yazın kimse kolay şeyler yaşamıyor şuraya yazıp birilerinin de başına geldi mi acaba diyerek medet umuyoruz

Bi de arkadaşlar bi şey sormak istiyorum adetim iki gün gecikti kasık ağrım var lekelenmenin üstünden de 5 gün geçti yarın kan versem çıkar mı lekelenmenin olduğu gün verdiğim de değerim 2.30 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…