Adete 7 gün kala idrar testi yapsam çıkar mı

Nibaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
114
55
27
Arkadaşlar merhaba adete 7 gün kala idrar testi yapsam çıkar mı. Yapıp sonuç alan var mı rica etsem

Arkadaşlar merhaba adete 7 gün kala idrar testi yapsam çıkar mı. Yapıp sonuç alan var mı rica etsem
Varsa bile erkenden öğrenme derim canım adetinin gecikmesini bekle bende 4 gün kala öğrendim malesef kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm inşaallah hamilesindir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın inşallah 🌸

Benimde adetime 5 gun var yapsam cikar mi elimde 2 tane normal gebelik testim var mart ayinda laparaskopi oldum iki tupumde acildi insallah bu ay pozitifi gorurum insallah 🤲🏻♥️

Varsa bile erkenden öğrenme derim canım adetinin gecikmesini bekle bende 4 gün kala öğrendim malesef kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm inşaallah hamilesindir ve bebişini sağlıklı kucağına alırsın inşallah 🌸
Bende 1 düşük bir de kimyasal yaşadım hem korkuyorum hem de içimde bir umut var Rabbim bu sefer hayırlı eylesin inşallah

Kimyasal olduğunu doktor da mı öğrendiniz acaba kendiniz mi anladınız önce

Kimyasal olduğunu doktor da mı öğrendiniz acaba kendiniz mi anladınız önce
Kimyasal olunca hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım test yaptm silik çıktı sonra saglık ocağı kan verdim 17.78 geldi oradaki doktor var da diyemem yokta diyemem dedi sonra ben anladım İnternet araştrmamla biraz bilgi sahibi oldum sonra da içime sinsin diye doktora gittim orda degerim düşmüş 12 ye sonra da zaten 5 gün süren bir kanamam oldu

Evet bir hafta kala şüphelendim normal idrar testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan tahlilinde 19 20 arasıydı galiba değerim çıktı doktor 2.5 haftalık gebesin demişti şimdi kızım 2.5 yaşında 😊
Ay maşallah bende tek gögüs şişmesi var onun dışında hiçbir şey yok. ALLAHIM BANA DA OLMAYANLARA NASİP ETSİN

X