Adete iki gün kala erken gebelik testi

Kan vericem ama adet günüm cuma o zaman vereyim diyorum muhtemelen varsa bile değer çok düşüktür ama ilk kez silik çizgi gördüm iki yıldır o yüzden emin olamadim

Kan vericem ama adet günüm cuma o zaman vereyim diyorum muhtemelen varsa bile değer çok düşüktür ama ilk kez silik çizgi gördüm iki yıldır o yüzden emin olamadim
Evet var gibi duruyor cuma kan vermeye gidin bence de

Teşekkür ederim buda bu sabah ki testim koyulaşma varmı sizce
Bence hamilesin canım bak ben iki gün kala verdiğimde 47.78 çıkmıştı yani verirsen sonucu öğrenmiş olursun ben şimdi Allah'ın izniyle keseyi görmeyi bekliyorum henüz görmedik ayın 25'inde gideceğim Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize Allah'ın izniyle sağ salim sağlıkla ilerlesinler
sağlıkla doğsunlar
sağlıkla büyüsünler inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-11-15-56-35-105_com.instagram.android.png
    636,3 KB · Görüntüleme: 49

Caniim seninde hayirli olsuunn umarim hersey yolunda ilerler ve kavusursunuz
Benimde sonuclarim asagidaki gibi bugun kan testi verdim daha adetime 2gun var ama bu kadar erkenden bu sekilde belirgin olmasi acikcasi normal mi ki diye dusunmedim degil. Bi de cumartesi gunu verecegim sonra her iki sonucuda pazartesi gunu ogrenip doktorla gorusecegim (yurt disinda yasadigim icin burada sonuclar doktora gonderiliyor)

Eklentiler

• 9A5CB078-2252-4B3A-B433-704F1D984A31.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 47
Yaaaa benimde o kadar cikarmi acaba betam açıkçası beta çok düşük gelirse stres olurum diye düşündüm en azından bat gunumde vereyim dedim çünkü kaset test hala çok silik erken gebelikte belirgin sadece hayırlı olsun çok sevindim sizin adinizada inşallah bende de vardır sağlikli sihatli ilerler Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…