Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adete kaç gün kala hamile olduğunuzu anladınız.yada anlayan varmı acele cevap lütfenn
benimde uykum fazlalaştı sanki halsizlikte tabi,sabahları iştahım kesildi fazla bişe yemez oldum,kasıklarımda ağrılar var sanki adet olacakmışım gibi arada başımda dönüyo bilemimiyorum kızlar nedir sizceemirmirmirmirmirmirmirmir
ben kendimde bişey anlamamıştım ama görenler yüzün çok solgun, gözlerin bi değişik bakiyor yoksa hamilemesin kıııııııızzzzz diyorlardı sinir oluyordum klava: ha birde karnım çok ağriyordu ama adet olucağım diye bekliyorum ya bitürlü olamadım olsamda rahatlasam diye düşünüyordum adetim 1 hafta geçiktikten sonra test yapmıştım
benimde uykum fazlalaştı sanki halsizlikte tabi,sabahları iştahım kesildi fazla bişe yemez oldum,kasıklarımda ağrılar var sanki adet olacakmışım gibi arada başımda dönüyo bilemimiyorum kızlar nedir sizceemirmirmirmirmirmirmirmir
adetlerim geçen aya kadar düzenliydi geçen ay 6 gün önce oldum yani 21.de bu ayda öyle olursam eğer kaymazsa yine günüm.10 gün var.belim kasıklarım ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi.aşırı derecede halsizlik var.geçen hafta yaptım test 2.çizgi silik çıkmıştı.bu kadar erken belli olmaz heralde deyip inanmamıştım.ama bilemiyorum sizce nedendir.