• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün kala beta

Gltrsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
68
28
38
29
Arkadaslar meraba 27 ağustosta bebeğim gelişmediği için mecburi kürtaj oldum 2 ay korunmasiz birliktelikten netice alamadigim icin bu ay klomen tedavisi gördüm ancak aşırı derecede sağ kasik ağrısı akinti ve migde bulantisi yaşadığım için adetine 6 gün kala beta verdim ve sonucum 0.100 yani negatif çıktı doktorum şimdi çıkmayacağını ve bol bol su içmem gerektiğini söyledi bu şekilde gebeliğini öğrenen var mi lütfen yardimci olur musunuz 🙏🙏

Ayni gun kurtaj olmuşuz arkadasim,klomeni ne gerekce ile verdi dok.
Beta için sabret daha varmis günün, rabbim hayırlısıyla versin tekrar

Ayni gun kurtaj olmuşuz arkadasim,klomeni ne gerekce ile verdi dok.
Beta için sabret daha varmis günün, rabbim hayırlısıyla versin tekrar
Ayy çok üzüldüm siz ne için oldunuz peki kürtajı,bende de yumurta tembelliği var O yüzden kullandım insallah olur yani sizde var mi biseyler gebelik falan

Arkadaslar meraba 27 ağustosta bebeğim gelişmediği için mecburi kürtaj oldum 2 ay korunmasiz birliktelikten netice alamadigim icin bu ay klomen tedavisi gördüm ancak aşırı derecede sağ kasik ağrısı akinti ve migde bulantisi yaşadığım için adetine 6 gün kala beta verdim ve sonucum 0.100 yani negatif çıktı doktorum şimdi çıkmayacağını ve bol bol su içmem gerektiğini söyledi bu şekilde gebeliğini öğrenen var mi lütfen yardimci olur musunuz 🙏🙏
Canım ben böyle olup hamile kalanı duydum sabret adetin geciksin

Ayy çok üzüldüm siz ne için oldunuz peki kürtajı,bende de yumurta tembelliği var O yüzden kullandım insallah olur yani sizde var mi biseyler gebelik falan
Benim bir cocgum var ardindan 3 gebeligim de sıkınti oldu,biri mol , son ikisi boş gebelikti sebebi yok hersey normal diolar,bizde dusunuyoruz artik, rabbim gönlumuzdekini hakkimiza hayir eylesin,aratmasin,beterini yasatmasin ,sana ve şifa bekleyen herkese sifa versin

Benim bir cocgum var ardindan 3 gebeligim de sıkınti oldu,biri mol , son ikisi boş gebelikti sebebi yok hersey normal diolar,bizde dusunuyoruz artik, rabbim gönlumuzdekini hakkimiza hayir eylesin,aratmasin,beterini yasatmasin ,sana ve şifa bekleyen herkese sifa versin
Insallah senin için hayirli zaman bu seferdir ,guzel haberlerini alalim...

Amin inşallah cümlemize sanada geçmiş olsun hayirlisiyla sağlıkla olsun inşallah sizinde

Arkadaşlar sizce var mi

Eklentiler

• 20191204_172427.jpg
    20191204_172427.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 129
Daha sonra böyle oldu ama kimse yok galiba arkadaşlar lütfen cevap verin 🙏🙏

Eklentiler

• 20191204_174805.jpg
    20191204_174805.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 125
Back