How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Adete 8 gun kala gelen bir hafta aralıklarla süren kahverengi leke gebelik belirtisimi

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
39
Kızlar adet günüme 8 9 gün varken kahverengi leke gelmeye başladı adet gibi değil yogun ve sürekli değil sabah geliyorsa Aksam gelmiyo veya tersi sol tarafta belim de sanci oldu o ilk geldigi gunde adet gününe kadar devam etti suan normal tarihinden 6 gün gecikti hala ara ara kasiklarimda sıkıştırma gibi his var midem ara ara bulanıyor acikiyorum ama yemek yiyesim gelmiyo şuanda beyaz çok açık sarı akinti var adete 3 gün kala kanda bhcg 0.742 çıkmıştı acaba hamile olabilirmiyim geç dollenme olmuş olabilirmi durumu yaşayan varmi

Kızlar adet günüme 8 9 gün varken kahverengi leke gelmeye başladı adet gibi değil yogun ve sürekli değil sabah geliyorsa Aksam gelmiyo veya tersi sol tarafta belim de sanci oldu o ilk geldigi gunde adet gününe kadar devam etti suan normal tarihinden 6 gün gecikti hala ara ara kasiklarimda sıkıştırma gibi his var midem ara ara bulanıyor acikiyorum ama yemek yiyesim gelmiyo şuanda beyaz çok açık sarı akinti var adete 3 gün kala kanda bhcg 0.742 çıkmıştı acaba hamile olabilirmiyim geç dollenme olmuş olabilirmi durumu yaşayan varmi
bence bikez daha test yaptirin

bence bikez daha test yaptirin
Yaptiricaktim sağlık ocağına aradım yarın için test almiyorlarmis belli günde tahlil yapiyolarmis hastanede de kendi doktorum hala izinli dahiliye bakar diye düşünüyorum

Yaptiricaktim sağlık ocağına aradım yarın için test almiyorlarmis belli günde tahlil yapiyolarmis hastanede de kendi doktorum hala izinli dahiliye bakar diye düşünüyorum
once bir idrar testi yapin isterseniz bakalim cikacak mi ?umarim cikar

Yerleşme kanaması olabilir.

Eklentiler

• yerlesme-kanamasi4.jpg
    yerlesme-kanamasi4.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 3.554
Normal olmam gereken adeti olmadım kistte yoktu bende tup bebek tedavisi olmuştum kistim yoktu 1 ay içinde de oluşmaz herhalde o derece leke yapacak kadar ama inşaallah bebek vardir
Kist her zaman oluşabilir,belki yumurtan oluşttu,büyüyüp kiste falan dönüştü.
Hemen telaşlanma ama içimden bir ses bebek diyor.
Hadi inşallah..
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

Kist her zaman oluşabilir,belki yumurtan oluşttu,büyüyüp kiste falan dönüştü.
Hemen telaşlanma ama içimden bir ses bebek diyor.
Hadi inşallah..
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.
Inşallah dua edin ne olur bebis olsun sizin varmı hamilemisiniz

Eklentiler

• 20180902_084457.jpg
    20180902_084457.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 906
Inşallah dua edin ne olur bebis olsun sizin varmı hamilemisiniz
Hayır benim yok,inşallah bana da nasip eder Rabbim.
Sizi tebrik ederim bu arada sağlıklı doğumlar şimdiden.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)

Hayır benim yok,inşallah bana da nasip eder Rabbim.
Sizi tebrik ederim bu arada sağlıklı doğumlar şimdiden.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)
Inşallah Allah sizede sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese amin kan vermeye korkuyorum yarın çıkacak inşaallah güzel haberler

Inşallah Allah sizede sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese amin kan vermeye korkuyorum yarın çıkacak inşaallah güzel haberler
Canım bu çizgi 5-10 dakika içinde çıktıysa tebrik ederim hamilesin. :)
Ama bence hamilesin yani belli oluyor orda grilik çizginin varlığı :)
Olacak inşallah,bir an önce kanını ver,hayırlı haberi al :)

Back