• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete iki gün kala önce negatif sonra silik çizgi (fotoğrafli)

mryars

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
26
6
6
22
Merhabalar adetime normalde iki gün var ama 3 gündür akıntı şekilde kahvrengi ve pembe kanamam oluyor leke leke adetim bu şekilde olmaz bı anda şiddetli gelirdi hep hamilelik şüphem de var bu sabah test yaptım ilk 2 dk da baktım negatif sonrasında çantama koydum ve 1 saat sonra baktığımda çok silik bir çizgi vardı kan da verdim bugün ama henüz sonuç çıkmadı yardımınıza ihtiyacım var gebelik olmasa da bu çizgi cikarmi.

Eklentiler

• IMG_20221118_185058_335.jpg
    IMG_20221118_185058_335.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 642
Kuruma cizgisi olabilir, birde bu testlere güvenmeyin bende de pozitif çıkmıştı 5 10 dk içinde ama negatifmis. Adetinizin gecmesini bekleyin derim
Teste güvenmedigim için kan verdim zaten onun sonucunu bekliyorum daha öncede başıma gelmisti 1 kere böyle silik çıkmıştı sonrasında hamileyim sandım ama yokmuş

Testin üzerindeki yazan dk içerisinde çift çizgi çıkmazsa dikkate almayın derim 1 saat sonra çıkan çizgi muhtemelen kuruma çizgisi adetiniz gecikirse tekrar test yapın hayırlı haberler almanızı dilerim😊

Testin üzerindeki yazan dk içerisinde çift çizgi çıkmazsa dikkate almayın derim 1 saat sonra çıkan çizgi muhtemelen kuruma çizgisi adetiniz gecikirse tekrar test yapın hayırlı haberler almanızı dilerim😊
Tamam çok teşekkür ederim

Merhabalar adetime normalde iki gün var ama 3 gündür akıntı şekilde kahvrengi ve pembe kanamam oluyor leke leke adetim bu şekilde olmaz bı anda şiddetli gelirdi hep hamilelik şüphem de var bu sabah test yaptım ilk 2 dk da baktım negatif sonrasında çantama koydum ve 1 saat sonra baktığımda çok silik bir çizgi vardı kan da verdim bugün ama henüz sonuç çıkmadı yardımınıza ihtiyacım var gebelik olmasa da bu çizgi cikarmi.
Büyük ihtimal kuruma çizgisi ilk 5 dakikada çıkan sonuç önemli inşallah tez zamanda hamile kalırsınız

Back