Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin markası nedir bide çizgi hemen mi çıktıKızlar merhaba adete iki gün kala test yaptım sonuç sizce nedir?
Adetiniz gecikince yapın bence testiKızlar merhaba adete iki gün kala test yaptım sonuç sizce nedir?
Artimed diye hatırlıyorum iki üç dakika bekledim bişey göremeyince kenara atmıştım akşam bir daha bakayım dedim bu şekildeydi. Kuruma çizgisi olabilir mi kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor?Testin markası nedir bide çizgi hemen mi çıktı
Yarın olmam gerekiyor olmazsam pazartesi kan testi vereceğim inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahÇizgi görüyorum bende ama artimed de çok yanılma oluyormuş canım ya burda çok okuyorum başka marka test yok mu kaset testte en sağlıklısı aslında,inşallah bebiş seninledir
Aminn rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin rica etsem benim son konuma da bakar mısın yorumun benim için kıymetliYarın olmam gerekiyor olmazsam pazartesi kan testi vereceğim inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Sonradan oluştuysa kuruma çizgisi olabilir artı olarak bu marka bende başta olmak üzere baya yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka marka testle tekrar dene inşallah vardırArtimed diye hatırlıyorum iki üç dakika bekledim bişey göremeyince kenara atmıştım akşam bir daha bakayım dedim bu şekildeydi. Kuruma çizgisi olabilir mi kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor?
Adetimin gecikmesini bekleyeceğim hayırlıysa olur inşallahSonradan oluştuysa kuruma çizgisi olabilir artı olarak bu marka bende başta olmak üzere baya yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka marka testle tekrar dene inşallah vardır
Biz bence boşuna takıntı yapıyoruz aslında herkesin dediği gibi düşünmeyip akışına bırakmak gerek. Adetimizin gecikmesini bekleyelim hayırlıysa olur inşallahAminn rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin rica etsem benim son konuma da bakar mısın yorumun benim için kıymetli
Evet evet inşallah da insanin elinde değil isteyince bakıyor işte Rabbim bize de tattirsin bu duyguları tez zamandaBiz bence boşuna takıntı yapıyoruz aslında herkesin dediği gibi düşünmeyip akışına bırakmak gerek. Adetimizin gecikmesini bekleyelim hayırlıysa olur inşallah
Sence koyulasmis mi canimBiz bence boşuna takıntı yapıyoruz aslında herkesin dediği gibi düşünmeyip akışına bırakmak gerek. Adetimizin gecikmesini bekleyelim hayırlıysa olur inşallah