valla özellikle sol kasığım, sol bacağım ve biraz da belim ağrıyor. düşük yaptığım hamilelikte de kasığım ağrımıştı ondan şüphelendim. ayrıca midem bulanıyor ama acaba üşüttüm mü diyorum. psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü belli belirsiz değil baya ağrıyor.Merhaba canım. Benim ağrılarım olmuştu. Adet olucam sanmıştım hatta. Bi de önceki aylardan birinde yine adet olucağım zaman ağrıların olmuştu ama olamamştm adetim 10 gün gecikmişti çok kötüydü. Yani iki ihtimal de olabilir inşallah gönlünde geçen olur. Başka belirtin var mı
Göğüs uçların ne alemde bende ki en büyük belirtiydivalla özellikle sol kasığım, sol bacağım ve biraz da belim ağrıyor. düşük yaptığım hamilelikte de kasığım ağrımıştı ondan şüphelendim. ayrıca midem bulanıyor ama acaba üşüttüm mü diyorum. psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü belli belirsiz değil baya ağrıyor.
Merhaba canım. Benim ağrılarım olmuştu. Adet olucam sanmıştım hatta. Bi de önceki aylardan birinde yine adet olucağım zaman ağrıların olmuştu ama olamamştm adetim 10 gün gecikmişti çok kötüydü. Yani iki ihtimal de olabilir inşallah gönlünde geçen olur. Başka belirtin var mı
göğüs uçlarımda bir şey yok ama önceki hamileliğimde de yoktu. benim göğüslerim adet zamanında da değişmez zaten .Göğüs uçların ne alemde bende ki en büyük belirtiydi
Yok o 10 gün geciken ay hamile değildim zaten. Hamile kaldığım ay adet olmam 3. Gün yaptım idrar testi10 gün geçtikten sonda mi test yaptin?
ben adetim bir gün gecti test yaptım ama negatif bugün 4. gün hala olmadim.
Ay bendede durum aynı tam bır hafta var kasıklarım agrıyo 4gundur bıde ılgınc olan şiş bugun sol kasıgım bı tık fazla ağrıyoArkadaşlar merhaba. Bata bir hafta var ama ben dünden beri kötüyüm. Alt karnım ve kasıklarım baya ağrıyor öyle hafif bir ağrı değil ayrıca gerilme hissivar . Onun dışında midem bulanıyor ve yorgun hissediyorum. Ocakta düşük yapmıştım bu ay korunmadık.
Şimdi sorum şu yumurtlamadan bir hafta sonra bu belirtiler çıkar mı hamilelik varsa? Yoksa psikolojik mi? Diğer ihtimaller de kist,üşütmek,erken regl olabilir. Doktora gidemiyorum çünkü adetten önce gitmeyeceğime söz vermiştim. Adet olmasam gidicem zaten.
Belli olmaz canım yaptığın test erken gebelik testi miydi. Aminn inşallahanladım canım :)
benim ağrım başladı gaLibananco bu defa olcam .
İnşallah hayırlisiyla kavusursun bebeğine sagsalim❤
Hayır normal bi testti benim tutunma aşamasında düşük oluyo.Belli olmaz canım yaptığın test erken gebelik testi miydi. Aminn inşallah ♥
İnşaAllah tekrar yaşamazsın ama dediğin düşük değil de kimyasal gebelik mi acabaHayır normal bi testti benim tutunma aşamasında düşük oluyo.
Adet oldum sanarken düşük yapiyorum:// korkum bu işte. İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam
İnşaAllah tekrar yaşamazsın ama dediğin düşük değil de kimyasal gebelik mi acaba
Ah canım benim ya inşallah bu sefer güzel şeyler yaşarsınhayır canim düşük oluyor beta 3000 lere kadar gidiyo adetim bir kaç gün geçiyor kese oluşuyor ama kalp atışı olmadan gidiyo
Ben ocakta düşük yapmıştım o hamileliğimde en büyük belirtim kasık ağrısıydı şu anda da çok var o yüzden şüphelendim. Sendeki ağrı nasıl bi de bacağına falan vuruyor mu?Ay bendede durum aynı tam bır hafta var kasıklarım agrıyo 4gundur bıde ılgınc olan şiş bugun sol kasıgım bı tık fazla ağrıyodoktorum kistte olabılır dedı ama goguslerımde genel bı acı,yuzumde sıvılce kı cıkmazz,hemen doyma ve ıdrarım sıklastı,sabahlarıda erken uyanıyorum kı hayatta uyanamam psıkolojıkte olabılır tabıı Herşey Allahtan Umarım ıstedıgın olur
Doktorlar ilaç vermiyor mu sana gebe kalıncahayır canim düşük oluyor beta 3000 lere kadar gidiyo adetim bir kaç gün geçiyor kese oluşuyor ama kalp atışı olmadan gidiyo
Evet adet zamanında bacaklara vururya oyle ısteBen ocakta düşük yapmıştım o hamileliğimde en büyük belirtim kasık ağrısıydı şu anda da çok var o yüzden şüphelendim. Sendeki ağrı nasıl bi de bacağına falan vuruyor mu?
Yarın sabah idrar testi yapsak çıkar mı acabaEvet adet zamanında bacaklara vururya oyle ıstebugun sol kasıgım daha agırlıklı agrıo yanı oyle bıseykı ara ara vuruyo misal bazen kasıyo genel alanda,ben şişlikten şüphelendim hıc olmazdıı bu kadar erken
Adet gunumuzu bekleyelım benceYarın sabah idrar testi yapsak çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?