Kızlar merhaba.. benim adetime 7 gün var ama 4 günden beri göğüslerimde hassasiyet acıma başladı sabahları ara ara mide bulantısı olup geçiyor vücut ısımda da yükselme var ve bir kaç gündür çok yorgun hissediyorum. Adet günümü bekleyecek sabrım yok sanırım :) ama bu belirtileri acaba paikolojik mi yaşıyorum çok istiyorum diye sizce test yapmalı mıyım ?
Vücut ısısı regl olana kadar yüksektir canım reglden 1 gün önce düşer onu takip et. Test yap negatif çıkarsa muhtemelen regl belirtisi bunlar. Bukadar erken belirti başlamaz ki mide bulantıları 4. 5. Haftada başlıyor.
Vücut ısısı regl olana kadar yüksektir canım reglden 1 gün önce düşer onu takip et. Test yap negatif çıkarsa muhtemelen regl belirtisi bunlar. Bukadar erken belirti başlamaz ki mide bulantıları 4. 5. Haftada başlıyor.
Çok teşekkür ederim canım dediğim gibi ben sanırım çok istediğim için psikolojik olarak yaşıyorum sabahları bulantı durumunu dayanamayıp bi test yapıcam sanırım ama inşallah pozitif görürüm :)
Çok teşekkür ederim canım dediğim gibi ben sanırım çok istediğim için psikolojik olarak yaşıyorum sabahları bulantı durumunu dayanamayıp bi test yapıcam sanırım ama inşallah pozitif görürüm :)
Yok canım bende sıfır :))) oğlumda da belirti yasamamıstım ) geçen ay goguslerım agrıdı akıntım oldu bacaklarım agrıdı hepsini yasamıstım ustelık erken gebelık testı yaptım hamıle gözüküyordum ama degılmısım :)) bakalım cok merak edıyorm sende ne var ne Yok peki
6 haftalık hamileyim mide bulantım yeni başladı goğüs acım geçen hafta başladı belirtileriniz in olması için çook çook erken daha bekleyin inşallah adet olmazsınız keseyi görürsünüz