• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gun kala

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.194
422
43
35
Selam.kizlar adete 6 gün kala cinsel ilişki sonrası gebelik olur mu bu ay tüm günleri değerlendirirdim geçen yıl doktor bana bir hafta kala bırak demisti

Selam.kizlar adete 6 gün kala cinsel ilişki sonrası gebelik olur mu bu ay tüm günleri değerlendirirdim geçen yıl doktor bana bir hafta kala bırak demisti
Bence olmaz ama günleri değerlendirdim diyosun yürüyüş yapmani tavsiye ederim adetten bittikten ertesi gün 1 dolu 1 boş şekilde yumurtlamaya 4 5 gün kala bırak yumurtlama döneminde yine aynı 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir yumurtlama bittikten sonra 3 gün bekle adete 3 4 gün kala bırak ben bu şekilde yapmıştım hamile kaldım o ay havuç tükettim yumurta çatlaması için yürüyüş yaptım avakado tükettim hamilelik için çok faydalı dediler 15 günde hamile kaldım pcos olduğu için kilo vermek için yaptım çok kilolu değilim doktor yumurtalık kalınlaşması var demişti kilodan dolayı kilo veremeden hamile kaldığımı öğrendim maalesef düşükle sonuçlandı en azından doğal yolla kaldığımı öğrendim

Bence olmaz ama günleri değerlendirdim diyosun yürüyüş yapmani tavsiye ederim adetten bittikten ertesi gün 1 dolu 1 boş şekilde yumurtlamaya 4 5 gün kala bırak yumurtlama döneminde yine aynı 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir yumurtlama bittikten sonra 3 gün bekle adete 3 4 gün kala bırak ben bu şekilde yapmıştım hamile kaldım o ay havuç tükettim yumurta çatlaması için yürüyüş yaptım avakado tükettim hamilelik için çok faydalı dediler 15 günde hamile kaldım pcos olduğu için kilo vermek için yaptım çok kilolu değilim doktor yumurtalık kalınlaşması var demişti kilodan dolayı kilo veremeden hamile kaldığımı öğrendim maalesef düşükle sonuçlandı en azından doğal yolla kaldığımı öğrendim
Geçmiş olsun ne zaman geçirdin

Geçmiş olsun ne zaman geçirdin
9 Şubat'ta düşük yaptım 28 ocak'ta yerleşme kanaması yaşadım 3 gün sürdü testlerim silikti yarım saatlik bı yola çıktım onda sancı girdi çok kötü oldum ertesi gün kanamam başladı sabah hastaneye gittim keseyi gördüm dedi kan almadılar akşamına parça düşürdüm keseyi düşürdüm ertesi günü gittim bakmadı kanamam var diye alttan baktılar gördüler 1 gün sürdü kanamam o rahatlattı dedim düşük olsa çok sürerdi diye 4 gün sonra bı anda kanamam oldu alttan baktılar kese yok dediler sonra kan aldılar kan degerim 316 dedi çok düşük dediler 2 gün sonra 67 düştü degerim

Çok geçmiş olsun bende geçen yol dış gebelik geçirdim çok çok.cok zordu

Back
X