Merhabalar kızlar daha önce burada bir çok konu açmıştım. Şu an hiç anlam veremediğin bir durum içerisindeyim. Bundan bir sene önce adet düzensizliği yaşıyordum. Ama adetlerim şu an yani son altı aydır düzenli. Ve gebelik düşünüyorum. Tip bir diyabet hastasıyım. Doktorların gebelik için bir sorun olmadığını söylediler. Ben de ovülasyon testi yapmaya başladım adetime dört gün var normalde her reglimden önce göğüs ağrım olurdu bu ay olmadığı için şüphelendim ve beyaz akıntım olmuştu ovülasyon testi yaptım dün ve bugün ikisi de pozitif çıktı. Sonra şüphelenip tekrardan gebelik testi yaptım erken gebelik testi yani. Ama negatif çıktı. Şu an adet olacağına dair bir belirtim yok. Kasıklarımda bir hissiyat var. Ve göğüs ucunu yanıyor muş gibi hissediyorum. Bu konuda böyle bir şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi gerçekten çok kafam karışık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete dört gün kala ovülasyon testim pozitif
- Konu Sahibi pinkhopee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok enteresan daha önce böyle bir şey yaşamamıştım bel ağrım da var. Acaba gebelik olabilir ama idrara mı karışmamıştırerken gebelik negatifse yumurtlama döneminde olduğunuzu düşünüyorum. Sonuçta imkansız değil çift yumurtlama ayında olabilirsiniz
Geç döllenme de olabilir tabi ki , adet gününü bekleyin tekrar test yapın. İnşallah gebeliktirÇok enteresan daha önce böyle bir şey yaşamamıştım bel ağrım da var. Acaba gebelik olabilir ama idrara mı karışmamıştır
Ama negatif çıktı yapmıştım test yaniGebelik olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın bence . Nolur nolmaz diye yinede değerlendirin bu günleri . Sonucuda yazın mutlaka
Belki de geç yumurtlama oldu adetim de gecikecek olamaz mı bence olabilir kafam çok karışık yaovülasyon testleri asla hamilelik göstermez 11 senedir baya tecrübelendim. bu şekilde anlayanlar ya da daha doğru tabirle anladığını sananlar, ancak tesadüf olmuştur. adet gününüzde testinizi tekrarlayın
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
Evet bu olabilir. fakat dediğim gibi ben de zamanında adetten bir veye birkaç gün önce çift çizgi çok gördüm fakat negatifti gebelik var diye bosuna umutlanmıstımBelki de geç yumurtlama oldu adetim de gecikecek olamaz mı bence olabilir kafam çok karışık ya
- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
Sizin daha olmamisBenimde 4 gün var bende yaptım pozitif çıktı neden olur ki yumurtlama akıntısı da yok
- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
Gebelik olabilir böyle Hamile olduğunu öğrenen varMerhabalar kızlar daha önce burada bir çok konu açmıştım. Şu an hiç anlam veremediğin bir durum içerisindeyim. Bundan bir sene önce adet düzensizliği yaşıyordum. Ama adetlerim şu an yani son altı aydır düzenli. Ve gebelik düşünüyorum. Tip bir diyabet hastasıyım. Doktorların gebelik için bir sorun olmadığını söylediler. Ben de ovülasyon testi yapmaya başladım adetime dört gün var normalde her reglimden önce göğüs ağrım olurdu bu ay olmadığı için şüphelendim ve beyaz akıntım olmuştu ovülasyon testi yaptım dün ve bugün ikisi de pozitif çıktı. Sonra şüphelenip tekrardan gebelik testi yaptım erken gebelik testi yani. Ama negatif çıktı. Şu an adet olacağına dair bir belirtim yok. Kasıklarımda bir hissiyat var. Ve göğüs ucunu yanıyor muş gibi hissediyorum. Bu konuda böyle bir şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi gerçekten çok kafam karışık
- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
- 103
1,5 ay önce ben de evde ovülasyon testi olduğu için yapmıştım reglime birkaç gün kala ve çift çizgi çıkmıştı. Gebelik testleri negatif çıkıyordu. Testi 3 gün tekrarladım, 3. gün ikinci çizgi silikleşti. Hamile de değilmişim. Hamile kalanlarda bu test pozitif çıkıyormuş sanırım ama hamile olmayanlarda da çıkabiliyor, regle yakın LH hormonunda dalgalanmalar olabiliyormuş. Düzenli adet görüyorsanız 1 adet döneminde 2 kez yumurtlamanız çok düşük ihtimal. Hadi diyelim ikinci kez yumurtladınız ve bunu değerlendirdiniz, o yumurtanın döllenip rahme yolculuk yapıp rahim duvarına yerleşmesi zaten 1 haftayı buluyor. Ama siz regl olacağınız için o embriyo nereye tutunacak?
