Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Allah bağışlasın inşallah :) benim bugün 3. Gün ama hala gelen giden yok :) dunde negatif çıktı kanda . Ben daha ne yapayım:)

Allah bağışlasın inşallah :) benim bugün 3. Gün ama hala gelen giden yok :) dunde negatif çıktı kanda . Ben daha ne yapayım:)

Amin canım çok saol :) hiç moralini bozma bende 4 ay bekledim. diğer aya umutla başla ve hamilelik düşünerek eşinle birlikte olma. Ovülasyon testi al adetinden hemen sonra başla 2 günde 1 olmazssa 3 günde bir eşinle birlikte ol. Bebeğin doğru zamanda sana gelecektir emin ol sakın stres yapma. 4 ay çok kastım kendimi hep bebek düşünerek geçirdim artık olmayınca üzülmeye başladım hatta doktora gitmeyi bile düşündüm ama 4. ay gayet rahat ve hiç bişey düşünmeyerek geçirdim mucizem bana geldi sana da gelecektir. Emin ol. Bide benim 2 gün adetim gecikince testte damlayı damlatır damlatmaz iki kopkuyu çizgi oluştu. Hamilelik belirtilerine çok takılmamaya çalış. Ama umudunu da hiç yitirme.

Kizlar bende yumurtlamadan sonra ki 12. Gun adet olurum bugun 12. Gun daha gelen giden yok dun adet olacam gibi ara ara karnim agriyordu bugun oda yok bakalim bekleyecez gorcez

Ben bu aydan çok umutluydum ama olmadı . Bundan sonra pek düşüneceğimi sanmıyorum insallah öyle olur . Ama testlerden alicam ve gün aşırı ilişkiyle inşallah mucizem benide bulur

Ben bu aydan çok umutluydum ama olmadı . Bundan sonra pek düşüneceğimi sanmıyorum insallah öyle olur . Ama testlerden alicam ve gün aşırı ilişkiyle inşallah mucizem benide bulur

canım bir de eşine keçiboynuzu kürü yapsana yada keçiboynuzu pekmezi yedirt her gün cidden çok işe yarıyo

Ya ben kipadan almıştım pekmezinin o işe yarar mı acaba
ben pekmezde almıştım ama sonra keçi boynuzunun kendisini aldım aktardan kürü uyguladım internette yazıyor nasıl yapılacağı 3 ay denemek gerekiyomuş ama biz 1,5 ay deneyebildik işe yaradı. Gerçi biz hiç doktora gitmedik öyle internette görerek aldık denedik bir zararı yok nasılsa deneyebilirsin.

Aynen denemekten zarar gelmez :)

Merhaba kızlar, adetime 5 gün var ama göğüs uçlarımda koyulaşma çok hafif baş dönmesi, kasıkta sağ tarafta bıçak saplanması gibi ağrı ve yorgunluk, halsizlik, koku hassasiyeti var. Dün gece yatarken parmaklarımla kasığımı tutup baktım damar gibi atıyordu eşime de baktırdım o da evet atıyor dedi. Annem söylemişti sende hissettim kasıklarımda pıt pıt atıyordu diye sizce olabilir mi. Bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı hiç aranızda? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…