Merhaba kizlarr reglime 6 gun kaldi bu ay inofolic combi kullandim ovulasyonumun 10.gununde yumurta 18 mmydi sonraki gunler degerlendirdik. Sizce suan kan testi versem sonucu alabilir miyim? Aslinda varsa eger ilk evde yapilan testte gormek isterdim ama onun icin de erken sanirim:/
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Adete 6 gun kala kan testi
- Konu Sahibi youmine
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamile #gebe
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Bence evde erken gebelik testi yap önceMerhaba kizlarr reglime 6 gun kaldi bu ay inofolic combi kullandim ovulasyonumun 10.gununde yumurta 18 mmydi sonraki gunler degerlendirdik. Sizce suan kan testi versem sonucu alabilir miyim? Aslinda varsa eger ilk evde yapilan testte gormek isterdim ama onun icin de erken sanirim:/
Suan yapsam sonuc alir miyimBence evde erken gebelik testi yap önce
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Varsa çıkar ben inanmıyorum sabah veya akşam yapılana varsa her saat çıkar yaniSuan yapsam sonuc alir miyim
Tamam canim tesekkurlerVarsa çıkar ben inanmıyorum sabah veya akşam yapılana varsa her saat çıkar yani
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Yaparsan burayada at resimini canimTamam canim tesekkurler
OlurYaparsan burayada at resimini canim
- 28 Mart 2019
- 391
- 193
- 18
Evdeki ucuz testle yaptim cikmadi yine de umudumu kaybetmiyorum goguslerim agriyoYarın sabah ilk idrarla yapın çıkar tahminen
- 28 Mart 2019
- 391
- 193
- 18
Kan mı verseniz acabaEvdeki ucuz testle yaptim cikmadi yine de umudumu kaybetmiyorum goguslerim agriyo
- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
5 gunum kaldi bekleyeyim diyorum bi de cikmazsa hayal kirikligiKan mı verseniz acaba
İnsallah tesekkur ederimKanda kesin çıkar hatta tahmini minimum 25 30 larda değer görürsünüz. Ama erken gebelik testinde %75 doğru çıkar.
Erken gebelik testleri en az 4 gün kala yüksek oranlı sonuçlar veriyor. O da sabah ilk idrarla yapılırsa.
İnşallahhhh vardır
- 28 Mart 2019
- 391
- 193
- 18
Bekle bekle boşver çıkmayınca iyi olmuyor5 gunum kaldi bekleyeyim diyorum bi de cikmazsa hayal kirikligi
AynenBekle bekle boşver çıkmayınca iyi olmuyor
İnsallah ya yarin deniycem galibaKanda kesin çıkar hatta tahmini minimum 25 30 larda değer görürsünüz. Ama erken gebelik testinde %75 doğru çıkar.
Erken gebelik testleri en az 4 gün kala yüksek oranlı sonuçlar veriyor. O da sabah ilk idrarla yapılırsa.
İnşallahhhh vardır