adete kaç gün kala hamile olduğunuzu anladınız.yada anlayan varmı acele cevap lütfenn

sanırım bir hafta filan vardı adetime bendeki ilk belirti uykuydu
test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı

benimde uykum fazlalaştı sanki halsizlikte tabi,sabahları iştahım kesildi fazla bişe yemez oldum,kasıklarımda ağrılar var sanki adet olacakmışım gibi arada başımda dönüyo bilemimiyorum kızlar nedir sizceemirmirmirmirmirmirmirmir

ben kendimde bişey anlamamıştım
ama görenler yüzün çok solgun, gözlerin bi değişik bakiyor yoksa hamilemesin kıııııııızzzzz diyorlardı sinir oluyordum :eek:klava:
ha birde karnım çok ağriyordu ama adet olucağım diye bekliyorum ya bitürlü olamadım olsamda rahatlasam diye düşünüyordum
adetim 1 hafta geçiktikten sonra test yapmıştım

benimde uykum fazlalaştı sanki halsizlikte tabi,sabahları iştahım kesildi fazla bişe yemez oldum,kasıklarımda ağrılar var sanki adet olacakmışım gibi arada başımda dönüyo bilemimiyorum kızlar nedir sizceemirmirmirmirmirmirmirmir

eğer gebellikten şüpheleniyorsan bir test yap
hata kan testi yaptır onda daha erkende çıkıyormuş
adetine kaç gün var

adetlerim geçen aya kadar düzenliydi geçen ay 6 gün önce oldum yani 21.de bu ayda öyle olursam eğer kaymazsa yine günüm.10 gün var.belim kasıklarım ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi.aşırı derecede halsizlik var.geçen hafta yaptım test 2.çizgi silik çıkmıştı.bu kadar erken belli olmaz heralde deyip inanmamıştım.ama bilemiyorum sizce nedendir.

X