Adete 8 gün kala erken gebelik testiyle ögrenen var mi ??

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba hanimlar yardimci olurmusunuz
Adetime 8 gün var erken gebelik testi yapsam cikar mi sizce ? Ovulasyon testi yaptim sillik cizgi hemen cikti. Boyle hamilelgni ogrenenler var mi?
Belirtilerim 2 gündur var cok yorgunum hep uykum geliyo bel agrisi ve arada kasiklarda kramp oluyor. Yumurtlama haftasini degerlendirmistik. Sizce hamilemiyim testi yapsammi ? ovulasyon testime bakabilirsiniz

Eklentiler

• 20211021_155419.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 4.892
Canım test çok yaniltiliyor bide en erken bat a 3 gün kala yap istersen

Bennn 9 gün önce öğrendim

Evet acele etmek istemiyorum ama ovulasyon testinde silik cizgi cikti bugun belirtilerimde var o yuzden
Canım ovulasyon testinde zaten silik çıkar çünkü çatlamayi görmüşsün. Ha eğer hamile olursan ovulasyon testinde iki çizgide koyu olur

Canım ovulasyon testinde zaten silik çıkar çünkü çatlamayi görmüşsün. Ha eğer hamile olursan ovulasyon testinde iki çizgide koyu olur
Catlama 13 ve 14 ekimde koyuydu cizgiler sonrasi kayboldu cizgiler. Ama bugn yaptim yine cikti silik. Belirtilerimde var hamilelik olabilirmi diye dusunyorum

Belirtilerin nasildi cnm? Anlatirmisin hayirli olsun bu arada
Gögüslerm aşırı hassastı her zamankinden farklıydı aşırı gaz problemi yaşadım insan hissediyor zaten olduğu zaman vucüt bambaska oluyor her zmankinden. Ama erken yapma ilk gebeliğimi yine aynı 8 9 gün varken öğrendim kimyasal gebelik oldu hevesim kursağımda kaldı 2. Yide öle öğrendim ama cok sükür sağlıklı.

Evet siskinlik alt karnim cok sismis ve brzda kabizlik var. Yarin sabah ilk idrarla yaparim ya ins cikar pozitif

Ben 8 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı ama hamileyim canm istersen en azından 2 3 gün daha bekle

Benim arkadaşım bir hafta kala erken gebelik testi ile öğrendi , önce silik çıkmıştı sonra çizgisi netleşti regl günü kan verdiğinde beta hcg si 3600 dü .Ben de reglim 2 gün geçtikten sonra net çizgi ile öğrenmiştim:) hayırlısı olsun inşallah

Amin ins hayirli olsun size beklemek zorundayim testim bosa gitmesin adete 2 gün kala yaparim

Amin ins hayirli olsun size beklemek zorundayim testim bosa gitmesin adete 2 gün kala yaparim
Teşekkür ederim:) Bence de öyle yapın o kadar erken yapmaya hiç gerek yok çünkü herkeste arkadaşımınki gibi erken çıkmayabilir onun nasıl çıktı ben de çok şaşırmıştım:) Aslında en iyisi (en erken) regl günü veya sonrasında yapmak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Amin tsk ederim cnm saol

Ovulasyon testi cnm. Bazilari ordanda ogreniyormus õyle okudum. Erken gebelik testinde cikmaz henuz o yuzden acele etmiyorum
Canım lh adet yaklaştıkça da koyulaşma yapabiliyor modunu düşürmek istemem ama buna bakıp umutlanma olur mu lh testi pik yaptığında bat yaklaştığında gebelik olarak yorumlanabiliyor, sen yine de adetine 2 3 gün kala erken gebelik testi yap inşallah ya da direk kaset test de yapabilirsin , çünkü çok böyle test denediğimde hamile olmadığımı görmüştüm, Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Amin ins cumlemize cnm. Belirtilerim var ama o yuzden supheleniyorum. Belim cok agriyo kasiklarimda batma hisi var bide cok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…