Adete iki gün kala gebelik testi

leyleyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
8
4
24
Kızlar merhaba adete iki gün kala test yaptım sonuç sizce nedir?

Eklentiler

• 961f0d46-9736-4784-9135-766132a094d7.jpeg
    961f0d46-9736-4784-9135-766132a094d7.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 57
Testin markası nedir bide çizgi hemen mi çıktı
Artimed diye hatırlıyorum iki üç dakika bekledim bişey göremeyince kenara atmıştım akşam bir daha bakayım dedim bu şekildeydi. Kuruma çizgisi olabilir mi kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor?

Çizgi görüyorum bende ama artimed de çok yanılma oluyormuş canım ya burda çok okuyorum başka marka test yok mu kaset testte en sağlıklısı aslında,inşallah bebiş seninledir 🌸

Çizgi görüyorum bende ama artimed de çok yanılma oluyormuş canım ya burda çok okuyorum başka marka test yok mu kaset testte en sağlıklısı aslında,inşallah bebiş seninledir 🌸
Yarın olmam gerekiyor olmazsam pazartesi kan testi vereceğim inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah❤️

Yarın olmam gerekiyor olmazsam pazartesi kan testi vereceğim inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah❤️
Aminn rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 🥹 🤲🏻 rica etsem benim son konuma da bakar mısın yorumun benim için kıymetli 🌸

Artimed diye hatırlıyorum iki üç dakika bekledim bişey göremeyince kenara atmıştım akşam bir daha bakayım dedim bu şekildeydi. Kuruma çizgisi olabilir mi kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor?
Sonradan oluştuysa kuruma çizgisi olabilir artı olarak bu marka bende başta olmak üzere baya yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka marka testle tekrar dene inşallah vardır 🌸

Aminn rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 🥹 🤲🏻 rica etsem benim son konuma da bakar mısın yorumun benim için kıymetli 🌸
Biz bence boşuna takıntı yapıyoruz aslında herkesin dediği gibi düşünmeyip akışına bırakmak gerek. Adetimizin gecikmesini bekleyelim hayırlıysa olur inşallah🦋

Biz bence boşuna takıntı yapıyoruz aslında herkesin dediği gibi düşünmeyip akışına bırakmak gerek. Adetimizin gecikmesini bekleyelim hayırlıysa olur inşallah🦋
Evet evet inşallah da insanin elinde değil isteyince bakıyor işte 😍 Rabbim bize de tattirsin bu duyguları tez zamanda 🥹🥹

Sence koyulasmis mi canim

Eklentiler

• 1000023362.jpg
    1000023362.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 13
  • f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 13
X