Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne güzelsiniz öyle notlarınız çok hoşuma gitti. Allah'ım bizlerede nasip etsin insallah gözleriniz aydın,Bata 4 gün kala da beta hcg 31 çıktı öyle öğrendim canım
Gün gün kaydettim şüphem olduğu için inşallah isteyenlere de yaşatır Rabbim![]()
Amin amin çokçaAmin canım Rabbim sana da nasip etsin inşallahTeşekkür ederim
![]()
Çok erken öğrenmişsiniz gerçekten tebrikler canım Allahım kucağına almayı nasip etsinBata 4 gün kala da beta hcg 31 çıktı öyle öğrendim canım
Gün gün kaydettim şüphem olduğu için inşallah isteyenlere de yaşatır Rabbim![]()
Belirti için çok erken bir tarih.herkese selam kızlar adete 7 gün kala ne gibi belirtileriniz oldu
Amin inşallah canım vardır birşeylerBelirti için çok erken bir tarih.
Bu aşamada olan belirtiler progesteron yükselmesinden dolayı olabilir. Bel ağrısı,göğüs ağrısı vs.
Tabi yumurtlama gerçekleştiyse progesteron yükselir.Zaten adet ve gebelik belirtileri bu yüzden aynı.
İnşaAllah gönlünüzce olsun
Biraz daha bekleyin![]()
Olabilir gebelik benim kimyasal olduğunda yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı ağrılarım uyutmicak derecedeydi gaz sancısı da çok vardı inşallah gebeliktir canım erken döllenmede olabilir istersen bi test yap ama sen bilirsin beklerim diyorsan da bekleMerhaba. Size bir sey sormak istiyorum. Biz ovulasyon testiyle yumurtlamayi degerlendirdik. Adete 10 gün kala adet sancim başladı. Ara ara böyle 3 4 saniyelik kasiklarda batma oluyor. Geçiyor ama adet olacakmisim gibi sancim geçmiyor. Şiddetli olmayan bel ağrım var. Çok çok fazla gazım var. Yumurtlamadan 8 gün sonra bata 7 gün kala yani artık sancidan dolayi gece uyandim. Normalde bu kadar erken sancim başlamaz 2 3 gün kalasi baslardi. Gebelik olabilir mi bu ? Beklemem lazim biliyorum ama merak işte
Merhaba. Size bir sey sormak istiyorum. Biz ovulasyon testiyle yumurtlamayi degerlendirdik. Adete 10 gün kala adet sancim başladı. Ara ara böyle 3 4 saniyelik kasiklarda batma oluyor. Geçiyor ama adet olacakmisim gibi sancim geçmiyor. Şiddetli olmayan bel ağrım var. Çok çok fazla gazım var. Yumurtlamadan 8 gün sonra bata 7 gün kala yani artık sancidan dolayi gece uyandim. Normalde bu kadar erken sancim başlamaz 2 3 gün kalasi baslardi. Gebelik olabilir mi bu ? Beklemem lazim biliyorum ama merak işte
Yerleşme kanaması olabilir dikkat etMerhaba kızlar ben yakalsik 1 yıldır düzensiz regl oluyorum en son Nisan 22 de regl oldum göğüs uclarim sızlıyor bacaklarım ağrıyor 4 gün önce kaset test yaptım negatif dün gecede eşimle birliktelik oldu lavaboya gidince peceteye silinince kahverengi leke geldi şimdi birşey yok bu şekilde olup hamile olan yada bunalr hamilelik belirtisimi
Sadece bir kez ve sabah idrarda peceteye silince geldi okadar başkada hiç gelmedi 5 yıldır uğraşıyorum tüp bebek aşılama hepsi olumsuz erken menepoz falan dedi Dr ne bilim çok umudum yok artık olmaz diyorum bebeğim ama böyle seyelr oluncada umutlaniyirum isteYerleşme kanaması olabilir dikkat et
İnşallah bebeğin geliyordum canımSadece bir kez ve sabah idrarda peceteye silince geldi okadar başkada hiç gelmedi 5 yıldır uğraşıyorum tüp bebek aşılama hepsi olumsuz erken menepoz falan dedi Dr ne bilim çok umudum yok artık olmaz diyorum bebeğim ama böyle seyelr oluncada umutlaniyirum iste
Ne yaptın canım varmı bir gelişme ne zaman bat gününİnşallah![]()