- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
İnşallah kuzumAmin ins cumlemize cnm. Belirtilerim var ama o yuzden supheleniyorum. Belim cok agriyo kasiklarimda batma hisi var bide cok yorgunum
Sonuç ne oldu merak ettimAmin ins cumlemize cnm. Belirtilerim var ama o yuzden supheleniyorum. Belim cok agriyo kasiklarimda batma hisi var bide cok yorgunum
Henüz ogrenemedim erkenSonuç ne oldu merak ettim
Henûz ogrenemedim erken gebelik testi negatif ciktim ama persembe doktora gdecem kanda cikar belkiDilos sonuç ne
Daha yeni doktordan geldim benimde bel ağrım var 2.2 çıktı kan sonucum adetin gecikmesini bekliycemHenûz ogrenemedim erken gebelik testi negatif ciktim ama persembe doktora gdecem kanda cikar belkibelim cok agrio bel agrisi belirti olabilirmi? Daha once hic bole olmadim
Adete 8 gün varsa yumurta daha gömülmemiştir rahime. Canım fake olabilir. Bazen ovulasyonda hırmonlar yükseltiyor yanılma olabiliyor.Merhaba hanimlar yardimci olurmusunuz
Adetime 8 gün var erken gebelik testi yapsam cikar mi sizce ? Ovulasyon testi yaptim sillik cizgi hemen cikti. Boyle hamilelgni ogrenenler var mi?
Belirtilerim 2 gündur var cok yorgunum hep uykum geliyo bel agrisi ve arada kasiklarda kramp oluyor. Yumurtlama haftasini degerlendirmistik. Sizce hamilemiyim testi yapsammi ?ovulasyon testime bakabilirsiniz
Adetine kac gun var cnm ?Daha yeni doktordan geldim benimde bel ağrım var 2.2 çıktı kan sonucum adetin gecikmesini bekliycem
Tam ne zaman gomulyo rahime adete kac gun varken ? Cumartesi adetlerimi bekliom. Belim hic bu kdr agrimamisti kasiklarim bzn igne batira gbi agrioAdete 8 gün varsa yumurta daha gömülmemiştir rahime. Canım fake olabilir. Bazen ovulasyonda hırmonlar yükseltiyor yanılma olabiliyor.
Ama 7 gün erken duymuştum. Betası hızlı yükselmişti silik çıkmıştı. Gidip kan baktırdı 32 ydi. Hızla yükseldi. 3 haftalıkken farketmişti arkadaşım istiyolardı. Dayanamamış bakmış. Doğurdu da oğluşu oldu.
İlişkiden yaklaşık 10 gün sonra.Tam ne zaman gomulyo rahime adete kac gun varken ? Cumartesi adetlerimi bekliom. Belim hic bu kdr agrimamisti kasiklarim bzn igne batira gbi agrio
Kimyasallar gebelikten ne kadar sonra hamile kaldın canım bende geçen ay geçirdim 25 eylülde düşmeye başladı bu ay olmadım kaset test regli günü negatif acaba kimyasal gebelikten sonra mı düzen değişti bilemedim hala da olmadımGögüslerm aşırı hassastı her zamankinden farklıydı aşırı gaz problemi yaşadım insan hissediyor zaten olduğu zaman vucüt bambaska oluyor her zmankinden. Ama erken yapma ilk gebeliğimi yine aynı 8 9 gün varken öğrendim kimyasal gebelik oldu hevesim kursağımda kaldı 2. Yide öle öğrendim ama cok sükür sağlıklı.
Benim adetim bozulmadı düzenliydi halaa gününde oluyordum 3 ay sonra kaldım ama benm mantar ve bakteri sorunum vardı tedavi olduktan sonra kaldım canmKimyasallar gebelikten ne kadar sonra hamile kaldın canım bende geçen ay geçirdim 25 eylülde düşmeye başladı bu ay olmadım kaset test regli günü negatif acaba kimyasal gebelikten sonra mı düzen değişti bilemedim hala da olmadım
Benim öyle bir sorunum yok kimyasal gebelikten sonra üzüntüden sanırım çok hasta oldum 4 gün antibiyotik kullandım belki de ondan ama çok gazım var göğüslerim çok şiş adeta büyüdü ağrıyor kasıklarım ağrıyor ara ara hayırlısı saldım vallaBenim adetim bozulmadı düzenliydi halaa gününde oluyordum 3 ay sonra kaldım ama benm mantar ve bakteri sorunum vardı tedavi olduktan sonra kaldım canm
Bende adete 8 gün kala yaptım bugün negatif bence önemli olan çatlamanin üzerinden kaç gün geçtiğiMerhaba hanimlar yardimci olurmusunuz
Adetime 8 gün var erken gebelik testi yapsam cikar mi sizce ? Ovulasyon testi yaptim sillik cizgi hemen cikti. Boyle hamilelgni ogrenenler var mi?
Belirtilerim 2 gündur var cok yorgunum hep uykum geliyo bel agrisi ve arada kasiklarda kramp oluyor. Yumurtlama haftasini degerlendirmistik. Sizce hamilemiyim testi yapsammi ?ovulasyon testime bakabilirsiniz
5 6 gün varAdetine kac gun var cnm ?
Ovülasyon doğru sonucu adete 1 2 gün kala çift çizgi çıkarsa verebilir. Adete ne kadar uzak o kadar yumurtlama günü demekMerhaba hanimlar yardimci olurmusunuz
Merhaba acaba gebelik oluştu mu sizde benim de 5 gün kala 2.7 çıktı sizin sonucu merak ettimDaha yeni doktordan geldim benimde bel ağrım var 2.2 çıktı kan sonucum adetin gecikmesini bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?