Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Insallah hamilesindir bende bugun hamile
Oldugumu ogrendim biliyordum hissetmistim 2 ay once ikiz gebeligim kalp atisi durmasi sebebiyle kurtaj oldum tekrar hamile kalmisim adetime 1 gun vardi bugun oglen yaptirdigim zaman ama sivilcenlenme 10 gun oncesinden basladi duygusal cokuntu 1 haftadir sol kasigimda batma goguslerim sisti ama oyle asiri hassas olmadi normal adet gibi 3 gundurde adet olacakmisim gibi agrilar ve en buyugu beyaz akinti adet ile ayni a mide bulantilarim cok erken basladi oguruyorum sabahlari

Çok sevindim canım benim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benim 12 gündür gelmiyo ama iştah artışı var neden anlamadm önce den 0 çıkan değer 0.100 çıktı 1 hafta daha bekleyip gitcem doktora

Çok sevindim canım benim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benim 12 gündür gelmiyo ama iştah artışı var neden anlamadm önce den 0 çıkan değer 0.100 çıktı 1 hafta daha bekleyip gitcem doktora
Sagol canim darisi senin basina benimde ilk hamileligimde kan testi yaptirdigimda adetime 3 gun varken yaptirdim cikmadi senin gibiydi degerlerim ama adetim gecti adet olmadim tekrar gittim hamile
Oldugumu ogrendim gec dollenme olmus olabilir seninde

İnşallah beklemedeyim en fazla 1 hafta daha beklerim sonra doktoruna gider söktürücü alırım artık napiyim . Geç döllenme olsa bile şimdiye çıkmaz mı . Aslında şüpheli ilişki beklenen adetten 1 gün önceydi

Ne zaman hamile kalcak olsam o ay çok tatlı yiyorum 2 hamileliğimde de öyle oldu ama ikisinide kaybettim biri 14 diğeri 8 haftalık bu ay yine aşırı tatlı yiyorum yanı sıra sürekli kız bebek rüyaları hatta birinde ikizdi dün de doğuma yakın zaman kalmış beyaz dantelli lohusa takımı ve yanında bebek kıyafetleri zıbın falan hediye edilmiş şüpheleniyorum da aslında çok aşırı kasık ağrım yok ve dünde bugünde rahim kontrolü yaptım kendime yumuşak bayağı regl geleceği zaman bayağı sert oluyor 6 günüm kaldı hamile kalmak değil zaten benim derdim artık sağlıkla kucaklamak

Ben de kasımda kiyasal gebelik yaşadım. Herkes bulantının ilerleyen zamanlarda olacağını söylüyor fakat ben de bat 22 kasımken 13 kasımdan itibaren çok kısa süreli bulantılarım olmuştu. Günde 3 defa falan gibi aniden gelen bi bulantıydı, 10 saniyelik falan. Duygusal olarak da aşırı sinirlilik vardı. Hatta eşim o ruh halimden sen hamilesin demişti. Ben de hayır ne alaka diyordum çünkü hiç öyle hissetmemiştim. 18 kasım sabahında erken gebelik testinde silik çıkınca öğlen kan vermiştim ve 22 çıkmıştı değerim.
Anlatmak istediğim yumurtlama zamanınız erken olursa hamile kalınca öğrenmeniz de erken oluyor. Her bedende aynı şey olmuyor ... Rabbim tüm sabırla bekleyen kullarına sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

KimyAy
kimyasal gebelik belirtileri sadece kan ile mi cikiyor baska belirtisi varmi

KimyAy

kimyasal gebelik belirtileri sadece kan ile mi cikiyor baska belirtisi varmi
Aslında normal hamilelik oluyor, o yüzden testle falan öğreniyorsun, belirtiler normal hamilelikle aynı. Ama sağlıklı gelişemeyen minicik embriyo ölüyor, düşük oluyor..

Dayanamadım kan verdim yine . 0.100 olan değer 0.8 çıktı . Farklı hastanelerde yaptırdım . Milletin ki yükselir benimki düşüyor iyice hey Allahım :))))

Dayanamadım kan verdim yine . 0.100 olan değer 0.8 çıktı . Farklı hastanelerde yaptırdım . Milletin ki yükselir benimki düşüyor iyice hey Allahım :))))
o düşme değil yükselme canım 0.1 0.8den düşüktür 100 e takılma. birde adetlerin düzensizdi dimi ben öyle hatırlıyorum belki yeni gelişiyor. ben yine umut tüccarlığı yapıyorum şuan dimi. ah bu bendeki herkesi hamile görme isteği

merabalat brnde dun dun trsti verdim baska sebepten gittim doktora daha adetimede 10gun felan var ama 2:7cikti kan degerim tabi 5in altina gebelik yok dedikleri icin yok dedi doktor ama boyle olup gebe kalan oldumu ya acaba neden yukselir bu hormon baska baska sebebi varmidir

Ay kız var mı öyle bişey ne bilim önceki yüz olunca . Belkide yenidir bilmiyorum belkide yoktur. Allah bilir . Sende durumlar nasil

Ay kız var mı öyle bişey ne bilim önceki yüz olunca . Belkide yenidir bilmiyorum belkide yoktur. Allah bilir . Sende durumlar nasil
testi kaç gün arayla yaptırdın 2 günde bir 2ye katlar.... belki yeni gelişiyor idrar testi yaptın mı pozitif görünüyor mu onda

ha birde ben geçen ay yaptırdığımda sadece 0 yazıyordu.... kusuratı bile yoktu. sende 0,1den 0,8 sanki yeni yeni oluşan birşey var gibi belki şuan 2lerde falansındır yada 5

ha birde ben geçen ay yaptırdığımda sadece 0 yazıyordu.... kusuratı bile yoktu. sende 0,1den 0,8 sanki yeni yeni oluşan birşey var gibi belki şuan 2lerde falansındır yada 5
Benmde gecen ay 0.3 du 9 ve uzeri hamilelik kabul ediliyor cnm bende yarin yada pazar sabahi yapicam hic belirtm yok ama bakicaz

Benmde gecen ay 0.3 du 9 ve uzeri hamilelik kabul ediliyor cnm bende yarin yada pazar sabahi yapicam hic belirtm yok ama bakicaz
5 üzeri benim bildiğim malum çok tecrübeliyim hamile kalmak konusunda 4 gebeliğim oldu zamanında. hala adet olmamışsanız bence bekleyin yinede bir umut var derim ben. belki yeni oluşuyor.... ben adet öncesi öğrenirdim hep idrar testi ile 5 gün öncesi kan vermeye gittiğimde en düşük gördüğüm değer 27 idi ama yeni oluşunca belki böyle oluyordur hala adet olunmadıysa ne diyoruz umut var.

aynen
Aynen cnm ben bu ay klomen arti catlama ignesi kullandim ignenin uzerinden 13gun gecti adetimse hep gecikmeli olr ama catlama gerceklestyse ay sonu gelir diye dusunuyorm gelirsede gec gelmesin ilac tedavisi olunca adetin gecikmeside zman kaybi yaratiyor bende bu aralar test yapacgm sonucu nolursa olsun kanda vermeyi dusunuyorm hayirlisi birde ignenin etkisi idralde pozitif cikabiliyor oda yaniltici geçmiştr heralde

inşallah bu ay olumlu sonuç alırız hepimiz hamile olanalr yazsın buraya olurmu kutlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…