bence bikez daha test yaptirinKızlar adet günüme 8 9 gün varken kahverengi leke gelmeye başladı adet gibi değil yogun ve sürekli değil sabah geliyorsa Aksam gelmiyo veya tersi sol tarafta belim de sanci oldu o ilk geldigi gunde adet gününe kadar devam etti suan normal tarihinden 6 gün gecikti hala ara ara kasiklarimda sıkıştırma gibi his var midem ara ara bulanıyor acikiyorum ama yemek yiyesim gelmiyo şuanda beyaz çok açık sarı akinti var adete 3 gün kala kanda bhcg 0.742 çıkmıştı acaba hamile olabilirmiyim geç dollenme olmuş olabilirmi durumu yaşayan varmi
Yaptiricaktim sağlık ocağına aradım yarın için test almiyorlarmis belli günde tahlil yapiyolarmis hastanede de kendi doktorum hala izinli dahiliye bakar diye düşünüyorumbence bikez daha test yaptirin
once bir idrar testi yapin isterseniz bakalim cikacak mi ?umarim cikarYaptiricaktim sağlık ocağına aradım yarın için test almiyorlarmis belli günde tahlil yapiyolarmis hastanede de kendi doktorum hala izinli dahiliye bakar diye düşünüyorum
Yarın kan testi yatırıcam umarım vardıronce bir idrar testi yapin isterseniz bakalim cikacak mi ?umarim cikar
Bir hafta 10 güne yakın sürdü benim ama sürekli değil ara ara gelmistiYerleşme kanaması olabilir.
O zaman kistte olabilir.Bir hafta 10 güne yakın sürdü benim ama sürekli değil ara ara gelmisti
Normal olmam gereken adeti olmadım kistte yoktu bende tup bebek tedavisi olmuştum kistim yoktu 1 ay içinde de oluşmaz herhalde o derece leke yapacak kadar ama inşaallah bebek vardirO zaman kistte olabilir.
Kist her zaman oluşabilir,belki yumurtan oluşttu,büyüyüp kiste falan dönüştü.Normal olmam gereken adeti olmadım kistte yoktu bende tup bebek tedavisi olmuştum kistim yoktu 1 ay içinde de oluşmaz herhalde o derece leke yapacak kadar ama inşaallah bebek vardir
4 gün önce yaptığım testO zaman kistte olabilir.
Inşallah dua edin ne olur bebis olsun sizin varmı hamilemisinizKist her zaman oluşabilir,belki yumurtan oluşttu,büyüyüp kiste falan dönüştü.
Hemen telaşlanma ama içimden bir ses bebek diyor.
Hadi inşallah..
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.
Hayır benim yok,inşallah bana da nasip eder Rabbim.Inşallah dua edin ne olur bebis olsun sizin varmı hamilemisiniz
Inşallah Allah sizede sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese amin kan vermeye korkuyorum yarın çıkacak inşaallah güzel haberlerHayır benim yok,inşallah bana da nasip eder Rabbim.
Sizi tebrik ederim bu arada sağlıklı doğumlar şimdiden.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)
Canım bu çizgi 5-10 dakika içinde çıktıysa tebrik ederim hamilesin. :)Inşallah Allah sizede sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese amin kan vermeye korkuyorum yarın çıkacak inşaallah güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?