Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iki gün daha bekleyin erken gebelik testi yapın daha doğru bir sonuca ulaşılabilirArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala idrar testi yapsam çıkar mı. Yapıp sonuç alan var mı rica etsem
Bence de beklemeliyim inşallah olmam adetteBence iki gün daha bekleyin erken gebelik testi yapın daha doğru bir sonuca ulaşılabilir
1 hafta belkim en iyisi cok teşekkürlerBelki erken gebelik testlerinde çıkar ama normal kaset testlerde çıkmaz
Evet daha iyi olabilir ins. Guzel sonuçlar alirsin dualarim seninle1 hafta belkim en iyisi cok teşekkürler
Varsa bile erkenden öğrenme derim canım adetinin gecikmesini bekle bende 4 gün kala öğrendim malesef kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm inşaallah hamilesindir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın inşallahArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala idrar testi yapsam çıkar mı. Yapıp sonuç alan var mı rica etsem
Bende 1 düşük bir de kimyasal yaşadım hem korkuyorum hem de içimde bir umut var Rabbim bu sefer hayırlı eylesin inşallahVarsa bile erkenden öğrenme derim canım adetinin gecikmesini bekle bende 4 gün kala öğrendim malesef kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm inşaallah hamilesindir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah görürsünüz Rabbim kucagımızo boş koymasınBenimde adetime 5 gun var yapsam cikar mi elimde 2 tane normal gebelik testim var mart ayinda laparaskopi oldum iki tupumde acildi insallah bu ay pozitifi gorurum insallah
Amin inşallahBende 1 düşük bir de kimyasal yaşadım hem korkuyorum hem de içimde bir umut var Rabbim bu sefer hayırlı eylesin inşallah
Allah razi olsun amin insallah cumlemizinAmin inşallah görürsünüz Rabbim kucagımızo boş koymasın
Kimyasal olduğunu doktor da mı öğrendiniz acaba kendiniz mi anladınız önceVarsa bile erkenden öğrenme derim canım adetinin gecikmesini bekle bende 4 gün kala öğrendim malesef kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm inşaallah hamilesindir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın inşallah
Kimyasal olunca hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım test yaptm silik çıktı sonra saglık ocağı kan verdim 17.78 geldi oradaki doktor var da diyemem yokta diyemem dedi sonra ben anladım İnternet araştrmamla biraz bilgi sahibi oldum sonra da içime sinsin diye doktora gittim orda degerim düşmüş 12 ye sonra da zaten 5 gün süren bir kanamam olduKimyasal olduğunu doktor da mı öğrendiniz acaba kendiniz mi anladınız önce
Ben adetim 5 gün geçti öyle yaptım erken yapinca çıkmadı bende. Kişiden kişiye değişir diyorlar inşallah hamilesindir canımArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala idrar testi yapsam çıkar mı. Yapıp sonuç alan var mı rica etsem
Amin inşallah Allah razı olsunBen adetim 5 gün geçti öyle yaptım erken yapinca çıkmadı bende. Kişiden kişiye değişir diyorlar inşallah hamilesindir canım
Ben yaptım çıktıArkadaşlar merhaba adete 7 gün kala idrar testi yapsam çıkar mı. Yapıp sonuç alan var mı rica etsem
1 hafta kala mıBen yaptım çıktı
Evet bir hafta kala şüphelendim normal idrar testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan tahlilinde 19 20 arasıydı galiba değerim çıktı doktor 2.5 haftalık gebesin demişti şimdi kızım 2.5 yaşında1 hafta kala mı
Ay maşallah bende tek gögüs şişmesi var onun dışında hiçbir şey yok. ALLAHIM BANA DA OLMAYANLARA NASİP ETSİNEvet bir hafta kala şüphelendim normal idrar testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan tahlilinde 19 20 arasıydı galiba değerim çıktı doktor 2.5 haftalık gebesin demişti şimdi kızım 2.5 yaşında