- 19 Eylül 2023
- 24
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Aybikegokcen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete dogru testler koyulasinca gebelik de olabiliyor gibi seyler okuyorum belki sizin de o sebepten tekrar boyle cikiyordurKizlar bu ay 2 kez ovulasyon testinde yumurtlama ve catlama gordum doktora da kontrol ettirdim yani 2 kez yumurtlama oldu ve gunleri degerlendirdik simdi adete 6 gun var ovulasyon testim yine koyulaşti 3. Kez yumurtluyor olabilir miyim
Valla 2 defa yumurtlayanı duydum ama 3 duymadım gebelik olabilir erken gebelik testi alabilirsin yada kan verebilirsinKizlar bu ay 2 kez ovulasyon testinde yumurtlama ve catlama gordum doktora da kontrol ettirdim yani 2 kez yumurtlama oldu ve gunleri degerlendirdik simdi adete 6 gun var ovulasyon testim yine koyulaşti 3. Kez yumurtluyor olabilir miyim
Gebelik testi yaptınız mı acaba merak ettimKizlar bu ay 2 kez ovulasyon testinde yumurtlama ve catlama gordum doktora da kontrol ettirdim yani 2 kez yumurtlama oldu ve gunleri degerlendirdik simdi adete 6 gun var ovulasyon testim yine koyulaşti 3. Kez yumurtluyor olabilir miyim
Ovulasyon yaptim bugun tekrar siliklesti yani3. YumurtlamaGebelik testi yaptınız mı acaba merak ettim
Ahahaha inanılmazOvulasyon yaptim bugun tekrar siliklesti yani3. Yumurtlamakörün istedigi bir göz allah verdi 3 göz diyip üçüz tutturmam umarim
Aslinda oyle bisey yok ya ovulasyon testleri evet bazen gebeligi erkenden belli ediyo ama kesin sonuc degiller adet gecikmeni bekle benimde adetime 5 gun kaldi bende bekliycemAhahaha inanılmazinşallah bi bebiş kesin olsun daaaa
valla benim de bugün regle 7 gün kaldı ben de ovülasyon yaptım ama silik çıktı. Demek ki gebe değilim dedim kendi kendime
İnşallah ikimizde gebeyizdir canımmmmAslinda oyle bisey yok ya ovulasyon testleri evet bazen gebeligi erkenden belli ediyo ama kesin sonuc degiller adet gecikmeni bekle benimde adetime 5 gun kaldi bende bekliycem
Merhaba sonucunuz nedir acaba benimde adete 4 gün var silik çizgi çıktıEki Görüntüle 3335382
Üstteki 5 gün kala dün yaptığım
Hamileyim canım daha çok yeni inşallah seninde öyledirMerhaba sonucunuz nedir acaba benimde adete 4 gün var silik çizgi çıktı
Hamileyim canım daha çok yeni inşallah seninde öyledir![]()
Adete kaç gün kala verdiniz peki hayırlısı olsun inşallahBende bugün test verdim kan testi beta 93 çıktı yarın gideceğim muaneye
Kan testi yaptırdınız mı hayırlı olsun bu arada benimde günün geçti 3 gün ama negatif testlerim sizinde öyle olmuşHamileyim canım daha çok yeni inşallah seninde öyledir![]()
Kutuda gebelik yazıyo ama ovulasyon testi canım bu gebelik olsa hcg yazar testin üstünde