Regl mi oldun canım?yok bende bu ayda birşey fos çıktı anlayacağınız.
leke geldi ama daha başlamadı test yaptım negatifRegl mi oldun canım?
bebeğim yok henüzCanim ilk mi bebek bekliyosn
ya kızlar ben hala adet olmadım ama leke geldiği ile kaldı çok korkuyorum test negatif çıkmıştı. neden böyle oldu şimdi hafta sonuna kadar olmazsa pazt doktora gidicem hatta belki yarın giderim. çok açık kahve geldi neden hala kan gelmedi.Insallah rabbim nasip eder canim en kisa zamanda. Olabiliyo boyle
Bence bekle ama stres yapmayı bırak. Eğer hamileysen zaten kanama olmayacaktır. Değilsen de eninde sonunda vücudun kanı dışarı atacaktır. Ama kafanı tamamen temiz tutmaya çalış. Beyninde hamileliğe yönelik baskınlık varsa regl gecikecektir. Vücudumuz düşüncelerimize göre yanıt veriyor maaleef...böyle sorunlar yaşayanlar varmı çok açık kahve leke sadece gelen geçen adetimde de öyle olmuştu ama kanda gelmişti.hatta kanlı akıntı bile vardı. şimdi hiçbirşey yok. neden hamileysem idrarda çıkması gerekmezmiydi şimdi neden böyle oldu.bel ağrımda var 10 gündür vardı zaten ben fıtık oldum sonunda diyordum kendi kendime. neden şimdi kan gelmiyor diye canım sıkıldı ya. of çok korkuyorum ya karnım şişde değil. normalde adette çok şişerdi. adet olmayacakmıyım ben. şu soğan kürünü denesem mi bi tavsiyesi olan varmı çok tedirginim
Hayırlısı olsun...yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Gec mi yumurtlama oluyor?Ben de regl olmayı bekliyorum. Sat 31 aralık . 28 ocakta predictor ile test yaptım negatif çıktı, moralim bozuldu baya. Regl olmayı bekliyorum günüm geçti ama ne karnım şişti ne de göğüslerimde dolgunluk oldu. Şimdi regl olurum eninde sonunda diye test de yaptırmıyorum beklemedeyim. Belki geç döllenme ümidim var. O yüzden test için bekliyorum
Canim bi kac gun daha gecsin eger adet olmazsan kan testi yaptir cunku hamileysen o kahverengi leke bebek yerlesirken bazi bayanlarda gelir. Ama degilsende muhtemelen stresten gelmiyo olabilirya kızlar ben hala adet olmadım ama leke geldiği ile kaldı çok korkuyorum test negatif çıkmıştı. neden böyle oldu şimdi hafta sonuna kadar olmazsa pazt doktora gidicem hatta belki yarın giderim. çok açık kahve geldi neden hala kan gelmedi.
ben dayanamadım kan testi yaptırdım ve sonuç 0 yazıyor.Canim bi kac gun daha gecsin eger adet olmazsan kan testi yaptir cunku hamileysen o kahverengi leke bebek yerlesirken bazi bayanlarda gelir. Ama degilsende muhtemelen stresten gelmiyo olabilir
yok streste değilim daha stresli zamanlarım oldu ne olursa olsun hiç böyle sorunlar yaşamadım. normal olmadıgını düşünüyorum. gebelikten ziyade adet olamamak bu durum normal değil eğer hafta sonuda gelmezse pzts doktordayımBence bekle ama stres yapmayı bırak. Eğer hamileysen zaten kanama olmayacaktır. Değilsen de eninde sonunda vücudun kanı dışarı atacaktır. Ama kafanı tamamen temiz tutmaya çalış. Beyninde hamileliğe yönelik baskınlık varsa regl gecikecektir. Vücudumuz düşüncelerimize göre yanıt veriyor maaleef...
Eğer tahmin ettiğiniz gibiyse çıkmaması çok normal, DPO 9 oluyor (ovulasyondan sonra 9. Gün) Hamile kalanların yarısı bu günde negatif sonuc alıyormuş.Uygulamaya göre 16 ocaktaydı, o gün de ilişkimiz oldu, ama 19 ocakta karnım çok şişti ve göğüslerim dolgunlaşmıştı 19unda yumurtladığımı düşünüyorum. O günde de denedik. yani 19unda döllenme olsa 28inde idrarda çıkmaması normal midir
Canım sen Bat 1 şubat yazmamış mıydın? Daha 1 gün gecikmış zaten. Kendini strese sokma boşuna.yok streste değilim daha stresli zamanlarım oldu ne olursa olsun hiç böyle sorunlar yaşamadım. normal olmadıgını düşünüyorum. gebelikten ziyade adet olamamak bu durum normal değil eğer hafta sonuda gelmezse pzts doktordayım