Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aynı sizin gibi adetime 8gün kala yoğun bel ağrısı,kasık ağrısı ve göğüs acısı vardı yoğun beyaz kokusuz akıntım vardı adetime 3 gün kala prodoctor early gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm adetime 1 gün kala kan testi verdim sonuç pozitif çıktı.Merhaba adetime yaklaşık bir hafta var ve göğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi bir karın ağrısı var ara ara bugün sabah da yoğun beyaz akıntı geldi sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim cevabınız için ben 6 gün kala test yaptım negatif geldi göğüs sertliği devam ediyor arada kasık ağrısı var adet olacakmış gibi ama ümitlenmek istemedim. Siz 8 gün kala mı test yaptınız ve çift çizgi oldu acaba hayırlı olsun bu arada :)Benim de aynı sizin gibi adetime 8gün kala yoğun bel ağrısı,kasık ağrısı ve göğüs acısı vardı yoğun beyaz kokusuz akıntım vardı adetime 3 gün kala prodoctor early gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm adetime 1 gün kala kan testi verdim sonuç pozitif çıktı.
Ne zaman çıkar sonuç inşallah hayırlı haber alırsınız siz de test yaptınız mıAynı şeyleri bende yaşıyorum kaç gündür… şimdi reglime 4 gün kaldı kan testi verdim sonucumu bekliyorum
Erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum. Kaset testlerde de bu kadar erken çıkmıyor genelde. Sürekli yapıp yapıp kendimi de oyalamak istemedim açıkçası. Varsa vardır yoksa yoktur diye kan verdim. 2-3 saat içinde çıkar dediler. Yaklaşık 1 saat oldu bekliyorum. Saat yaklaştıkça umudum da kırılıyor gibi. Allahım kimseye aratmasın daha 5 aylık evliyim 1 aydır deniyorum hemen olcak diye bişey yok ama istiyorum inşallah değişik bi duyguymuşNe zaman çıkar sonuç inşallah hayırlı haber alırsınız siz de test yaptınız mı
Ayyy inşallah hayırlı haber alırsınız ben de 4 aylık evliyim ama istiyorum Rabbim nasip etsin hayırlısıyla buraya da yazar mısınız sonucuErken gebelik testlerine çok güvenmiyorum. Kaset testlerde de bu kadar erken çıkmıyor genelde. Sürekli yapıp yapıp kendimi de oyalamak istemedim açıkçası. Varsa vardır yoksa yoktur diye kan verdim. 2-3 saat içinde çıkar dediler. Yaklaşık 1 saat oldu bekliyorum. Saat yaklaştıkça umudum da kırılıyor gibi. Allahım kimseye aratmasın daha 5 aylık evliyim 1 aydır deniyorum hemen olcak diye bişey yok ama istiyorum inşallah değişik bi duyguymuş
<1.2 çıktı malesefAyyy inşallah hayırlı haber alırsınız ben de 4 aylık evliyim ama istiyorum Rabbim nasip etsin hayırlısıyla buraya da yazar mısınız sonucu
Çok teşekkür ederim darısı size inşallahtesti adetime 3 gün kala yaptım belirtiler 8 gün önceydi bende ümit vermiş olmayım da 6-8 gün önce çıkmıyor bir kaç gün sonra bi tekrar edin istersenizTeşekkür ederim cevabınız için ben 6 gün kala test yaptım negatif geldi göğüs sertliği devam ediyor arada kasık ağrısı var adet olacakmış gibi ama ümitlenmek istemedim. Siz 8 gün kala mı test yaptınız ve çift çizgi oldu acaba hayırlı olsun bu arada :)
Yani o zaman negatif mi oluyor sanırım değer artiyormus<1.2 çıktı malesef
Umarım öyle olur reglim gecikirse tekrar kan veririm normalde gecikmez bakalım hayırlısı olsun ne diyelimYani o zaman negatif mi oluyor sanırım değer artiyormus
Çok teşekkür ederim darısı size inşallahtesti adetime 3 gün kala yaptım belirtiler 8 gün önceydi bende ümit vermiş olmayım da 6-8 gün önce çıkmıyor bir kaç gün sonra bi tekrar edin isterseniz
Rabbim hayırlısıyla nasip etsinUmarım öyle olur reglim gecikirse tekrar kan veririm normalde gecikmez bakalım hayırlısı olsun ne diyelim