• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete iki gün kala yapılan test ve adetin beklenen günde gelmemesi

sureyyaBkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Selamlar uzun zamandır burayı okuyodum ama yeni üye olabildim. 3ay önce 16. Haftada bebegimi kaybettim 1ay korunduk geçtigimiz ay çok fazla ilişki olmadı bu ay ise gün aşırı yumurtlama günüme de denk gelecek şekilde oldu.
Bugun adet günüm ama henüz adet olmadım 2 gün önce testim negatifti pozitife dönende çok oluyormuş kasıklarımda ara ara sızlamalar var bir önceki gebeligimde pek bir belirtim yoktu sizce ihtimal varmıdır hadi sohbet edelim😊

Adet olmadım idrarda da birşey çıkmayınca kan verdim oda 4.75 çıktı beta tam sınır şüpheli sayılıyormuş o sebeple takip edecegim hayırlısı artık

Hamile olma ihtimalin yüksek bence canım inşallah değerin katlanarak devam eder
Adet olmadım idrarda da birşey çıkmayınca kan verdim oda 4.75 çıktı beta tam sınır şüpheli sayılıyormuş o sebeple takip edecegim hayırlısı artık

Hamile olma ihtimalin yüksek bence canım inşallah değerin katlanarak devam eder
Bilmiyorum inanın kafam çok karışık adetim hala gelmedi yarın tekrar kan yaptırıcam ara ara kaşıklarıma agrı girip gidiyor. Ama çok ümitlenmek istemiyorum. Bir kaybım var 3ay önce 16haftalık, yeni korunmayı bıraktık bakalım nasip olursa güzel olur çok heveslenmiştim ötekisinde 😢

Bilmiyorum inanın kafam çok karışık adetim hala gelmedi yarın tekrar kan yaptırıcam ara ara kaşıklarıma agrı girip gidiyor. Ama çok ümitlenmek istemiyorum. Bir kaybım var 3ay önce 16haftalık, yeni korunmayı bıraktık bakalım nasip olursa güzel olur çok heveslenmiştim ötekisinde 😢
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun melek anneai olmuşsun. Bence çok ümitlenme ama ümidini de asla kaybetme bak adette olmamışsın hala ümit var. Yarınki kan sonucunu merakla bekliyorum bize de haber ver

Az önce kanama başladı muhtemelen adet oldum ama çok halsizlik var yani beta öyle çıkması ve sonradan kanama olması kimyasalı düşündürüyo bunu yaşayan var mı şu süreçte ve sonrasında neyapmalıyım bilemedim

Az önce kanama başladı muhtemelen adet oldum ama çok halsizlik var yani beta öyle çıkması ve sonradan kanama olması kimyasalı düşündürüyo bunu yaşayan var mı şu süreçte ve sonrasında neyapmalıyım bilemedim
Canım bence ihmal etme bir doktora görün başın sağolsun öncelikle ♥️ dediğin gibi betanın neredeyse 5 çıkması ve sonra âdetin başlaması banada kimyasalı düşündürdü , önceki bebeğini kaybetmen ve arkasından böyle bir durum yaşaman eğer düşündüğümüz gibi kimyasalsa değerlerini takip etmeleri sorunj araştırmaları gerekir umarım sağlıcakla kavuşursun beklediğin bebeğine ♥️

Back
X