• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün kala ovulasyon testim

Aybikegokcen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
24
6
1
25
Kizlar bu ay 2 kez ovulasyon testinde yumurtlama ve catlama gordum doktora da kontrol ettirdim yani 2 kez yumurtlama oldu ve gunleri degerlendirdik simdi adete 6 gun var ovulasyon testim yine koyulaşti 3. Kez yumurtluyor olabilir miyim

Eklentiler

• 20231022_121413.jpg
    20231022_121413.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 212
Kizlar bu ay 2 kez ovulasyon testinde yumurtlama ve catlama gordum doktora da kontrol ettirdim yani 2 kez yumurtlama oldu ve gunleri degerlendirdik simdi adete 6 gun var ovulasyon testim yine koyulaşti 3. Kez yumurtluyor olabilir miyim
Adete dogru testler koyulasinca gebelik de olabiliyor gibi seyler okuyorum belki sizin de o sebepten tekrar boyle cikiyordur🙃

Valla 2 defa yumurtlayanı duydum ama 3 duymadım gebelik olabilir erken gebelik testi alabilirsin yada kan verebilirsin

Gebelik testi yaptınız mı acaba merak ettim

Ovulasyon yaptim bugun tekrar siliklesti yani3. Yumurtlama 😀 körün istedigi bir göz allah verdi 3 göz diyip üçüz tutturmam umarim
Ahahaha inanılmaz 😀😀 inşallah bi bebiş kesin olsun daaaa😍 valla benim de bugün regle 7 gün kaldı ben de ovülasyon yaptım ama silik çıktı. Demek ki gebe değilim dedim kendi kendime

Ahahaha inanılmaz 😀😀 inşallah bi bebiş kesin olsun daaaa😍 valla benim de bugün regle 7 gün kaldı ben de ovülasyon yaptım ama silik çıktı. Demek ki gebe değilim dedim kendi kendime
Aslinda oyle bisey yok ya ovulasyon testleri evet bazen gebeligi erkenden belli ediyo ama kesin sonuc degiller adet gecikmeni bekle benimde adetime 5 gun kaldi bende bekliycem

Kızlar sonuclariniz ne oldu bende 4 gün var böyle çıktı ama

Eklentiler

• 17000452326317391088805612278786.jpg
    17000452326317391088805612278786.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 138
Teşekkür ederim sağ olun adete 4 gün kala idrar testinde çıktı adete 3 gün kala kan tahlilinde

Arkadaşlar ben çok üzgünüm bilmiyorum bu test gebelik mi acba yoksa yumurta testimi bilmedim ben kafam çok karışık şuan lütfen biri açıklama yapsın bana kafayı yiyecem benn şimdi

Back