- 15 Ekim 2024
- 64
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi hobicianne
Hemen çıkmam gerekti omdanKuruma çizgisi bu içiniz rahat etmezse tekrarlayın ama en geç bes dk içinde bakın teste.
Daha adetime de var ama kurma çizgisi mi yoksa hamilelik çizgisini bilmiyorum çünkü üstünden yaklaşık dört 5 saat geçtiKuruma çizgisine pek benzetmedim
Tekrarla istersen erken gebelik testi ileDaha adetime de var ama kurma çizgisi mi yoksa hamilelik çizgisini bilmiyorum çünkü üstünden yaklaşık dört 5 saat geçti
Pazartesi tekrar yapayım diyorum en azından varsa daha da koyulaşırTekrarla istersen erken gebelik testi ile
Erken yapsan ne olduğu belli olur ama prediclor yada prodoctor alPazartesi tekrar yapayım diyorum en azından varsa daha da koyulaşır
Bu artmed galibaErken yapsan ne olduğu belli olur ama prediclor yada prodoctor al
Sabırın varsa Salı adet olmazsan birazcık daha bekle ama sabırsızsan kaset test yapma erken gebelik testi yapBu artmed galiba
İşte Salı günü adet günüm acaba Salı günü yapsam kasette çıkar mı yoksa biraz daha mı beklemeliyim
Beklerim tabikiSabırın varsa Salı adet olmazsan birazcık daha bekle ama sabırsızsan kaset test yapma erken gebelik testi yap