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
nerden biliyorsunuz göstermediğini ben ovulasyon ile öğrendim tabiki gösterir.ovülasyon testleri asla hamilelik göstermez 11 senedir baya tecrübelendim. bu şekilde anlayanlar ya da daha doğru tabirle anladığını sananlar, ancak tesadüf olmuştur. adet gününüzde testinizi tekrarlayın
Merhaba, geç döllenme olabilir, hamile olabilirsiniz. Biraz daha bekleyin. Folik asit takviyesi alın mutlaka.Merhabalar kızlar daha önce burada bir çok konu açmıştım. Şu an hiç anlam veremediğin bir durum içerisindeyim. Bundan bir sene önce adet düzensizliği yaşıyordum. Ama adetlerim şu an yani son altı aydır düzenli. Ve gebelik düşünüyorum. Tip bir diyabet hastasıyım. Doktorların gebelik için bir sorun olmadığını söylediler. Ben de ovülasyon testi yapmaya başladım adetime dört gün var normalde her reglimden önce göğüs ağrım olurdu bu ay olmadığı için şüphelendim ve beyaz akıntım olmuştu ovülasyon testi yaptım dün ve bugün ikisi de pozitif çıktı. Sonra şüphelenip tekrardan gebelik testi yaptım erken gebelik testi yani. Ama negatif çıktı. Şu an adet olacağına dair bir belirtim yok. Kasıklarımda bir hissiyat var. Ve göğüs ucunu yanıyor muş gibi hissediyorum. Bu konuda böyle bir şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi gerçekten çok kafam karışık
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
hayır kesınlıkle gostermez. sız zaten hamıleymıssınız tesadufı ogrenmıssınız ovulasyonla.. tam 11 yıldır 132 adet dongumun 120 sınde bebek ıstemı olsa emın olun bunun 100 tanesınde ovulasyon resmen adetten bır gun evvel pıkti. insanları yanıltmayınnerden biliyorsunuz göstermediğini ben ovulasyon ile öğrendim tabiki gösterir.
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
hanımefendi sizin tecrübeniz kadar benim de var, insanları yanıltmayın diye bir şey yok.ozaman sizde yanıltıyorsunuz şöyle diyelim ozaman adet döneminde ,ya yumurtlama var,,yada hamilelik bu üçünde de olabiliyor.hayır kesınlıkle gostermez. sız zaten hamıleymıssınız tesadufı ogrenmıssınız ovulasyonla.. tam 11 yıldır 132 adet dongumun 120 sınde bebek ıstemı olsa emın olun bunun 100 tanesınde ovulasyon resmen adetten bır gun evvel pıkti. insanları yanıltmayın
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
bende dıyorum kı yumurtlama testıyle tıbben kesınlıkle hamılelık ogrenılmez. bu tıp kitaplarında da böyledir. yumurtlama hormonu lh iken hamılelık hormonu hcg dir zaten testlerın uzerınde de yazar. koskoca bilim dünyası sizin hamileliğinizle yanılamazhanımefendi sizin tecrübeniz kadar benim de var, insanları yanıltmayın diye bir şey yok.ozaman sizde yanıltıyorsunuz şöyle diyelim ozaman adet döneminde ,ya yumurtlama var,,yada hamilelik bu üçünde de olabiliyor.
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
tamam tamam sizin dediğiniz olsun.ben test yapmadan önce lekelenmem geldi ve evde ovulasyon testi yaptım ve çift çıktı.orda çıkınca emin oldum ve ertesi ğün kan verdim tesadüf olmuş ozaman .tartısamıycam sabah sabahbende dıyorum kı yumurtlama testıyle tıbben kesınlıkle hamılelık ogrenılmez. bu tıp kitaplarında da böyledir. yumurtlama hormonu lh iken hamılelık hormonu hcg dir zaten testlerın uzerınde dearkada
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
aynen öyle. tartışmaya gerek yok kı googleye bıle yazsanız çıkar.tamam tamam sizin dediğiniz olsun.ben test yapmadan önce lekelenmem geldi ve evde ovulasyon testi yaptım ve çift çıktı.orda çıkınca emin oldum ve ertesi ğün kan verdim tesadüf olmuş ozaman .tartısamıycam sabah sabah