• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete bir hafta kala hamile kalınır mı ???

Con_con

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
42
16
3
30 günde bir adet oluyorum bu ay adete bir hafta kala dr gittim yumurtlamam henüz gerçekleşiyordu dr hamile kalma olasılığın yüksek dedi gebelik düşünüyorsan korunma dedi korunmadım adetim üç gün geçiyo kasık agrım var adet olacakmışım gibi iki buçuk ay önce ilk gebeliğimdi ve düşükle sonlandı bi adet gördüm bu ay henüz olmadım aranızda böyle olan varmı ve ne zaman test yaptılar yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben adete 1 hafta kala hamile kaldım geç döllenme oldu adetim geçtikten 3 gün sonra idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim kanda ise 47 çıktı kasık ve karın ağrım fazlasıyla var

Canım ben adete 1 hafta kala hamile kaldım geç döllenme oldu adetim geçtikten 3 gün sonra idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim kanda ise 47 çıktı kasık ve karın ağrım fazlasıyla var
Benimde üç gün geçti acaba test yapsam çıkarmı çok korkuyorum çıkmaz diye

Hiç korkma canım herşey Allahtan beklemektense yap kurtul bazen idrarda hemen çıkmıyo ama bizler sabredemiyoz inşallah hamilesindir

Hiç korkma canım herşey Allahtan beklemektense yap kurtul bazen idrarda hemen çıkmıyo ama bizler sabredemiyoz inşallah hamilesindir
Bigün daha bekleyeym o zaman yarın yaparım rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin

Canım bozma moralini belli olmaz belki çok yenidir belkide bu ay olmamıştır stres yapma kuzucum inan ki ne zaman kendimi başka meşguliyetlere verdiysem ozaman hamile kaldım stres fazla düşünmek etkiliyo

Back