benim de 7 gunum var belirtim yok gibi .Adete 7 günüm kaldı fakat bi belirti yok
7 gün kala sizdeki belirtiler nelerdi ?
Yerleşme kanaması dışında hiç bi belirtim olmadı adet geçene kadar. Yerleşme de sık görülen bişey değil zaten. Belirtilere takılmayın illa belirti olacak diye bişey yok.Adete 7 günüm kaldı fakat bi belirti yok
7 gün kala sizdeki belirtiler nelerdi ?
test yaptiniz mi hicbu ay ilginç bi durum oldu. bat'tan 4 gün önce yumurtlama oldu. 14 gün geçince üstünden adet olmam gerekiyor sanırım, buna göre adet olmama 7 gün kaldı. hiçbir belirtim yok malesef. galiba en güzeli belirti aramamak. arayınca bilinçaltı mutlaka buluyor çünkü
test yaptiniz mi hic
mevsim gecislerinde falan oluyormus oylebugün normal test yaptım canım negatif çıktı. 28 günlük döngüm olur genelde, 24.günü yumurtlama oldu bu ay
soğan suyu içmiştim 10 gün belki de ondan olmuşturmevsim gecislerinde falan oluyormus oyle
benimde zonklama olmuştu akıntı ile birlikte ve kaşık ağrısı öyle anladım dedim yumurtluyorumBata son 8 alt tarafta zonklama ve kasıklarda batma var batma neysede zonklama ne anlam veremedim
Yani yumurtlamamı peki hamilelikmibenimde zonklama olmuştu akıntı ile birlikte ve kaşık ağrısı öyle anladım dedim yumurtluyorum
bat günüm geçti idrar testi negatif. geç yumurtlama oldu bu ay. 7 gün sonra adet olmazsam hamilelik için ümitlenebilcemYani yumurtlamamı peki hamilelikmi
bat günüm geçti idrar testi negatif. geç yumurtlama oldu bu ay. 7 gün sonra adet olmazsam hamilelik için ümitlenebilcem
Anladım canım hakkında hayırlısı inşallhbat günüm geçti idrar testi negatif. geç yumurtlama oldu bu ay. 7 gün sonra adet olmazsam hamilelik için ümitlenebilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?