Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Kizlar ben daha adet olmadim bugun 2. Gun hicbir belirti de yok ne adete dair ne hamilelige dair. Sagon suyu gecirmis olamaz demi normalde adeti sokucu bir etkisi var ama bilemedim

Soğan suyu adeti söker normalde ama bak şimdi unuttuğum bişey aklıma geldi. Ben geçtiğimiz ay 4 gün kullandım. Acaba benimkide mi ondan geç geldi . Geç geldi ama baya sökülüyor

Soğan suyu adeti söker normalde ama bak şimdi unuttuğum bişey aklıma geldi. Ben geçtiğimiz ay 4 gün kullandım. Acaba benimkide mi ondan geç geldi . Geç geldi ama baya sökülüyor
Bilmiyorum ki mayista da 3 gun icmistim o ay 3 4 gun erken adet olmustum ertesi ayda hamile kalmistim anlamadim bu defa niye geciktirdi

Slm kızlar.asla ümitsız olmayın bol bol dua edın.ben hıcbır belırtı yasamadm adetm 5 gun gecıktı bı yandanda nezleydm agırlastm hap kullanayım bısey yoksa dıye.test yaptm cıftcızgı cıktı.bende sogan kuru yaptm 2 ay sonrakı ay hayıt tohumu demledm ıctm hormonları duzenlesn dıye.4.ay ıncır havuc kuru uyguladm.adet oldum 5.ay devam ettm ıncır havuc kurune vede ovulasyon testıde kullandm.o ay hamıle kaldm sukur.suan bebısım 2 aylık darısı sıze olsn.hemen pes etmeyın.sogan kuru 2 ay ıncır havus kuru de 2 ay uygulanmalı olmuyo dıye bırakmayın.tabı esımede kecıboynuzunu kaynatıp suyunu ıcırdm 2 ay.ıbrahım saracoglu vıdeolarında kur tarıflerı var

Canim bebegin hayirli olsun peki sogan suyu sende adet gecikmesi yapti mi bende bu ay 9 gun ictim akinti falan hicbirsey olmadi normalde dun adet olmam gerekiyordu henuz gelen giden yok hicbir belirti de yok

Canim bebegin hayirli olsun peki sogan suyu sende adet gecikmesi yapti mi bende bu ay 9 gun ictim akinti falan hicbirsey olmadi normalde dun adet olmam gerekiyordu henuz gelen giden yok hicbir belirti de yok
3 gun falan gecıkme yapmıstı.akıntım oldu benm hem de iltıhaplıydı.ıcımı temızledı sogan kuru

kızlar merhaba bu ay için kimle var bat 1 benim. umutlumuyum tabiki değilim ama bu ay tüm belirtileri gün gün not aldım. eğer hamile olduğumu öğrenirsem hepsini takvimimle paylaşacağım. 7 gün kala çok uzun bir süre biliyorum ama gebelik etsti yaptım sonuç negatifti tabi. bende burda bir konuda evde uygulanan gebelik testlerini denedim.ilk denediğim çoğunuzun bildiği çamaşır suyu testi ben ve eşimin idrarına uyguladım bunu. ikimizinki de bira köpüğü gibi en az iki parmak köpürdü ve köpük gitmedi. ama bir fark vardı o da dipte kalan idrar rengi . eşimin ki koyu benimki ise açık renkti. yoksa köpürmeyle ilgisi olduğunu sanmıyorum bu testin sadece renk farklılığı vardı. 2. yaptığım test diş macunu testi diş macununa biraz idrar ekleyip karıştırıyorsunuz köpürme olursa gebelik pozitif diyordu denedim evet köpürme oldu ama daha çok dikkatimi çeken farklılık ise diş macununun erimemesiydi. 3. test ise şeker testi idarara şeker konulunca eğer eriyorsa hamile değilsin erimeyip kalıp gibi kalıyorsa hamilesim. çünkü hcg şekerin erimesine izin vermiyormuş. bunu da denedim 10 dakikadan fazla bekledim şeker olduğu gibi duruyordu. şimdi bu bunlara bakınca pozitif olması gerek dimi ama eğer yarın adet olursam bu testlerinde yalan olduğunu açıkça ve net söyleyebilirim. eğer hamileysemde belirtilerle birlikte paylaşacağım. ha bu arada bebekli bir rüyada gördüm. yaşlı bir teyze hamile olduğumu ve bir kız olduğunu açıkça söyledi. korkarakta uyandım teyzeden çok korktum. bu rüyayıda ayrıntılı anlatırım eğer gebeysem tabi. bende bu ay bunlar var sizde neler oldu. batları alalım.....

İnşallah rüyan çıkar @poga . Benim bu ay boş geçti. Bata 2 gün var ama dün sabah dayanamayıp test (Predictor early, yani doğurluğu %99) yaptım, negatif çıktı. Zaten bugün de ateşim düştü.

İnşallah rüyan çıkar @poga . Benim bu ay boş geçti. Bata 2 gün var ama dün sabah dayanamayıp test (Predictor early, yani doğurluğu %99) yaptım, negatif çıktı. Zaten bugün de ateşim düştü.
inş. çıkar ama dedim ya çok umudum yok kırılmasın diye. yarın adet olmazsam test yapıcam şuan yapmaya korkuyorum emin olmak istiyorum. bu yüzden hem yarınada birşey kalmadı. hep rüyalarımla öğrenirdim ama bakalım ne olacak. bu sefer cinsiyetine kadar var :) olmazsa çok üzülücem ama olsun öbür aya yine devam ederiz hem adetine 2 gün var daha belki yerleşmedi belki geç yumurtladın herşey olabilir.... belki bir süpriz yapar sana bellimi olur. adete yakın ateşmi düşer benim inanılmaz ateşim var ben adet olucam ondan diye düşünüyordum. şaşırdım buna şimdi.

Sağol canım, benim adet 1-2 damla ile kendini gösterdi bugün. Vücut sıcaklığımı takip ediyorum ben, şimdiye dek sürpriz yapmadı. Yumurtlamadan sonra 36.5 hatta 36.8'lere çıkan sıcaklığım adete 1-2 gün kala düşmeye başlıyor; adet günümde de 35.9-36.0 olarak dibi boyluyor :)
Genel olarak adete 1-2 gün kala ya da adet günü düşerniş. Nadiren bazı kadınlarda adetten sonra düşebiliyormuş.
Kısacası, hormon dengelerini etkileyecek herhangi bir ilaç almıyorsak, hasta vs de değilsek vücut sıcaklığı yüksek kaldığı sürece umut var =)

Adet sancısı gibi sancı çektim adet oluyorum diye ağrı kesici almıştım,

Şehir dışına çıkmıştım araba ile dönüş yolunu uykusuzluktan zor ettim, zor eve döndüm,

İştah artması yaşamıştım,

Hayvanları çok severim, her gördüğüm hayvana acayip bir şefkat göstermesi başlamıştı, sokakta gördüğüm köpeklere ağlıyordum napacaklar bunlar diye

Ertesi gün hunharca temizlik yapmıştım ağır kaldır indir vs çok değişik bir bel ağrısı cabası oldu o akşam,
Ertesi gün testlerle öğrenmiştim ( şok yaşadım beklemiyordum, 4 defa test ettim ) zaten 2 gün gecikmişti hemen ardından kan testinin sonucunda hcg 600 lerdeydi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…