Evet var gibi duruyor cuma kan vermeye gidin bence deKan vericem ama adet günüm cuma o zaman vereyim diyorum muhtemelen varsa bile değer çok düşüktür ama ilk kez silik çizgi gördüm iki yıldır o yüzden emin olamadim
Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün var normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım bu şekilde gebelik varmı sizce
Teşekkür ederim buda bu sabah ki testim koyulaşma varmı sizceCanim var gibi duruyor hayirli olsun
Teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBence koyulasma var hayırlı olsun
Yaaa inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBence hamilesin sen canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim buda bu sabah ki testim koyulaşma varmı sizce
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallahBence var gibiiayy hayirli olsun
Amin canım insallahYaaa inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bence hamilesin canım bak ben iki gün kala verdiğimde 47.78 çıkmıştı yani verirsen sonucu öğrenmiş olursun ben şimdi Allah'ın izniyle keseyi görmeyi bekliyorum henüz görmedik ayın 25'inde gideceğim Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize Allah'ın izniyle sağ salim sağlıkla ilerlesinlerTeşekkür ederim buda bu sabah ki testim koyulaşma varmı sizce
Bu ay ekstra bişey yaptınız mı ? Belirtiniz var miydı ? Maşallah gözüküyorKan vericem ama adet günüm cuma o zaman vereyim diyorum muhtemelen varsa bile değer çok düşüktür ama ilk kez silik çizgi gördüm iki yıldır o yüzden emin olamadim
Bence hamilesin canım bak ben iki gün kala verdiğimde 47.78 çıkmıştı yani verirsen sonucu öğrenmiş olursun ben şimdi Allah'ın izniyle keseyi görmeyi bekliyorum henüz görmedik ayın 25'inde gideceğim Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize Allah'ın izniyle sağ salim sağlıkla ilerlesinler
sağlıkla doğsunlar
sağlıkla büyüsünler inşallah
Yarın vericem insalalhKan ver canım netlestir bizede sonucunu söyle merak ettim
Yaaaa benimde o kadar cikarmi acaba betam açıkçası beta çok düşük gelirse stres olurum diye düşündüm en azından bat gunumde vereyim dedim çünkü kaset test hala çok silik erken gebelikte belirgin sadece hayırlı olsun çok sevindim sizin adinizada inşallah bende de vardır sağlikli sihatli ilerler Allah'ın izniyleBence hamilesin canım bak ben iki gün kala verdiğimde 47.78 çıkmıştı yani verirsen sonucu öğrenmiş olursun ben şimdi Allah'ın izniyle keseyi görmeyi bekliyorum henüz görmedik ayın 25'inde gideceğim Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize Allah'ın izniyle sağ salim sağlıkla ilerlesinler
sağlıkla doğsunlar
sağlıkla büyüsünler inşallah