Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduklarim kadariyla en yoğun hissedilenler göğüs hassasiyeti, bel agrisi, adet olacak gibi sancı, kabizlik, halsizlik ve aşırı yeme isteği olarak hatirliyorum. Ama kisiden kisiye degiskenlik gosterir. Bulanti hemen olmaz mesela. Bat ne zaman?Kizlar yumurtlama ve çatlama dan adete kadar olan belirtileriz nelerdi. Kaçıncı gün neler hissettiniz bu ay umut dolu bekleyiş içindeyim o yüzden soruyorum. Şimdiden teşekkürler ederim....
24 Kasım batOkuduklarim kadariyla en yoğun hissedilenler göğüs hassasiyeti, bel agrisi, adet olacak gibi sancı, kabizlik, halsizlik ve aşırı yeme isteği olarak hatirliyorum. Ama kisiden kisiye degiskenlik gosterir. Bulanti hemen olmaz mesela. Bat ne zaman?
Adet öncesi sadece göğüs hassasiyeti yaşadım o da zaten her adet öncesi olurdu bende. Adet günümde sancım gelip gidiyordu ara ara ve bulaşıklari makineye dizerken anında bel ağrısı olurdu egilemiyordum. 3 gün geçince test yapmıştım çünkü günü gününe adet olurdum ilk kez gecikti. Rabbim gönlüne göre versin inşallah müjdeli haberler alırsın canımKizlar yumurtlama ve çatlama dan adete kadar olan belirtileriz nelerdi. Kaçıncı gün neler hissettiniz bu ay umut dolu bekleyiş içindeyim o yüzden soruyorum. Şimdiden teşekkürler ederim....
Daha cok varmis. Yumurtlamamış bile olabilirsiniz daha.24 Kasım bat
Adetin ikinci günü oldu son haftası olur yumutlama bnde o yüzden mrk ettimDaha cok varmis. Yumurtlamamış bile olabilirsiniz daha.
Her zaman ayni gune denk gelmez yumurtlama. Ovulasyonla mi takip ettiniz?Adetin ikinci günü oldu son haftası olur yumutlama bnde o yüzden mrk ettim
16 kasim bende.bekliyorum ama testte aldim bugin eczaneden yapayim mi diye24 Kasım bat
Bnde heyecanla bekliyorum bakalım16 kasim bende.bekliyorum ama testte aldim bugin eczaneden yapayim mi diye![]()
Adetten 10 gun once.falan ogrenen varmiki yaBnde heyecanla bekliyorum bakalım
Hepsini yasayarak bugun tam gunde adet oldum.ovitrelle buayda ise yaramadi.Okuduklarim kadariyla en yoğun hissedilenler göğüs hassasiyeti, bel agrisi, adet olacak gibi sancı, kabizlik, halsizlik ve aşırı yeme isteği olarak hatirliyorum. Ama kisiden kisiye degiskenlik gosterir. Bulanti hemen olmaz mesela. Bat ne zaman?
Yumurtlamis olabilir mi peki ? Hani 15 gün önceden yumurtlanir deniyor da doktor bana 17 gün önceden yumurtluyorsun sen demişti .Daha cok varmis. Yumurtlamamış bile olabilirsiniz daha.
Hepsini yasayarak çift çizgi gördüm ve adete 1 gun kala kanamam oldu. Kimyasal gebelik dedi buradaki arkadaslar. Bizim de yüzümüz gülsün Insallah tez zamanda.Hepsini yasayarak bugun tam gunde adet oldum.ovitrelle buayda ise yaramadi.
Olabilir tabi bilemiyorum.Yumurtlamis olabilir mi peki ? Hani 15 gün önceden yumurtlanir deniyor da doktor bana 17 gün önceden yumurtluyorsun sen demişti .
Bende özellikle o günlerde ekstra korunuyorum gebelik önlemek icin
Amin gulum insaallahHepsini yasayarak çift çizgi gördüm ve adete 1 gun kala kanamam oldu. Kimyasal gebelik dedi buradaki arkadaslar. Bizim de yüzümüz gülsün Insallah tez zamanda.
bunu bi deneseneAmin gulum insaallahdis gebeligide yasadiiimmm,8+5de kalbi durmasinida yasadim.8aydirda bekliyorum. Eylul de ovitrelle, ekimde 1.asilama,bu at tekrar ovitrelle hepsi bosa gitti.
bunu bi denesene
Boyle şeylere çok inanirim. Bu sitede birilerine yardimim dokunursa çok mutlu olurum. Birbirimize duamiz bile yeterAllah razi olsun gùlùm.Cok duygulandirdin beni.O kadar cok sevindim ki,Rabbim de Seni sevindirsin.Rabbim kucagini benden once doldursun.![]()
Bende inanirim.Rabbimin izniyle .Huzur oldun kalbimeBoyle şeylere çok inanirim. Bu sitede birilerine yardimim dokunursa çok mutlu olurum. Birbirimize duamiz bile yeterbu videoyu 21 gun ard arda uyumadan once kulaklikla dinle. Dinlerken uyuyakalirsan da sorun degil. Bilincalti alir duyar. Insallah fayda görürsün kuzum.
![]()