• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 6 gün kala 1,20 beta hcg değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xxxsimyaxxx

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
58
20
8
34
Merhaba Arkadaşlar,

2 senedir bebek düşünüyoruz. Son adet tarihim 28 mayıs. 30 haziranda tatile gideceğim 27 sinde tahmini regl olacağımdan geciktirici alacaktım bu nedenle kan testi yaptırmaya gittim. Önce ultrasonla bakıldı. Bakan dr rahim duvarının normalinden çok daha fazla kalınlaştığını muhtemel bir gebelik olabileceğini söyledi. Kan testini yaptırdım ve sonuç 1,20 çıktı. Ama doktorum yine de geciktirici kullanmamamı erken bakıldığı için bu değerin yükselebileceğini söylüyor. Kafam çok karıştı :KK43: Yarın yine kan testi vereceğim. 4 gündür göğüs uçlarımda acı ve kaşıntı var kasık ağrısı solda ve sağda geziyor sürekli. Ayrıca dün de kahverengi lekelenmem oldu bir daha gelmedi. Umutlanmak istemiyorum ama benim gibi bu durumu yaşayan yada tecrübeli arkadaşlar var mı acaba ?
beta.png

Merhaba Arkadaşlar,

2 senedir bebek düşünüyoruz. Son adet tarihim 28 mayıs. 30 haziranda tatile gideceğim 27 sinde tahmini regl olacağımdan geciktirici alacaktım bu nedenle kan testi yaptırmaya gittim. Önce ultrasonla bakıldı. Bakan dr rahim duvarının normalinden çok daha fazla kalınlaştığını muhtemel bir gebelik olabileceğini söyledi. Kan testini yaptırdım ve sonuç 1,20 çıktı. Ama doktorum yine de geciktirici kullanmamamı erken bakıldığı için bu değerin yükselebileceğini söylüyor. Kafam çok karıştı :KK43: Yarın yine kan testi vereceğim. 4 gündür göğüs uçlarımda acı ve kaşıntı var kasık ağrısı solda ve sağda geziyor sürekli. Ayrıca dün de kahverengi lekelenmem oldu bir daha gelmedi. Umutlanmak istemiyorum ama benim gibi bu durumu yaşayan yada tecrübeli arkadaşlar var mı acaba ?Eki Görüntüle 2160921
Ben canim birebir aynilarini yasadim suan 12 haftalik hamileyim bir kac gun bekle bnce rahim duvari kalinlastiysa hamilelik baslangiciymis

Seninde böyle miydi değerlerin canım. Sonradan nasıl yükseldi peki. Ay umut oldun bana :):):)
Canim ben duzenli adet oluyordum tarih tarih yazayim sana her ayin 3 de olurdu nisan ayinda 12de oldum 8 gun gecikme yasadim kanda ve ultrosonda cikmadi rahim duvarin kalinlasmis dedi mayis ayin da da olmayinca gittim 4 haftalik hamileydim gec dollenme oldugu icin hemen kanda cikmamisti ama rahim duvari baya kalinlasmistı

Maşallah canım ya rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı: Benimde adetlerim çok düzenlidir. hep 0,30 0,50 çıkardı kanda ilk defa 1,20 gördüm . Doktorda bu kadar ümitlenince bende heyecan yaptım. Yarını zor bekliyorum umarım benimde değerlerim yükselmiştir :KK17:

Benim de adetime 3 gun var, asilama olmustum bu ay, dun kan testi yaptim 2.39 cikti doktorum hamile degilsin adetini bekle dedi.(( cok umutluydum halbuki, testler 2 cizgi gosteriyordu, catlatma ignesinin tesiriymis. Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah.

Benim de adetime 3 gun var, asilama olmustum bu ay, dun kan testi yaptim 2.39 cikti doktorum hamile degilsin adetini bekle dedi.(( cok umutluydum halbuki, testler 2 cizgi gosteriyordu, catlatma ignesinin tesiriymis. Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah.
Allah'tan ümit kesilmez canım. Ben neler duydum olmaz denilen olmuş. Ne kadardır deniyordunuz canım siz ?

Allah'tan ümit kesilmez canım. Ben neler duydum olmaz denilen olmuş. Ne kadardır deniyordunuz canım siz ?

2 senedir deniyoruz canim, gecen yaz hamile kaldim catlatma ignesiyle ama 2 aylikken bebegin kalbi durdu, kurtaj oldum, bi sure ara verdik, ocaktan beri yine deniyoruz, catlatma ignesi yaptim, asilama yaptim bu ay tutmadi. Bi problemimiz de yok. Kismet...

Maşallah canım ya rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı: Benimde adetlerim çok düzenlidir. hep 0,30 0,50 çıkardı kanda ilk defa 1,20 gördüm . Doktorda bu kadar ümitlenince bende heyecan yaptım. Yarını zor bekliyorum umarım benimde değerlerim yükselmiştir :KK17:

İnşalllah test sonucu yükselmiş olarak gelir canım hayırlısıyla :) Umut var bence benim adet günümden 1 gün önce 14.5 çıktı düşün :)

Merhaba Arkadaşlar,

2 senedir bebek düşünüyoruz. Son adet tarihim 28 mayıs. 30 haziranda tatile gideceğim 27 sinde tahmini regl olacağımdan geciktirici alacaktım bu nedenle kan testi yaptırmaya gittim. Önce ultrasonla bakıldı. Bakan dr rahim duvarının normalinden çok daha fazla kalınlaştığını muhtemel bir gebelik olabileceğini söyledi. Kan testini yaptırdım ve sonuç 1,20 çıktı. Ama doktorum yine de geciktirici kullanmamamı erken bakıldığı için bu değerin yükselebileceğini söylüyor. Kafam çok karıştı :KK43: Yarın yine kan testi vereceğim. 4 gündür göğüs uçlarımda acı ve kaşıntı var kasık ağrısı solda ve sağda geziyor sürekli. Ayrıca dün de kahverengi lekelenmem oldu bir daha gelmedi. Umutlanmak istemiyorum ama benim gibi bu durumu yaşayan yada tecrübeli arkadaşlar var mı acaba ?Eki Görüntüle 2160921
Canım benimde senin gibi olmuştu bata 8 gün kala 1.20 idi doktor bana hamile değilsin diye gönderdi bat tarihim geçince evde test yaptım ve sonuç pozitifdi, sende bekle istersen biraz daha allahtan ümit kesilmez

Merhaba Arkadaşlar,

Rahim duvarının kalınlığını söyledi mi hatırlıyor musunuz

Bata 5 kala 8 değerle ögrendim gebeligimi benimde cok düsüktü.
Rahim duvarıyla ilgili bisey söylenmedi bana alttan muayene olmadım zaten .ama bildigim kadarıyla rahim duvarı kalınlasması vücudun gebelik hazırlıgıdır. Genede ne cok umutlanın ne de stres yapın:) hayırlısı olsunnn oyle isteyin...

Back