• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün

tugsera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
89
15
3
28
Merhaba adet itibariyle 14. Gün yoğun kasık ağrısı yaşadım tüm gün, bugün itibariyle adetime 6 gün var yoğun bir göğüs hassasiyetim var. Yerleşme kanaması oluyormuş sanırım bende hiç öyle bir şey olmadı her gebelikte olan bir durum mu acaba yardımcı olur musunuz

Hayır, yerleşme kanaması herkeste olmaz .
Merhaba adet itibariyle 14. Gün yoğun kasık ağrısı yaşadım tüm gün, bugün itibariyle adetime 6 gün var yoğun bir göğüs hassasiyetim var. Yerleşme kanaması oluyormuş sanırım bende hiç öyle bir şey olmadı her gebelikte olan bir durum mu acaba yardımcı olur musunuz

Her gebelikte olmaz. Bende hiç olmadı 9 ay boyunca. Ne başında ne sonunda.
Ama anlamadım ben sorunuzu tam olarak.
14.gün saydığınızda 1.günü kanama başlangıcından mı başlattınız

Her gebelikte olmaz. Bende hiç olmadı 9 ay boyunca. Ne başında ne sonunda.
Ama anlamadım ben sorunuzu tam olarak.
14.gün saydığınızda 1.günü kanama başlangıcından mı başlattınız
Evet evet adet olduğum 1. Günü itibariyle sayarak 14. Gün

Ben 5 haftalık hamileyim hala yerleşme kanaması vs olmadı. Sadece öncesinde göğüslerim şişti oda zaten adet öncesi hep oluyo. Şuan hala belirtim yok sadece uyku isteğim var. Yani adet tarihi geçmeden belirtim başlamadı.

Ben 5 haftalık hamileyim hala yerleşme kanaması vs olmadı. Sadece öncesinde göğüslerim şişti oda zaten adet öncesi hep oluyo. Şuan hala belirtim yok sadece uyku isteğim var. Yani adet tarihi geçmeden belirtim başlamadı.
Anladım hayırlı olsun inşallah 🌺

Merhaba benim adetime 9 gün var yumurtlamanın üstünden de 5 gün geçti. Bugün sabah kalktığımda göğüslerim ilk defa bu kadar şişti ve dokunduğumda ağrıyordu bu belirti olabilir mi ?

Back