:) bende oldum aynı gün desene hayırlısı artıkÜzülme lütfenbende adet oldum bugün . Ama önümüzde daha çok zaman var inşallah
Hayırlısı olsun hepimiz için. Önümüzdeki ay gene buluşuyoruz o zaman :) Sizin kaç gün döngünüz?:) bende oldum aynı gün desene hayırlısı artık
30 du 33 oldu bu ay ne hikmetse :)Hayırlısı olsun hepimiz için. Önümüzdeki ay gene buluşuyoruz o zaman :) Sizin kaç gün döngünüz?
Yoo çok iyi yapmişsin; coklu alitilamayi atlamışım ben canım. İkinize birden sormak istemiştim :)Ben niye cevap veriyosam gece gece kafa gitti
Bilmiyorum ki mayista da 3 gun icmistim o ay 3 4 gun erken adet olmustum ertesi ayda hamile kalmistim anlamadim bu defa niye geciktirdiSoğan suyu adeti söker normalde ama bak şimdi unuttuğum bişey aklıma geldi. Ben geçtiğimiz ay 4 gün kullandım. Acaba benimkide mi ondan geç geldi . Geç geldi ama baya sökülüyor
Buda mi hormonlu diyesim geldi :) bilemedim ki kuzum aydan aya farkediyor heraldeBilmiyorum ki mayista da 3 gun icmistim o ay 3 4 gun erken adet olmustum ertesi ayda hamile kalmistim anlamadim bu defa niye geciktirdi
3 gun falan gecıkme yapmıstı.akıntım oldu benm hem de iltıhaplıydı.ıcımı temızledı sogan kuruCanim bebegin hayirli olsun peki sogan suyu sende adet gecikmesi yapti mi bende bu ay 9 gun ictim akinti falan hicbirsey olmadi normalde dun adet olmam gerekiyordu henuz gelen giden yok hicbir belirti de yok
28 gün. öbür aya en az iki hamile çıkar bu topikten :)Hayırlısı olsun hepimiz için. Önümüzdeki ay gene buluşuyoruz o zaman :) Sizin kaç gün döngünüz?
inş. çıkar ama dedim ya çok umudum yok kırılmasın diye. yarın adet olmazsam test yapıcam şuan yapmaya korkuyorum emin olmak istiyorum. bu yüzden hem yarınada birşey kalmadı. hep rüyalarımla öğrenirdim ama bakalım ne olacak. bu sefer cinsiyetine kadar var :) olmazsa çok üzülücem ama olsun öbür aya yine devam ederiz hem adetine 2 gün var daha belki yerleşmedi belki geç yumurtladın herşey olabilir.... belki bir süpriz yapar sana bellimi olur. adete yakın ateşmi düşer benim inanılmaz ateşim var ben adet olucam ondan diye düşünüyordum. şaşırdım buna şimdi.İnşallah rüyan çıkar @poga . Benim bu ay boş geçti. Bata 2 gün var ama dün sabah dayanamayıp test (Predictor early, yani doğurluğu %99) yaptım, negatif çıktı. Zaten bugün de ateşim düştü.
Sağol canım, benim adet 1-2 damla ile kendini gösterdi bugün. Vücut sıcaklığımı takip ediyorum ben, şimdiye dek sürpriz yapmadı. Yumurtlamadan sonra 36.5 hatta 36.8'lere çıkan sıcaklığım adete 1-2 gün kala düşmeye başlıyor; adet günümde de 35.9-36.0 olarak dibi boyluyor :)inş. çıkar ama dedim ya çok umudum yok kırılmasın diye. yarın adet olmazsam test yapıcam şuan yapmaya korkuyorum emin olmak istiyorum. bu yüzden hem yarınada birşey kalmadı. hep rüyalarımla öğrenirdim ama bakalım ne olacak. bu sefer cinsiyetine kadar var :) olmazsa çok üzülücem ama olsun öbür aya yine devam ederiz hem adetine 2 gün var daha belki yerleşmedi belki geç yumurtladın herşey olabilir.... belki bir süpriz yapar sana bellimi olur. adete yakın ateşmi düşer benim inanılmaz ateşim var ben adet olucam ondan diye düşünüyordum. şaşırdım buna şimdi.