Adete 8 gün kala erken gebelik testiyle ögrenen var mi ??

Henûz ogrenemedim erken gebelik testi negatif ciktim ama persembe doktora gdecem kanda cikar belki belim cok agrio bel agrisi belirti olabilirmi? Daha once hic bole olmadim
Daha yeni doktordan geldim benimde bel ağrım var 2.2 çıktı kan sonucum adetin gecikmesini bekliycem

Adete 8 gün varsa yumurta daha gömülmemiştir rahime. Canım fake olabilir. Bazen ovulasyonda hırmonlar yükseltiyor yanılma olabiliyor.

Ama 7 gün erken duymuştum. Betası hızlı yükselmişti silik çıkmıştı. Gidip kan baktırdı 32 ydi. Hızla yükseldi. 3 haftalıkken farketmişti arkadaşım istiyolardı. Dayanamamış bakmış. Doğurdu da oğluşu oldu.

Tam ne zaman gomulyo rahime adete kac gun varken ? Cumartesi adetlerimi bekliom. Belim hic bu kdr agrimamisti kasiklarim bzn igne batira gbi agrio

Sizce varmi ?

Eklentiler

• 16352672868732170404739533105843.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 1.831
Kimyasallar gebelikten ne kadar sonra hamile kaldın canım bende geçen ay geçirdim 25 eylülde düşmeye başladı bu ay olmadım kaset test regli günü negatif acaba kimyasal gebelikten sonra mı düzen değişti bilemedim hala da olmadım

Benim adetim bozulmadı düzenliydi halaa gününde oluyordum 3 ay sonra kaldım ama benm mantar ve bakteri sorunum vardı tedavi olduktan sonra kaldım canm

Benim adetim bozulmadı düzenliydi halaa gününde oluyordum 3 ay sonra kaldım ama benm mantar ve bakteri sorunum vardı tedavi olduktan sonra kaldım canm
Benim öyle bir sorunum yok kimyasal gebelikten sonra üzüntüden sanırım çok hasta oldum 4 gün antibiyotik kullandım belki de ondan ama çok gazım var göğüslerim çok şiş adeta büyüdü ağrıyor kasıklarım ağrıyor ara ara hayırlısı saldım valla

Bende adete 8 gün kala yaptım bugün negatif bence önemli olan çatlamanin üzerinden kaç gün geçtiği

Ovülasyon doğru sonucu adete 1 2 gün kala çift çizgi çıkarsa verebilir. Adete ne kadar uzak o kadar yumurtlama günü demek

Merhaba kızlar benim adet günüm 15 mart yani bugün goguslerimdeki hassasiyet dışında mide bulantılarım var hafiften birde bir iki kere istifra ettim ovulasyon testi yaptım pozitif iki çizgi de aynı koyulukta sizce yumurtlama mı yoksa

Eklentiler

• 20220313_205008.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 777
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…