• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 5 gün kala kahverengi akıntı

Mrvevli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
10
4
1
31
Adetime 5 gün varken kahverengi akıntı başladı önce adet oluyorum sandım ama ertesi gün sadece peçeteye gelen kahverengi akıntım devam etti ve sürekli sanki su gibi birşey geliyor hiç bir belirtim yok fakat adet mi oluyorum yoksa hamilemiyim anlayamıyorum son zamanlarda sürekli baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum özellikler geceleri mide yanmasından dolayı uyuyamıyorum bu virüs olayları yüzünden hastaneye gitmeye korkuyorum akıl verin lütfen 🙏 şimdiden teşekkür ederim ☺️

Adetime 5 gün varken kahverengi akıntı başladı önce adet oluyorum sandım ama ertesi gün sadece peçeteye gelen kahverengi akıntım devam etti ve sürekli sanki su gibi birşey geliyor hiç bir belirtim yok fakat adet mi oluyorum yoksa hamilemiyim anlayamıyorum son zamanlarda sürekli baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum özellikler geceleri mide yanmasından dolayı uyuyamıyorum bu virüs olayları yüzünden hastaneye gitmeye korkuyorum akıl verin lütfen 🙏 şimdiden teşekkür ederim ☺

Test yaptım mı peki geçmiş olsun ins güzel haberler almayı nasip etsin rabbim 🤲

Sokaga çıkma yasağı vardı bugün o yüzden yapmadım ama yarına kadar olmazsam eğer yapacağım

Sokaga çıkma yasağı vardı bugün o yüzden yapmadım ama yarına kadar olmazsam eğer yapacağım
Yasak eczaneler için geçerli değil canım sağlık sonuçta Süleyman Soylu bizzat açıklamıştı geçen hafta tabi ki eczaneye gidebilirsiniz o ayrı diye. Ama beklemişsin daha iyi olmuş yarın hemen alıp yap bence

Evde bi çocuğum var eşim bu hafta sonu yoktu o yüzden gidemedim birde biraz beklemek istedim aslında

Back